עבור לתוכן

ידידה שלי רוצה בזק - הם אומרים חשמלאי על חשבונה

Featured Replies

פורסם

בכללי נקודת טלפון = נקודת אינטרנט. רק במקרים כמו חיבורים לא איכותיים, קומבינות אם סוג כבל לא מתאים וכו' יכול לקרות שנקודת טלפון עדיין עובדת לטלפון (שהדרישות שלו לאיכות החיבור בקו נמוכות) אבל לא מתחברת/לא יציבה כנקודת אינטרנט

פורסם
  • מחבר

במקרה שטכנאי בזק מתקין אין סבירות ממשית לזה נכון? או אם כן אפשר לעשות שרירים עליהם ולדרוש פיצוי והתקנה מחדש בלי כסף.

פורסם

יש דרישות חשמליות מוסיימת מתשתית נחושת פיסית על מנת לספק שירות DSL בקצבים שונים.

יחד עם כל זאת, בזק לא אחראית על הבעיות שנוצרו בדירה בעקבות שיפוצים כמו שחברת החשמל לא אחראית על שקעי החשמל. אין אין ארון סעף או יחידת טרמינציה בתוך הבניין, זאת כבר בעיה מיוחדת.

פורסם
  • מחבר
אין אין ארון סעף או יחידת טרמינציה בתוך הבניין, זאת כבר בעיה מיוחדת.

זה מה שאני מתכוון, אין את היחידה של הבניין, לא של הדירה. מה הדין לגבי היחידה הזאת?

פורסם

זה אל צריך להיות משהוא גדול, פשוט קופסת חיבורים שאליה הכבל מגיע. אם יש להם חובה להתקין שקע אחד לפחות (לא יודע אם כן או לא), כבל נוסף ימשיך מהקופסה אליו

פורסם

לבזק יש גוף שנקרא תצפי"ת ומסעסק בייעוץ ואישור תכניות של תשיות לבתים חדשים. אני לא יודע מה הנוהל לגבי בתים ישנים.

מה בדיוק אמרו לך בשירות לקוחות?

פורסם

היה לי סיפור דומה לפני חצי שנה בבית פרטי שכור.

שני טכנאים לא הסכימו למתוח כבל של 5 מטרים מהקופסא על עמוד לבית.

אחד מהם אפילו הציע לעשות לי "טובה" ולעשות לי עבודה "פרטית" - חוצפן.

העפתי אותם וחזרתי להוט.

בהוט אני זוכר לפני שלוש שנים הגיע אלי טכנאי נמרץ, צעיר בדואי מאחר הכפרים בצפון.

אפילו שהיתה תשתית הוא החליף את כל הכבלים בקירות, ושני שקעים, ללא עלות נוספת חוץ מקפה ותמרים מג'הול.

המסקנה שלי - בזק לא רוצים לקוחות.

פורסם

כמי שמטפל בתקלות גם אצל כל החברים והמכירים, אני יכול לאמר שגם בזק וגם הוט מעסיקים כמה טכנאים שמתנערים מעבודה או עובדים כמו cowboys, וגם טכנאים נורמליים שעושים עבודה איכותית

פורסם

לפני חודשיים וחצי עברתי דירה (לבניין חדש בן כ4 שנים).

הגיעו 2 טכנאים של הוט ואחרי שניסו במשך כמה דקות, לא הצליחו להשחיל כבל מהממ"ד לארון תקשורת וביקשו שאזמין מישהו פרטי שיבצע את זה והלכו.

דיברתי עם קשרי לקוחות וביקשתי שישלחו טכנאים אחרים, הגיע בחור צעיר שעבד "קשה" חצי שעה והשחיל את הכבלים כמו שצריך.

ההבדל בין השניים? הראשונים עובדי חברה שלא ממש אכפת להם, השני עובד קבלן שמתוגמל פר התקנה.

פורסם
  • מחבר

תודה :) הטכנאים אמרו לידידה שלי שהיא צריכה להזמין חשמלאי פרטי, על 10 מטר כבל וחור אחד בבטון. יש על העמוד של החשמל קופסא של בזק שצריך לקחת משם כבר להעביר לבניין. לא סיפור. אני אשים אותם עם הגב לקיר ואשטוף אותם באימה, והם לא רק יתקינו את הנקודה תוך שבוע הם גם יתנו לה חודש חינם. תודה חברים. :)

פורסם

אני לא חושב שלבן אדם פרטי (או חשמלאי שעובד אצלו) מותר בכלל להתעסק אם הקופסה של בזק על העמוד תקשורת. בזק צריכים להביא אליו כבל עד לקופסת חיבור בתוך הבית, ומשם שיעשה מה שבא לו

פורסם
  • מחבר

לייק :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים