פורסם 2014 באוקטובר 3111 שנים אתה צריך לקבל קוד ואז באתר שלהם אתה מכניס את הפרטים ואז אולי ישלחו לך מייל עם הזמנה.או שמישהו עם קוד ספייר נותן לך אותו
פורסם 2014 באוקטובר 3111 שנים מחבר עדיין לא מצליח לשחק מאז השחרור.יש להם בעיות התחברות קשות מאוד ועומס עצום על השרתים.חבל שהם לא התכוננו לזה כי זה היה צפוי שיקרה מצב כזה.
פורסם 2014 באוקטובר 3111 שנים עדיין לא מצליח לשחק מאז השחרור.יש להם בעיות התחברות קשות מאוד ועומס עצום על השרתים. חבל שהם לא התכוננו לזה כי זה היה צפוי שיקרה מצב כזה. איך הם לא התכוננו לזה אם היה ברשותם היכולת לבחור כמה שחקנים יהיו באלפא. הרי הם ידעו שהשרתים שלהם יכול להחזיק X שחקנים, אז הם החליטו לתת הרשאה ל- X+ שחקנים. במקום לעמוד ביכולת שיש להם בשלב זה. הם מטומטמים נערך 2014 באוקטובר 3111 שנים על-ידי roeebaeloha
פורסם 2014 באוקטובר 3111 שנים לא מוצא משחקים. בואו ננסה לארגן משחק, נראה לי הדרך היחידה אם רוצים לשחק.Ba6Ra6K בסטים
פורסם 2014 באוקטובר 3111 שנים איך הם לא התכוננו לזה אם היה ברשותם היכולת לבחור כמה שחקנים יהיו באלפא. הרי הם ידעו שהשרתים שלהם יכול להחזיק X שחקנים, אז הם החליטו לתת הרשאה ל- X+ שחקנים. במקום לעמוד ביכולת שיש להם בשלב זה. הם מטומטמים הם הכניסו מספר מסויים של אנשים מכל העולם, הם לא ציפו שאנשים לא ילכו לישון וכולם יכנסו ביחד למשחק. אני מוכן למשחק, מי שרוצה להוסיף אותי יש כפתור בחתימה.
פורסם 2014 באוקטובר 3111 שנים הצלחנו לעשות משחק אחד 3 נגד 1, בעיות ביצועים קשות ומאז לא הצלחנו למשחק...
פורסם 2014 באוקטובר 3111 שנים הצלחתי סיבוב עם אנשים רנדומליים. נראה חביב ביותר.בעיות נוראיות עם ה- match making. או שלא מוצא שחקנים בכלל או ש"מוצא" ונתקע על מסך שאומר על כל שחקן "found player" ולא ממשיךלא ראיתי בעיות ביצועים רציניות מידי, נפילת FPS די גדולה בהתחלה של השלב - לא יודע אם זה ההתחלה בכל מפה ואם יש בכלל עוד מפות, אבל כשקופצים מהמטוס/חללית עד שנוחתים. אחרי זה על high יש לי ~45-50 fps ממוצע
פורסם 2014 באוקטובר 3111 שנים הצלחנו בסוף לעשות משחק אחד 4 נגד שחקן רנדומלי שהיה המפלצת, היה קשה מאוד אבל בסוף הצלחנו להרוג אותו (הגיע לרמה הגבוהה ביותר והרס לנו יותר מחצי מהגנרטור או מה שזה לא יהיה).לחלק המשחק עבד בסדר ולחלק היו בעיות ביצועים קשות, יכול להיות שזה ה AA אבל נדע רק אחרי עוד כמה משחקים. אני פשוט הורדתי ל LOW וביטלתי את כל מה שבאפשרויות מתקדמות וזה עבד בסדר...האחרים עם מחשבים טובים יותר ולחלקם היו בעיות.יכול להיות שחלק מזה זה גם דברים שעובדים ברקע לצורכי בדיקה ובמשחק הסופי הביצועים יהיו טובים יותר.דבר אחד שממש ממש מציק זה שאי אפשר להוסיף שחקן חמישי, למה שהמפלצת תהיה שחקן רנדומלי ולא חבר שאנחנו רוצים לשחק נגדו?עריכה: מצאתי באג ראשון, STEAM OVERLAY לא עובד אם מפעילים FRAPS, אי אפשר לפתוח צאט ואי אפשר להזמין חברים למשחק או לאשר הזמנות. נערך 2014 באוקטובר 3111 שנים על-ידי HuGeMouTh
פורסם 2014 בנובמבר 111 שנים מחבר גם לי יצא לעשות כמה משחקים, אני אהבתי את הרעיון והביצוע של המשחק.לגבי הביצועים אני לא חווה שום דבר ואפילו ההפך.אני מריץ הכל במקס על 60 קבוע(VSYNC) + צילום עם התוכנה ACTION.
פורסם 2014 בנובמבר 111 שנים זה סירטון שצילמתי אותי ועוד שלושה חברים מהפורום משחקים ביחד לצערי זה לא הקליט את המיקרופון שלי :\ ֿ
פורסם 2014 בנובמבר 111 שנים בוקר טוב JLWIT-JZ78Q-AT5BB JLWLW-8IKGQ-HHCGA JLX05-WHMXH-9TJ39 H9HVT-GN3CV-09NVT H9I9Q-AJF2T-2WM2Z H9IA2-T57CQ-TAXFH H9IN4-Z7W7M-7MFB9 חחח, זה הגיע הבוקר במייל בקבוצות של ארבע. נערך 2014 בנובמבר 111 שנים על-ידי HuGeMouTh
פורסם 2014 בנובמבר 111 שנים גם אני קיבלתי כמהA38YD-XVT3Y-0ZDJE A39NL-HTD28-R404J A39ZD-5L35A-9C0GV A3A3C-92GRT-VPBV6
פורסם 2014 בנובמבר 111 שנים עוד:GFX8L-VVAFX-FWH7B GFX8W-LVDFI-PJLCD GFX98-MW7GD-CNFYG GFX9B-2YYJD-7WFAF
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.