עבור לתוכן

גולן טלקום מנתקת את השיחה בשיטתיות אחרי 60 דקות

Featured Replies

פורסם

גדול הפיצוי מ 2010 פרופורציונלי לרמת העשיקה שאז היתה. אפ"ס הרוויחו אז הון עתק. ביחס לזה, הפיצוי לא משמעותי.

אני לא מסכים עם כל הזיון שכל הזה על "התנערות מאחריות". מה אתה רוצה בדיוק שהם יעשו? תקלות קורות. בכל שירות שקיים, תמיד. ברוב השירותים נהוג לא לפצות בכלל בעת תקלה, כי תקלות קורות.

כן, הם מפצים באופן יחסי ו"הכל בא על יחסו בשלום". או שאתה מצפה שמיכאל גולן יבוא לבקר אותך בביתך ביקור פרטי ולהתנצל? או שיביאו לך אולי סלולרי במתנה? יאללה, די להתרגש מכל דבר. רמת הזמינות שאנחנו מקבלים מחברות הסלולר היא די מטורפת. פעם בכמה שנים יש איזה תקלה לחצי יום. קורה. אף אחד עוד לא מת מזה.

גם בשירותים שעסקים מקבלים יש מדי פעם תקלות קטנות ובעיות בזמינות, אז אל תתחילו עוד פעם עם הבלבול מוח על אנשי עסקים.

• תגובות 92
  • צפיות 58.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא רוצה מהם כלום. אני לא לקוח שלהם בכלל. רק מהראיה שלי כעומד מהצד, אני יכול להבין את אלה שמרימים גבה על ההחזר של 2 שקל, כי זה נראה מעורר רחמים. זה לא שהם בהכרח מצפים ליותר - להיפך, סביר להניח שאם לא היו מציעים כלום רוב האנשים האלה היו שותקים, וזו הנקודה: אם אתה לא יכול להציע פיצוי שירגיש כמו פיצוי, אל תציע כלום, וזה עדיף. ואתה יודע מה - אפילו הפיצוי של הרינגטון מרגיש יותר כמו פיצוי (או "מחווה" של החברה) מאשר שני השקלים האלה, שסתם גורמים לך להרגיש כמו מקבץ נדבות.

כל הנ"ל, כאמור, זה רק ההבנה שלי לגבי מקור התרעומת של כל אותם המתרעמים למיניהם. זה לא בהכרח שהייתי מרגיש ככה בעצמי לו הייתי לקוח. סביר להניח שגם אז לא היה אכפת לי בכלל.

פורסם

אפשר לראות את זה גם ככה:

היתה תקלה, ועל הזמן שבו הם לא יכלו לספק את השירות, הם לא גובים כסף.

זה לא החזר.

זה פשוט הגינות בסיסית.

הרבה יותר חמור מבחינה מוסרית אם הם היו גובים על הזמן בו הרשת נפלה.

פיצוי? קנסות?

אפשר לחשוב שהם עשו משהו רע.

אם יכלו למנוע את הדבר היו עושים כל מה שאפשר.

פורסם

לסלקום היתה תקלה של יום - זיכו שבוע אחורה.

פורסם

כשאתה גונב הרבה מהלקוחות אתה יכול להרשות לעצמך לזרוק כספים על שיווק ופירסום.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אתם כבר ממש חצופים

באה חברה ומורידה לכם את העלות החודשית של הפלאפונים מאלפי שקלים לחודש ל18 שקל!! כן אני משלם על הטלפון 18 שקל בחודש!!

חצי יום קרתה תקלה ומפצים אותכם ב2 שקל, תגידו תודה ותשתקו. ואני לא מבין בכלל מה אתם מתרעמים

כבר שכחתם מי חסך לכם כל כך הרבה כסף.

פורסם
  • מחבר

יש לך בעיה בהבנת הנקרא?

היה עדיף שלא יתנו שום זיכוי. 2 שקל זה מעליב. לא רוצה כלום!! שיבקשו סליחה וזהו. ה-2 שקל האלה יותר גרועים מכלום.

פורסם
פרט שולי - אתה יכול גם לחסוך את הסכומים שציינת וגם ליהנות משיחה בלי ניתוקים...

לדעתי זה לא נכון. אם אתה מסתכל על המצב רק צעד אחד קדימה אתה רואה שאם אין לחברה היחידה שגרמה לתחרות אמיתית מספיק לקוחות אז היא תפשוט רגל. ואז חזרנו לימים של "תחרות" של מי מחברות הסלולר שוחטת אותך יותר, וכולן משתמשות השיטה של לבלבל אותך ברמה כזו שלא תוכל להשוות בחיים את המסלולים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

שאני לא חושב שיש לה אחיזה במציאות, השוק היום סופר תחרותי ואין חסמי כניסה למתחרים נוספים במידת הצורך

אין חסמי כניסה? אתה רציני? איך אתה קורא לרישיון ממשרד התקשורת? או לעלויות ההקמה המטורפות של רשת עצמאית? או הזמן שלוקח לפרוס רשת בכל הארץ כי אנשים לא רוצים להיות ברשת שיש לה קליטה רק באיזור המרכז? יש עוד הרבה דברים, אבל אני חושב שזה מספיק כדי להדגים כמה "חסמי כניסה".

קיים גם ב012

012 זו לא באמת חברה אמיתית ותחרות עצמאית, זו חברת בת של אורנג' שממותגת לשוק הזול יותר. זה כמו שחברת החשמל יכריזו על חשמל תל אביב, אבל למעט הלוגו על החשבוניות לא ישנו כלום.

הוט נגררה אחרי גולן, היא לא יזמה או הייתה יוזמת מחירים כאלו נמוכים אם לא היה גולן. להוט יש את המנטליות של שאר החברות הותיקות במשק. כהוכחה, ראה את התנהגותה בתחום האינטרנט (תשתית) והטלויזיה.

להוט אין רק את המנטליות של הרשתות הישנות. הוט היא בעצם מירס לשעבר. אם הם היו רוצים התחרות היתה יכולה להתחיל לפני 10 שנים בערך.

פורסם
לדעתי זה לא נכון. אם אתה מסתכל על המצב רק צעד אחד קדימה אתה רואה שאם אין לחברה היחידה שגרמה לתחרות אמיתית מספיק לקוחות אז היא תפשוט רגל. ואז חזרנו לימים של "תחרות" של מי מחברות הסלולר שוחטת אותך יותר, וכולן משתמשות השיטה של לבלבל אותך ברמה כזו שלא תוכל להשוות בחיים את המסלולים.

לפי ההיגיון הזה, ברגע שחברה עשתה פעם "מהפך" אתה צריך לשמור לה אמונים לעולמי עד, גם אם כרגע היא מתנהגת בצורה הכי גרועה מכולם?

כי אתה יודע, גם סלקום עשו פעם מהפך (יחסית למה שהיה קודם כשפלאפון היו לבד ונייד היה לעשירים בלבד), ואורנג' גם כן (כשנכנסו עם הGSM והציפו את השוק במכשירים זולים, ופתאום לכל ילד היה טלפון כי מכשיר כבר לא עלה אלפי שקלים). אז אולי נשמור להם אמונים גם כן?

אלא מה, השוק לא עובד ככה. אף פעם לא ראית בשוק הסלולר שמהפך חזר אחורה בצורה כל כך קיצונית. זהו, המהפך התבצע, הסטנדרט השתנה, ומה שהיה לא יהיה שוב. אז הפחדים האלה חסרי בסיס. גם גולן טלקום התבססו מספיק ולא יפשטו רגל רק בגלל שכמה משתמשים עצבניים נטשו אותם, וגם אם יפשטו כאמור זה לא ישנה יותר מדי לשוק.

אז מה שנשאר לנו כצרכנים לעשות זה דווקא ההיפך - לא לשמור אמונים לחברה שיורקת עליך כרגע רק בגלל שפעם היא שינתה את השוק (כי אז אתה מספר לה בעצם שכמה שתתעלל בך זה בסדר ותישאר בכל מקרה, ולשאר החברות שאין סיבה לשפר תנאים ולנסות להתחרות עליך), אלא ללכת בכל רגע נתון לחברה שנותנת את התנאים הטובים ביותר, ובזה אתה מספר להם ולכל שאר החברות: "אני לא פראייר! אתם מוזמנים להתחרות כדי להשיג אותי כלקוח!"

(הערה: כל הנ"ל לא בא כדי לטעון שגולן היא הגרועה בשוק או משהו. לא עשיתי השוואה מקיפה מספיק כדי לדעת זאת. הנ"ל רק עונה על הטענה הבסיסית שצריך לגמול לחברה על התנהגותה בעבר ולא בהווה).

פורסם

אני מדבר על עובדות ואתה מדבר על ספקולציות

כל ההנחה שאם לא תהיה גולן נחזור למחירים של 2011 היא לא יותר מהשערה

לדעתי אגב, אין לה בסיס.

אין חסמי כניסה? אתה רציני? איך אתה קורא לרישיון ממשרד התקשורת? או לעלויות ההקמה המטורפות של רשת עצמאית? או הזמן שלוקח לפרוס רשת בכל הארץ כי אנשים לא רוצים להיות ברשת שיש לה קליטה רק באיזור המרכז? יש עוד הרבה דברים, אבל אני חושב שזה מספיק כדי להדגים כמה "חסמי כניסה".

מילה אחת -MVNO

012 זו לא באמת חברה אמיתית ותחרות עצמאית, זו חברת בת של אורנג' שממותגת לשוק הזול יותר. זה כמו שחברת החשמל יכריזו על חשמל תל אביב, אבל למעט הלוגו על החשבוניות לא ישנו כלום.

בתור צרכן אני מקבל מוצר טוב יותר במחיר זהה/נמוך יותר - לא מעניין אותי אם זה 012/רמי לוי/אפ"ס

להוט אין רק את המנטליות של הרשתות הישנות. הוט היא בעצם מירס לשעבר. אם הם היו רוצים התחרות היתה יכולה להתחיל לפני 10 שנים בערך.

הוט רכשה את השלד של מירס, אין לה ממש קשר למירס ההסטורית

נערך על-ידי omrij

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

בכל חברה היום בכל מסלול ללא הגבלה השיחה מתנתקת אחרי 60 דקות באופן אוטומטי , כדי למנוע ניצול לרעה בקו כדוגמת שימוש מסחרי .

בדוק .

פורסם

נכון להיום בוודאות נכון

פורסם

כשתהיה לי עוד פעם חברה אני אוכל לדווח האם גם בסלקום יש ניתוקים אחרי שעה. :silly:

פורסם

קרה לי עכשיו עם גולן. מאוד מציק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים