עבור לתוכן

גולן טלקום מנתקת את השיחה בשיטתיות אחרי 60 דקות

Featured Replies

פורסם

זה יכול להיות עבודה, יכול להיות גם שיחה פרטית (כמו הוט שציינו כאן) או סתם שיחה עם חבר שאפשר להרים לו טלפון שניה אחרי. בכל מקרה לא מובן ולא מקובל.

• תגובות 92
  • צפיות 58.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קורה לי לא מעט פעמים. אני פשוט עושה עם חבר קורס בקורסרה וככה אנחנו מתקשרים בערב. מנתק שיחות אחרי 60 דקות על השניה. לי אישית לא מפריע. בכל מקרה, אם זה כן היה מפריע לי לא יודע מה הייתי עושה, כי אני חושב שזה יותר חצוף מה שעשו חברות הסלולר הוותיקות כשיכלו, הם לקחו לי כסף מהכיס ואני גם זוכר את כל המקרים שפירסמו על קשישים בני תשעים ומעלה שבקושי יודעים לקבל שיחה שלקחו להם יותר משישים שקל בחודש על אינטרנט ועוד שטויות כאלו. אני מבין שזה לא מצב מושלם אבל אני ממליץ לכל מי שרוצה להיזכר בעובדות, להסתכל בחיובי אשראי לפני חמש שנים ולהשוות לעכשיו. אני אישית בשביל חיסכון של יותר מ 250 ₪ בחודש ובדרך כלל יותר מ 300 ₪ מוכן לספוג את זה.

פורסם
לכל הטוענים ששעה זה מספיק לשיחה-

תארו לעצמכם שהמתנתם שעה על הקו לנציג של הוט והשיחה מתנתקת לפני שעונים או לפני שהשיחה הסתיימה..

שכנעת אותי.

למרות שאצל הוט אפשר ללחוץ כוכבית או משהו והם חוזרים אליך.

אין צורך לחכות על הקו.

פורסם
קורה לי לא מעט פעמים. אני פשוט עושה עם חבר קורס בקורסרה וככה אנחנו מתקשרים בערב. מנתק שיחות אחרי 60 דקות על השניה. לי אישית לא מפריע. בכל מקרה, אם זה כן היה מפריע לי לא יודע מה הייתי עושה, כי אני חושב שזה יותר חצוף מה שעשו חברות הסלולר הוותיקות כשיכלו, הם לקחו לי כסף מהכיס ואני גם זוכר את כל המקרים שפירסמו על קשישים בני תשעים ומעלה שבקושי יודעים לקבל שיחה שלקחו להם יותר משישים שקל בחודש על אינטרנט ועוד שטויות כאלו. אני מבין שזה לא מצב מושלם אבל אני ממליץ לכל מי שרוצה להיזכר בעובדות, להסתכל בחיובי אשראי לפני חמש שנים ולהשוות לעכשיו. אני אישית בשביל חיסכון של יותר מ 250 ₪ בחודש ובדרך כלל יותר מ 300 ₪ מוכן לספוג את זה.

פרט שולי - אתה יכול גם לחסוך את הסכומים שציינת וגם ליהנות משיחה בלי ניתוקים...

פורסם

אני מקווה שאין כאן אנשים שלא ביטלו את כל השירותי תוכן / מספרים בתשלום נוסף, והפתח לחיובים הנוספים.

לא יודע איך זה אצל ספקים אחרים, אצל גולן אפשר בקלות ובנוחות להגדיר הכל באתר האינטרנט שלהם.

זה אחד הדברים שאני אוהב אצלם.

אצל פלאפון הנבלות הייתי צריך להגיע לסניף בעבר הרחוק ולחכות לנציג כדי לבטל סעיפים מסויימים, ומדי פעם הנבלות הפעילו את זה כי משרד התקשורת איפשר להם לעשות זאת בכל פעם שיש שינוי קטן בכללים מולם.

פורסם

קיים גם ב012

פורסם

אני מניח שחברות אחרות(לפחות חלקן) גם אימצו את השיטה.

בכל מקרה זה לא משנה באיזה ספק אתם, כדאי לנטרל כל אפשרות לגניבה ממכם.

פורסם
פרט שולי - אתה יכול גם לחסוך את הסכומים שציינת וגם ליהנות משיחה בלי ניתוקים...

אז חוזרים לטענה שאם לא תתמוך בגולן, מתישהו בעתיד תחזור לשלם מאות שקלים לחברות החזיריות.

פורסם

שאני לא חושב שיש לה אחיזה במציאות, השוק היום סופר תחרותי ואין חסמי כניסה למתחרים נוספים במידת הצורך

פורסם

יכול להיות אבל איזה מן צרכנים אנחנו אם לא נעודד חברות שמתנהגות בהגינות, ונמשיך לעודד חברות שמתנהגות בחוסר הגינות?

פורסם

גם אני הייתי בגולן (פעמיים)(

אבל עברתי בשלב כלשהו.

מוכן לתמוך אבל לא מוכן להתפשר על איכות השירות/מוצר.

פורסם

אתה מתכוון מבחינת קליטה?

כי זה מאוד תלוי במיקום שלך אני מניח.

פורסם

האמת שיש לי 5 קוים בגולן, ללא טענות. ואני מסתובב בארץ די הרבה...

פורסם

לי היו בעיות עם הנדידה, המכשיר(ים) התעקשו להתביית על הרשת של גולן ולא על הנדידה, גם כאשר כמעט לא היתה קליטה ברשת העצמאית של גולן.

לא שינה אם בחרתי רשת ידנית או לא. בשלב כלשהו הפסקתי להילחם ועברתי ל012, במחיר דומה (ו אפילו נמוך יותר) קיבלתי רשת מתקדמת יותר (LTE וhd voice) עם אינטרנט מהיר יותר ופריסה רחבה יותר...

פורסם

עכשיו הנדידה שקופה לחלוטין, אי אפשר אפילו לבחור ידנית ברשת של סלקום (רשת הנדידה). נכון להיום זה לא מפריע לי, אבל בעבר כן הייתי צריך לבחור ברשת סלקום כדי לקבל קליטה חזקה ורצופה בכל האזורים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים