עבור לתוכן

מבקש המלצות למפרט מחשב ביתי חדש

Featured Replies

פורסם

זה לא אוברקיל, שאלה של העדפה אישית ותקציב כמובן.

עוד אפשרות שחשבתי עליה זה מארז גדול יותר אבל הוא גם ניראה לא רע, מבודד רעשים וביחד עם הספק של אנטק יוצא לא יקר במיוחד.

מארזי מחשב - מארז עם ספק

P100-400W - Antec - P100 Advanced Super Mid Tower 400W - 2x USB3.0 and 2 x USB2.0 ports - 2x 5.25 inch tool-less drive b...

כמות: - 1 - 587/575

פורסם
  • מחבר

היי,

אני אלך על ה-fractal define mini - אודה לך אם תעבור שוב על המפרט שהצעת ותראה אם צריך לשדרג משהו כתוצאה מהחלפת המארז. וכן התייחסות לאיך אני מתקדם מול פלונטר בהזמנת המפרט? תודה.

פורסם

הכל ניראה טוב.

דבר עם החנות בטלפון או שתזמין דרך האתר, גם אפשרות.

פורסם
  • מחבר

היי,

לפני ביצוע ההזמנה ע"פ המפרט שהציע syszone, שתי שאלות:

יש לי win7 מקורי- האם הוא תואם ללוח האם שהוצע לי? האם עדיף לתת לחברה להתקין אותו כי אולי תידרש התקנת דרייברים?

האם המעבד i3 מתאים גם למשחקי מחשב לא כבדים במיוחד? האם אורך החיים של מעבד זה קצר יותר מה-i5 כפי שקראתי איפשהו ברשת?

פורסם

הווינדוס 7 יתאים והוא בסדר גמור. אם לא תוכל להתקין לבד תיתן לחבר או מישהו שמבין בזה, כעיקרון זה דבר פשוט מאוד. יכול מאוד להיות שהחברה תידרוש תשלום נוסף רק על ההתקנה וחבל.

מעבד i3 הוא בהחלט טוב ומספק גם מבחינת משחקים בינוניים ואף יותר. זה מעבד 2 ליבות לכן הוא מגביל בחלק מן הפעולות כמו משחקים כבדים, עריכות גרפיות ופעולות כבדות אחרות שצורכות יכולות עיבוד גבוהות.

אפשר להגיד שאורך חייו קצר יותר מזה של ה i5 בעל 4 ליבות אבל לשימושים פשוטים כמו שלך גם i3 יספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים