פורסם 2014 באוקטובר 2811 שנים Stinger, igla, ו law חצי כוח (לא ננעל, אבל כן מתכוונן על המטרה אם הטיל עובר קרוב לכלי רכב)
פורסם 2014 באוקטובר 2811 שנים מחבר Stinger, igla, ו law חצי כוח (לא ננעל, אבל כן מתכוונן על המטרה אם הטיל עובר קרוב לכלי רכב)תודה רבה, מאוד עזרת לי (כי כנירה אני קונה את המשחק ביומיים הקרובים)אתה יכול רק לפרט לי קצת יותר על הlaw? לא ממש הבנתי
פורסם 2014 באוקטובר 2811 שנים כה שכחתי מה sraw גם הוא... אבל גם חצי כוח. במצב הרגיל שלו אתה צריך להחזיק את הכוונת על המטרה.ולגבי הלייזר, מכל הזמן שאני משחק רק פעם אחת קרה לי מצב שבו מישהו סימן מטרה בלייזר...ה law הוא סוג של מתבייט חום, אם הוא עובר מספיק קרוב לכלי רכב הוא משנה את המסלול שלו ופוגע בכלי רכב
פורסם 2014 באוקטובר 2811 שנים ^ נראה שלא http://battlefield.wikia.com/wiki/RPG-7#Battlefield_4_2 During the Alpha and Beta stages of Battlefield 4, the RPG-7V2 could lock onto and track laser-designated targets, as could the SMAW. This was removed in the final game. + יש גם את ה- javeline שבכלל שכחתי שהוא קיים
פורסם 2014 באוקטובר 2811 שנים לפי מה שהבנתי אם יש סימון לייזר אז גם RPG יכול להינעלהיה באג כזה בבטא לפני שיצא המשחק ...
פורסם 2014 באוקטובר 2811 שנים אני לא חושב שזה היה באג, זה היה פתרון AA זמני כי לא היו שום טילי כתף אחרים בזמנו
פורסם 2014 באוקטובר 2811 שנים מחבר אז בעצם הטילי כתף היחידים שננעלים על מסוקים הם igla Stinger javeline ?בקשר לlaw נראה לי שהבנתי איך הוא פועל תודה רבה על ההסבר ^^ומה הכוונה בסימון לייזר? (אני בא מBFBC2 אז אני מדלג על 3 ועובר ישר לBF4)
פורסם 2014 באוקטובר 2811 שנים אז בעצם הטילי כתף היחידים שננעלים על מסוקים הם igla Stinger javeline ?אם להתעלם מסימון הלייזר - כןומה הכוונה בסימון לייזר? (אני בא מBFBC2 אז אני מדלג על 3 ועובר ישר לBF4)ל- recon יש גאדג'ט בשם PLD (ר"ת Portable Laser Designator) שהוא יכול לסמן מטרות איתו. ברגע שהמטרה מסומנת כל משגר מתאים יכול להנעל על המטרה (אני לא בטוח אם זה עדיין ככה, אבל פעם היה אפשר להנעל על המטרה הזו גם כשאתה בצד השני של המפה)ראה וידאו:https://www.youtube.com/watch?v=c1pKlWBgciM
פורסם 2014 באוקטובר 2811 שנים אם להתעלם מסימון הלייזר - כןל- recon יש גאדג'ט בשם PLD (ר"ת Portable Laser Designator) שהוא יכול לסמן מטרות איתו. ברגע שהמטרה מסומנת כל משגר מתאים יכול להנעל על המטרה (אני לא בטוח אם זה עדיין ככה, אבל פעם היה אפשר להנעל על המטרה הזו גם כשאתה בצד השני של המפה) ראה וידאו: יש לצלף גם את הסופלם -SOFLAM והסמן לייזר זה כמו ה-TRACER DART בבאד קופאני 2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.