עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד החל מ-3500 עד 5500

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות קצת משחקים, אני משתמש בתוכנות שצורכות זכרון ראם גדול ומעבד חזק כמו virtual machine ותוכנות שמשתמשות בהרבה טרדים שמנצלים את המעבד

* גודל המסך? מסך גדול 15.6 או יותר

* רזולוציית המסך? 1920 על 1080

* דרישות מיוחדות: numpad חשוב מאוד

* משקל רצוי?

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? דיי חשוב אבל אם זה בא בחשבון על חומרה אז לא

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא

* Bluetooth? לא חייב

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום טרה 1, ולא חייב SSD, מאוד תלוי כמה זה יקח לי מהחומרה של המחשב (אם אפשר להציע אחד עם SSD ואחד בלי ואני ישווה ביניהם :) ) וכמובן אם בגלל הכמות של הכונן SSD שווה את זה.

* כונן אופטי?

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם:

רציתי לשאול אם יהיה אפשרי להתקים בעתיד לינוקס על המלשב בלי לגרום בעיות, (בלי הדיסק של הלוח אם שמתקין לי את הרשת וכל השאר?) והאם זה שווה לי?

מאוד חשוב שהמחשב ירוץ מהר, לא חשוב לי העיצוב שלו.

וללא מסך מגע.

תודה מראש!

נערך על-ידי MzDay

פורסם

החל מ3500, עד....?

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין :) עד 5.5 :)

תודה.

פורסם

http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-n550jv-cn191h-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1?aff=Zap

+

סטיק זיכרון נוסף 8GB כך שיהיה 16 סה"כ (380~ ש"ח)

+

כונן SSD בנפח 256GB (עולה 580~ ש"ח), שיכנס למחשב בנוסף לכונן המכני הקיים, במקום הצורב במחשב (יש מדריך/הסבר בדיון נעוץ בראש הפורום)

+

מתאם לכונן קשיח במקום הצורב, 20 ש"ח

מארז חיצוני USB לצורב שתוציא מהמחשב 25~ ש"ח

סבבה? בכיוון?

או שאתה רוצה לחסוך כמה שניתן.

נערך על-ידי Chevy

פורסם
  • מחבר

המחשב ממש טוב, יש לך עוד דוגמאות להראות לי טיפה יותר זולים ועם בערך אותם נתונים? (Ssd, הראם והשאר (התוספות))

תודה :)

אגב, קצת פחות להשקיע את המחשב למשחקים ויותר בשביל תכנות ומערכת וירטואלית (הכוונה לא חייב כרטיס מסך חזק, ישלי מחשב נייח בשביל משחקים יותר חחח)

נערך על-ידי MzDay

פורסם

אני לא התייחסתי לכרטיס מסך.

ביקשת FHD, אז שמתי לך עם מסך בעל פאנל IPS מט שגם יראה הכי טוב שאפשר.

אין בעיה לקחת משהו פחות טוב.

פורסם
  • מחבר

ואם אני עדיין רוצה FHD ועדיין מחשב חזק בסגנון הזה במחיר זול יותר מה כדאי לי לקחת?

פורסם

http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-ideapad-z510-59385064-1?aff=Zap

עם שדרוגים זהים למה שרשמתי קודם.

אבל תראה - הדגם הזה מגיע עם אחריות לשנה אחת בלבד.

תביט בעצמך בדגמים השונים שיש:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db147729=1133427&db1634543=1759471&db1634540=3651027,3881619,4218629,3903228,3598746,4436622,4490293&db3180930=3180934&orderby=price

נערך על-ידי Chevy

פורסם
  • מחבר

ההבדלים גדולים בין שני המחשבים מבחינת ביצועים? (והאם ההבדלים בין שני המעבדים ממש שונים?)

פורסם

טכנית אין הבדל בביצועים כי זה מעבד I7 ויהיה זיכרון 16GB וכונן SSD זהה.

ה-4700 טוב יותר במעט מה-4702.

יש הבדל באיכות הכללית בכל שאר המאפיינים של המחשב

איכות בנייה

איכות תצוגה - פאנל IPS

מקלדת מוארת באסוס

אחריות ל-3 שנים

ועוד מספר פרמטרים

פורסם
  • מחבר
טכנית אין הבדל בביצועים כי זה מעבד I7 ויהיה זיכרון 16GB וכונן SSD זהה.

ה-4700 טוב יותר במעט מה-4702.

יש הבדל באיכות הכללית בכל שאר המאפיינים של המחשב

איכות בנייה

איכות תצוגה - פאנל IPS

מקלדת מוארת באסוס

אחריות ל-3 שנים

ועוד מספר פרמטרים

המחשב אני אצטרך היום האם הם מרכיבים את התוספות על המקום ואני יוכל לקבל אותו או שזה יקח כמה ימים?

פורסם

את הכל אתה יכול להרכיב לבד, זה ממש ממש פשוט.

את הזיכרון אתה מרכיב לבד, מיידית אתה יכול לעשות זאת בבית.

בעניין ה-SSD, תצטרך להזמין את המתאם לצורב מ-EBAY מה שעלול לקחת שבועיים-שלוש להגיע אליך. בכל מקרה זה לא מונע ממך להשתמש במחשב. כשהמתאם יגיע, תקנה את ה-SSD, תבצע שכפול של המע' הפעלה ל-SSD (פעולה של 20 דק' בערך) ותמשיך בעבודה כרגיל רק שעכשיו זה יהיה מה-SSD שנותן לך שיפור ביצועים מורגש מאד במחשב.

על איזה מחשב חשבת ללכת בסוף?

נערך על-ידי Chevy

פורסם
  • מחבר
את הכל אתה יכול להרכיב לבד, זה ממש ממש פשוט.

את הזיכרון אתה מרכיב לבד, מיידית אתה יכול לעשות זאת בבית.

בעניין ה-SSD, תצטרך להזמין את המתאם לצורב מ-EBAY מה שעלול לקחת שבועיים-שלוש להגיע אליך. בכל מקרה זה לא מונע ממך להשתמש במחשב. כשהמתאם יגיע, תקנה את ה-SSD, תבצע שכפול של המע' הפעלה ל-SSD (פעולה של 20 דק' בערך) ותמשיך בעבודה כרגיל רק שעכשיו זה יהיה מה-SSD שנותן לך שיפור ביצועים מורגש מאד במחשב.

על איזה מחשב חשבת ללכת בסוף?

חשבתי ללכת על הראשון אבל רציצי לשאול אותך עוד שאלה אחת, במידה והייתי מוותר על הSSD (יש לי בנייח אחד אני יודע אחך הוא), כנל לגבי התוספות האחרות, היית מציע לי בתקציב הזה אותו מחשב או טחד אחר? ולמה?

תודה על העזרה :)

פורסם

הוא הכי טוב אם לא ללכת על משהו שאתה לא צריך שיהיה ולשלם עליו סתם.

ה-N550JV במחיר טוב ועם מפרט שמתאים לשימושים שציינת.

אז לעת עתה תוסיף רק סטיק זיכרון של 8GB וזהו. בעתיד אם תרגיש שחסרה לך מהירות עבודה תוסיף SSD. (אם נניח תשדרג בנייח למשהו אחר, תעביר אותו לנייד :) )

פורסם
  • מחבר
הוא הכי טוב אם לא ללכת על משהו שאתה לא צריך שיהיה ולשלם עליו סתם.

ה-N550JV במחיר טוב ועם מפרט שמתאים לשימושים שציינת.

אז לעת עתה תוסיף רק סטיק זיכרון של 8GB וזהו. בעתיד אם תרגיש שחסרה לך מהירות עבודה תוסיף SSD. (אם נניח תשדרג בנייח למשהו אחר, תעביר אותו לנייד :) )

מעולה אז אני ילך על הN550JV עם תוספת של ראם ויקנה על הדרך עוד 8 לנייח שלי חחח, אם יש לדעתך משהו לשנות לשפר או משהו אני באמת ישמח לשמוע אני יקנה היום אחרי צהריים בערך :)

תודה רבה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים