פורסם 2004 במרץ 1521 שנים יש לי כונן שהיה מפוצל לשני מחיצות אחת 60 ואחת 20 ניסיתי לאחד בניהם עם התוכנה אך ניראה לי כי עכשיו כל הכונן פנוי וכי אין שום מידע על הכונן מישהוא יודע כיצד ניתן לשחזר את המידע?
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים מחבר אין דבר כזה חייבת להיות דרך אנשים מצליחים לשחזר מידע מכוננים שפורמטו חייבת להיות דרך!!!
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים אפשר וחצי אבל ברור שלא את הכול אולי חצי אולי רבעתוריד getdataback http://www.runtime.orgומתי שתנסה לשחזר משהו לא לשמור לכונן שאתה מנסה לשחזר ממנו כי זה יחליף מקום של קבצים מחוקים אחריםאני מציע שתחבר תדיסק קשיח כ slave למחשב אחר ואז תעבוד עליואם כבר התקנתה וינדוס ותוכנות ברור שזה כבר החליף תמקום של חלק מהקבצים המחוקים
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים זה אפשרי אל תאבד תקווה יש חברות שמתמחות בזהעד כמה שידוע לי פירמוט רק נותן הרשאה לכתוב על אותם סקטורים אבל לא ממלא אותם באפסים ככה שכל עוד לא מילאת את הכונן בתוכן חדש יש עדיין סיכוי שהמידע עדיין נמצא שםתנסה להוריד כל מיני Disk recovery utility
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים מחבר סטודנט בלי כסף והיו לי שם הרבה עבודות.... אני ייתיעץ באמת עם איש מקצוע וניראה מה ניתן לעשות :-[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.