פורסם 2014 באוקטובר 2911 שנים אולי אפשר לארגן פה איזה רכישה קבוצתית אני ישמח לקניה קבוצתית קצת ראיתי באיטרנט והפד של דאקי נראה ממש ממש טוב
פורסם 2014 באוקטובר 3111 שנים טוב, מדיבור עם אייבורי, הם שוקלים בחיוב להביא את המשענות מעור במשלוח הבא שלהם מדאקי, אז בואו נראה להם שיש ביקוש!
פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים מחבר לאחר בדיקה מעמיקה ב Ducky Channel Shine 3 DK9008 Gaming Brown Switch אין את מקשי המולטימדיה next previous play/pause stop אלא רק שליטה על קול.במקלדת שיש לך ducky 2 special edition כן כללו את המקשים שאני רוצה.בכל מקרה כרגע אני מחכה אם תגיע corsair k70 cherry mx brown switches נראת ממש טובה מקווה שאייבורי כן יחשבו להביא גם את הסוויטצ'ים החומים ולא רק את האדומים שיש כרגע במלאי....
פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים איזה בדיקה מעמיקה עשית?יש לי את המקלדת ויש לה את הלחצנים האלו. אוכל להכין לך סרטון הסבר אם אתה רוצה.
פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים מחבר בדקתי ברשת באתר של דקי ועוד הגרסה שיש לך כמו שמפורט במפרט שלך כוללת את המקשים והדקי שמוכרים באיבורי לא מופיעים המקשים אפילו בקשתי ממישהו מהפורום לבדוק עם המקלדת וזאת התוצאה שלא עובד עם מה שתיארת עם home וכל המקשים אצלך זאת מקלדת אחרת מהדורה מיוחדת...
פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים לא. תסתכל, יש לך את הלחצנים הללו: בשילוב עם הלחצן פאנקשן: הם מתפקדים בתור: סטופ, פליי\פאוז, שיר קדימה, שיר אחורה נערך 2014 בנובמבר 411 שנים על-ידי Ymac
פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים מחבר זאת לא המקלדת Ducky DK9008 Shine 2 Special Edition כמו שכתוב לך בגדג'טים?תבדוק לבד מול המקלדת Ducky Channel Shine 3 DK9008 Gaming Brown Switch שבאתר של אייבורי.... זאת לא אותה מקלדת שוב פעם.שוב לא אומר שאתה משקר המקלדת שלך היא עם התוספת הזאת לעומת המקלדת של אייבורי שהיא מקלדת אחרת במהדורה המיוחדת שלך הוסיפו את המקשים האלו. נערך 2014 בנובמבר 411 שנים על-ידי Natural
פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים לא. הגאדג'טים שלי לא מעודכן. זאת Shine 3 DK9008 הצבע שלה לא משנה!!!! שלי גם MX Brown פשוט לד בצבע לבן ומקלדת עצמה לבנה. (מקשים שחורים) זה שאייבורי כותבים Ducky Channel לא אומר שזה חברה אחרת. אני אומר לך זו אותה מקלדת. נערך 2014 בנובמבר 411 שנים על-ידי Ymac
פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים מחבר יש מישהו בפורום ששאלתי אותו ויש לו את המקלדת שיין 3 הרגילה ולא עובד לו המקשים בקשתי שינסה בגלל שאמרת את זה...אני לא יודע כשאני כותב דקי שיין 3 בגוגל ובאתר של דקי כתוב רק מקשי ווליום ולא מוצא בשום מקום פרוט על מקשים של white edition שלך כבר השתגעתי חח.
פורסם 2014 בנובמבר 511 שנים זה מצריך עידכון קושחה פשוט:http://www.duckychannel.com.tw/en/firmware_updater.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.