עבור לתוכן

יעוץ ללוח אם.

Featured Replies

פורסם

המעבד שלי נהרס( I5 2500K) ואני רוצה להחליף מעבד והיתה לאבא תהיה אם לא כדאי יותר להיתקדם לדור החדש של המעבדים במקום לקנות מעבד דור קודם (I7 3770K) אחד הדברים שעלו זה לקנות לוח אם המשתווה או עוקף את הלוח אם הנוכחי שלי z77-hd5h-wb איזה לוח אם להמלצתכם משוותה בביצועים\יכולות ללוח זה ואפילו עוקף את הלוח אם הנוכחי שלי,תודה רבה.

פורסם

איך הצלחת להרוס מעבד? סתם מעניין אותי לשמוע.

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג איך זה קרה האמת,אולי OC שהלך לכיוון הלא נכון אולי בעיות חשמל אבל שמץ בסופו של דבר מה שכן אני יועד זה שהוא נדפק ונהרס (עשיתי בדיקת מעמץ במחשב שלי והתקנתי את המעבד במחשב אחר)

נערך על-ידי fenix5545

פורסם

תשובה לשאלה שלך - לא הייתי טורח להחליף לוח. בזבוז זמן, כסף והתעסקות. קח משהו כמו ה3770K שהצעת. אלה מעבדים חזקים מאוד ויהיו חזקים עוד הרבה מאוד שנים.

פורסם

אני מסכים עם QttP - השיפור בביצועים שתקבל עם המעבד המודרני המקביל (ה Core i5-4690K) לעומת המעבד הנוכחי (Core i5-2500K) הוא מזערי, והדבר תקף גם לגבי מעבדי ה Core i7 מהדור הנוכחי לעומת הדור הקודם (למעשה ה Core i7-3770K הוא בעל פליטת חום קטנה יותר מה Core i7-4790K, כך שהוא מתאים יותר להמהרה, ונראה כי זו המטרה שלך). אם אתה משדרג מ Core i5-2500K ל Core i7-3770K אתה בכל מקרה תראה שיפור בביצועים, לפחות בריבוי משימות.

בסופו של דבר, חבל לקנות לוח חדש כאשר יש לך לוח תקין שמתאים לדרישות שלך וכל מה שחסר לך הוא מעבד. יש אולי 2 סיבות שבגללן כן תצטרך לקנות לוח חדש:

א. הלוח הקיים לא תקין (לפי מה שכתבת הוא עובד עם מעבד אחר).

ב. אתה חייב תכונה מסויימת שיש רק בלוחות החדשים ואין בלוח שלך (לא ציינת דבר כזה).

נערך על-ידי smalul

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים