עבור לתוכן

חווית שרות מזעזעת בK.S.P, בחיים שלי לא נתקלתי בשרות כ"כ גרוע ומשפיל.

Featured Replies

פורסם

אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל, אני כולי נזעם ונפעם מהיחס המשפיל שקיבלתי בחנות.

קודם כל הייתי צריך ללכת לסניף "הקרוב" לבית שלי, מרחק של 2-3 דקות הליכה, פשוט לא יאומן, החוצפנים האלה לא יכלו לפתוח סניף מתחת לבית שלי? מתחת לכל ביקורת.

אחרי שהגעתי ונכנסתי לסניף הייתי צריך לפתוח את הדלת בעצמי.

כן כן הבנתם נכון, אפילו דלת אוטומטית לא היה להם החוצפנים האלה, הייתי צריך למשוך את הידית לגמרי בעצמי.

אחר כך כשנכנסתי לסניף היו שם 2 בחורים, אחד מהם חיוך אליי ואמר לי "אהלן, אפשר לעזור לך?", פה זה כבר היה מוגזם, החוצפן הזה, החוצפן חסר תודעת השרות הזה מעז להגיד לי "אהלן"? מה זה "אהלן"?! מה אני חבר שלו? בעברית תקנית צריך להגיד "שלום" ולא "אהלן". אבל מילא, הבלגתי, אני בנאדם מאוד סבלני וסלחן.

אבל לדבר הבא שראיתי שום דבר לא היה יכול להכין אותי.... על המזגן איפה שכתובה הטמפרטורה היה כתוב 19 מעלות.

פ-ש-ו-ט ל-א י-י-א-מ-ן.

איך הם מעיזים לשים את המזגן על 19 מעלות שאני בפרוש אוהב אך ורק 21 מעלות. 19 מעלות זה קר לי מידי. אני שוקל לתבוע אותם בגין שרות מתחת לכל ביקורת.

אחרי שהמוכר ראה שאני מסתכל על המזגן זמן ממושך הוא ניגש אלי והציע לי לשבת והגיש לי כוס מים קרים ממתקן ה"נביעות" שהיה לו בחנות.

כל חברה נורמלית שנותנת שירות איכותי יודעת שאין על "מי עדן", אבל זה נראה כיאילו לא איכפת למוכר, אני חושב שהוא נהנה לזלזל בי

אחרי שהרגעתי את עצמי מהחוויה הקשה שהרגע עברתי המוכר חזר ושאל אם אני צריך עזרה.

אז בלי לטחון יותר מידי מים אמרתי לו שהגעתי בשביל לקנות את הנקסוס 6.

הבחור הסתכל עלי ואמר לי בחיוך "גוגל רק הכריזו עליו לפני שבוע בערך, עוד לא התחילו למכור אותו בכלל"

בשלב הזה כבר התחלתי לחפש את הכרטיס ביקור של העו"ד שלי, זהו, אני לא מוכן לספוג את היחס המשפיל הזה יותר.

אמרתי לו שבתור חברה שמכבדת את עצמה חובה עליה להחזיק את כל המגוון הכי עדכי של הסמאטפונים שיש בשוק היום.

אז המוכר אמר שאני צודק וכן יש להם את כל הסמארטפונים החדשים אבל הנקסוס 6 ספציפית עוד לא יצא לשוק והוא אמור להתחיל להמכר בימים הקרובים בארה"ב ואולי רק לקראת סוף החודש הבא הוא יגיע לארץ.

הסתכלתי לו בעיניים ואמרתי לו "אתם עוד תשמעו ממני", הוא עשה מין פרצוף מבולבל אבל אני לא קונה את המשחקים שלו.

בדרך החוצה הוא אמר בחצי היסוס "המשך יום טוב אדוני".

המשך יום טוב??

רק יום טוב?!

למה הוא לא אמר "המשך יום מצויין"!??!

שורה תחתונה אני מאוד אבל מאוד מאוכזב מהשרות והיחס המשפיל, אני משתף כאן בשביל שאתם לא תעברו חוויה דומה לשלי.

נ.ב

אני לא באמת צריך להסביר שזו סאטריה על חלק מהפוסטים בפורום כאן נכון?

כי זה בדיוק מה שזה.

פורסם

מציע לך לעשות copy-paste פני שמוחקים את הדיון.

פורסם
  • מחבר
מציע לך לעשות copy-paste פני שמוחקים את הדיון.

אוי שיט, טוב שהזכרת לי, שחכתי שהפורום הזה לא מבין צחוק, חכה חכה שמילפוד ושלושת המוסקטרים שלו יגיעו לפוסט הזה, הולך להיות פה שמח.

פורסם

אתה מדבר בציניות וזה שייך לפורום ספאם לא לפורום צרכנות ...

אנשים מבינים צחוק אבל במקום המתאים

פורסם

לדעתי מקסימום 10% מהתלונות שנתקלתי בהן בפורום משוללות כל יסוד.

פורסם
אוי שיט, טוב שהזכרת לי, שחכתי שהפורום הזה לא מבין צחוק, חכה חכה שמילפוד ושלושת המוסקטרים שלו יגיעו לפוסט הזה, הולך להיות פה שמח.

מבינים הכל. פשוט הבדיחה שלך כל-כך ישנה שהיא כבר לא מצחיקה, אפילו שהשקעת בה לא מעט.

בשביל ה5 שניות צחוק שההודעה שלך תגרום לא שווה להחזיק דיון שרק הכותרת שלו מהווה פרסום שלילי נטול כל יסוד לאותו עסק שאתה בא כביכול להגן עליו.

פורסם
  • מחבר
מבינים הכל. פשוט הבדיחה שלך כל-כך ישנה שהיא כבר לא מצחיקה, אפילו שהשקעת בה לא מעט.

בשביל ה5 שניות צחוק שההודעה שלך תגרום לא שווה להחזיק דיון שרק הכותרת שלו מהווה פרסום שלילי נטול כל יסוד לאותו עסק שאתה בא כביכול להגן עליו.

זה מה שנקרא סאטירה.

וכן, למרות כל הביקורות השליליות על K.S.P בפורום צרכנות לי אישית אף פעם לא הייתה לי בעיה איתם, וקניתי מהם הרבה.

פורסם

מה שעשית זה שתהיה עוד תוצאה שלילית בחיפוש בגוגל כשמישהו יחפש ביקורת על החנות.

אחלה דרך לעזור לחנות.

48146967.jpg

פורסם

היה מצחיק אם זה אחד המוכרים שם שאוכל תלונות כאלו כל היום והיה צריך להוציא קצת קיטור

פורסם

חחחח הרגת אותי!

פורסם

נחמד.

אבל תעבור לספאם ותערוך את הכותרת.

פורסם

lame

חייב לציין שאמנם השירות שם לא כל כך גרוע כמו שהרבה אומרים אבל המוכרים שם רוב הזמן עושים טובה שהם עוזרים.... בתור אחד שעבד בשירות לקוחות אני מבין אותם אבל הם צרכים לתת יחס טוב יותר.

פורסם

השירות מתחיל בתקלות

פורסם

אתה לא צריך עדיין להתקשר לעו"ד שלך.

רק בשלב שאתה קונה משהו ונדרש לחתום על הטופס הנודע "הסרת אחריות כוללת" (נדמה לי שקוראים לו כך)

פורסם
אתה לא צריך עדיין להתקשר לעו"ד שלך.

רק בשלב שאתה קונה משהו ונדרש לחתום על הטופס הנודע "הסרת אחריות כוללת" (נדמה לי שקוראים לו כך)

מה? מה זה טופס הסרת אחריות כוללת? ממציאים חוקים?

חשבתי לקנות שם טאבלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים