עבור לתוכן

מה כדאי לרכוש עכשיו בארה"ב ולהביא לארץ?

Featured Replies

פורסם

היי, בעוד שבוע-שבועיים יגיע לביקור בארץ קרוב ונשאלתי אם אני רוצה להזמין לו משהו והוא יביא איתו את מה שאבחר לרכוש. בהתחלה נפתחו לי העינים, החמדנות השתלטה עלי וכבר דמיינתי איך אני חוסך אלפי שקלים על ההפרשים הכל כך גדולים בין המחירים שם לאלו המקומיים... אבל עכשיו אחרי שאני יושב קצת ברשת אני מגלה שאולי בעצם אין לי יותר מדי מה לבקש.

ז"א, בהנחה ואין לי צורך לא בסמארטפון, לא בSSD, ולא בכרטיס מסך ואין אפשרות שהמוצר יעלה על גודל מסוים (אף אחד לא יכנס למטוס עם מקרר או טלוויזיה)- יש לכם רעיונות כלשהם לרכישה?

מה אתם הייתם קונים?

פורסם

אם אתה לא צריך שום דבר, אל תחפש לבזבז כסף. בן כמה אתה?

פורסם

אולי אוזניות טובות?

סט מקלדת עכבר אלחוטי?

אולי שלט אלחוטי נחמד שכולל גם RF וגם IR?

מקלדת מכאנית לפינוק האצבעות?

DOK גדול ומהיר?

כרטיס זיכרון MICROSD 64GB להגדלת היצע השירים והסרטים בסמארטפון או לצרכי צילום?

אוזניות אלחוטיות?

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

נקסוס 6 :)

(וכן, ראיתי שאתה לא צריך סמארטפון)

פורסם

אם יהיה זמין ואין לך כרטיס גיימינג, כנראה ש-GTX 970. יצא לך סביב 1250 שקלים לגרסה עסיסית במקום 2000 בארץ

פורסם

גם נקסוס 9 אם יצליח לשים עליו יד.

פורסם

ראוטר AC

פורסם

תקנה ביטקיונס... סתם.

אתה מחפש לעשות רווח או שאתה באמת צריך משהוא?

כי אלא אם כן אתה מוכר ברווח את מה שהוא מביא אז לא באמת חסכת כסף :\

אם אין לך מאק אז אוליי תקנה לך איזה מאק מיני או אם אתה רוצה ואפשר להביא, MAC 5K.

פורסם
  • מחבר
תקנה ביטקיונס... סתם.

אתה מחפש לעשות רווח או שאתה באמת צריך משהוא?

כי אלא אם כן אתה מוכר ברווח את מה שהוא מביא אז לא באמת חסכת כסף :\

אם אין לך מאק אז אוליי תקנה לך איזה מאק מיני או אם אתה רוצה ואפשר להביא, MAC 5K.

אם אתה לא צריך שום דבר, אל תחפש לבזבז כסף. בן כמה אתה?

25.

וסיפור מצחיק, הייתי חלק מהסביבה שבה התחילו להתייחס לביטקוינים ברצינות עוד ב2009, ב2010/11 כמעט וקניתי אלף ביטקונים באיזור ה800$, רק ברגע האחרון (אחרי שהעברתי כסף מהכרטיס לפייפאל וכמעט לחצתי על כפתור ההמשך) התעשתתי ונזפתי בעצמי על כך שאני סתם זורק כסף. :s07:

כן, גם אני דוגל בפילוסופיה של קניה מנחיצות, אחרת אם הייתי נכנע ליצר הייתי מתפרע על איזה גלקסי או שניים, כרטיס גיימיניג עצבני, EVO של 500GB, טאבלט נחמד, מצלמה, מכשיר ניטור לספורט ואיזה סמארט-ווטש- אבל לצערי, למרות האדרנלין והריר שנוטף, מבחינה לוגית אין לי אפשרות להצדיק את הקניה מפאת חוסר שימוש.

יחד עם זאת אני כן יודע שיש המון דברים שהם כן רלוונטים, אני רק לא מצליח לחשוב עליהם וזקוק לסיעור מוחות. P:

תודה לכולם אשמח אם תמשיכו לזרוק רעיונות!

אז עד עכשיו זיהיתי DOK שיש לי מה לעשות איתו ונזכרתי בכונן חיצוני שלא יזיק להחזיק, וכרטיס MICROSD64GB שימצא תעסוקה- העניין הוא שאני משווה בין המחיר כאן ובין זה של אמאזון ולמען האמת ההפרשים הם לא ממש משמעותיים (בייחוד אם לוקחים בחשבון את העובדה שאין אחריות).

חשבתי גם על מספר ז'קטים מעור, ומכונת גילוח.

נ.ב אהבתי את ההיכרות עם ראוטר AC, נאלץ לוותר עליו בקושי רב.

פורסם

אוזניות טובות זה תמיד אופציהגם בשמים יקרים וגם שתיה יקרה מחו"ל (לא תמיד אפשר להעלות למטוס אבל)

פורסם
  • מחבר

לגבי הבשמים, יש לך איזשהן דוגמאות? כי גם אני חשבתי על זה אבל אז עשיתי השוואת מחירים בין כמה בשמים שיש באמאזון לאותם הבשמים בחנויות כאן ונראה שדווקא המחירים די זהים. בשנים האחרונות צצו בישראל ים של חנויות טיפוח אינטרנטיות עם משלוחים בחינם.

פורסם

אני מאוד אוהב את הבשמים של בולגרי ופרנהייטבולגרי סטיק אי אפשר כמעט למצוא בארץ וזה הסטיק הכי טוב שהשתמשתי בו - http://www.yourstoreonline.net/men_bvlgari_bvlgari_blv_deodorant_stick_27_oz/id2592723/product.html?scomp=thefindגם יש קצף גילוח ומשחת גילוח של NIVEA שזה תענוג צרוף (את המשחה יש מצב שתמצא בכמה פארמים)אני גם מאוד אוהב את המוצרים של לאוקסיטן http://il.loccitane.com/%D7%90%D7%95-%D7%93%D7%94-%D7%91%D7%95-%D7%90%D7%95-%D7%93%D7%94-%D7%98%D7%95%D7%90%D7%9C%D7%98,20,2,40715,20808.htm#s=40844במיוחדתהנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים