פורסם 2004 במרץ 1521 שנים יש לי LOW ID בEMULE ואני רוצה לפתור את זה. יש לי רשת (מה שנראה לי שעושה את הבעיה) אם ראווטר.אבל אין לי FIREWALL במחשב. יכול להיות שיש FIREWALL מובנה בראווטר? אם כן אז איך אפשר להוריד אותו?או איך לפתור את הLOW ID בצורה אחרת?
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים lowid נמוך LOL דרך אגב תבדוק שנית את הקישורים המופיעים שם לגביי הפורטים כי הם לא ממש עובדים ובלעדיהם אין ממש תועלת לפורום שנתת אליו קישור
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים מחבר הקישורים של הEMULE שם לא עובדים. מישהו יכול להסביר לי באתר הזה איך פותרים את הLOWID?
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים מחבר אז איך אני מגדיר את הראווטר? איך אני מברר את הסיסמה? כי לא אני התקנתי אותו אלא בזק אז איך אני מגדיר אותו?
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים גם לי יש LowID ונראה לי שזה בגלל שחסומים לי הפורטים בלינוקס שמשמש לי כראוטר לקופסת ווינדוז...אז אולי מישהו יודע איך מסדרים את זה שם? ???
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים נכנסים להגדרות ופותחים את הפורטים.איך אתה מצפה שנעזור לך אם אתה לא נותן שום פרט? כנ"ל לגבי הבחור שבזק התקינו לו, איך אתה מצפה לעזרה אם אתה לא נותן שום פרטים?
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים אני הגדרתי את קופסת הלינוקס שלי כך שתשמש כראוטר לכל שאר הרשת (NAT). עשיתי את זה בעזרת iptables, הנה הקוד:#!/bin/shIPTABLES=/sbin/iptables#All The lines below are NAT routing# flush any old rules$IPTABLES -F -t nat# turn on NAT (IP masquerading for outgoing packets)$IPTABLES -A POSTROUTING -t nat -o ppp0 -j MASQUERADE# enable IP forwarding (of incoming packets)echo 1 > /proc/sys/net/ipv4/ip_forwardעכשיו, אני לא יודע איך אני מפנה פורטים שהאימיול טוען שהם תפוסים...מה שיוצר LowID. אם מישהו יודע מה לעשות שבבקשה יעזור לי ???
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים מחבר המודם שלי שהוא גם הראאוטר שלי הוא b- focus 270 של חברת ECI אני לא יודע איזה עוד פרטים לתת לכם אז תגידו ואני מקווה שתעזרולי לפתור את הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.