פורסם 2014 באוקטובר 2411 שנים הרבה פעמים יש לי ניתוקים שבהם האינטרנט נופל לשניה ואז חוזר ושאני מתקשר להוט זה לא בהכרח "מתועד" במערכת והם טוענים שזה לא מהתשתית שלהם,הם אומרים שהבעיה יכולה לנבוע מכרטיס רשת תקול,כבל רשת,מחשב/מערכת הפעלה,אני שנים בהוט ולא היה לי בעיות כאלה וזה משהו שכבר קורה לסירוגין במשך חודשים ואני מתייאש מזה כבר הניתוקים יכולים להיות כמה פעמים ביום ולמחרת כלום...איך אני יכול לוודא שהבעיות לא באמת נגרמות ממני ?יש לי Hotbox עם מהירות 100Mb
פורסם 2014 באוקטובר 2411 שנים התופעה שאתה מתאר נקראת FLAPING - ניתוקים קצרצרים שלא מתועדים במערכת. זה יכול לנבוע ממגוון סיבות אבל בדרך כלל הבעיה היא במודם - כלומר ב-HOTBOX. תדרוש החלפה.
פורסם 2014 באוקטובר 2411 שנים מחבר התופעה שאתה מתאר נקראת FLAPING - ניתוקים קצרצרים שלא מתועדים במערכת. זה יכול לנבוע ממגוון סיבות אבל בדרך כלל הבעיה היא במודם - כלומר ב-HOTBOX. תדרוש החלפה.תיארתי לעצמי שזה אולי המודם אבל איך אני אדרוש החלפה אם הם טוענים שאין בעיה בציוד?
פורסם 2014 באוקטובר 2411 שנים קודם כל תוודא עם מחשב אחר + כבל רשת אחר + כניסת חשמל אחרת.אם זה עדיין קורה אתה יכול לומר זאת לתמיכה הטכנית, כשאתה סמוך ובטוח שהבעיה לא בציוד שלך.
פורסם 2014 באוקטובר 2511 שנים תיארתי לעצמי שזה אולי המודם אבל איך אני אדרוש החלפה אם הם טוענים שאין בעיה בציוד?יש לך מידע מסויים על הבעיה כאן - http://en.wikipedia.org/wiki/Cable_modem#Cable_modem_flap.
פורסם 2014 באוקטובר 2711 שנים מחבר אוקיי זה מתאר בעיה של כבל של המודם כבר החלפתי אחד מה הסיכוי שגם השני דפוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.