עבור לתוכן

נייד 13.3' עם 16GB RAM ?

Featured Replies

פורסם

לא מצליח למצוא דגם של 13.3 שמסוגל להכיל 16GB של RAM - מישהו יכול לעזור ולמצוא / להסביר את התופעה?

תודה

פורסם

אתה כנראה לא מחפש טוב.

יש.

פורסם
  • מחבר
אתה כנראה לא מחפש טוב.

יש.

אוקיי,

זה מאוד נחמד(לא...).

גם אני יודע להגיד ש"יש" אבל הנה- לא מצאתי,

תוכל לעשות בבקשה את המאמץ, ולא להגיב במשפט מזלזל כזה? אם "יש" אז בבקשה תביא דוגמאות(ולא אחת, כי זה עדיין לא נחשב ל"יש" - תביא 2-3 דוגמאות עם קישורים לאתר שאני יכול לקנות בו), ואם לא בא לך לחפש - עדיף שלא תגיב מר "אני אחראי פורום, אז מותר לי להגיב בצורה מזלזלת לאנשים שנשמעים NOOBIES"

אני עד עכשיו מצאתי מחשב יחיד כזה, ומאחר ואני מעוניין ב-13.3 וב-16GB RAM , אני מעוניין לדעת האם יש אופציות נוספות מלבד המחשב היחיד שמצאתי(עם תג מחיר יחסית גבוה...)

פורסם

תענה על השאלון בחוקי הפורום כדי שנדע את הדרישות, שימושים ותקציב.

אתה מוזמן לרשום את הדגם שמצאת כדי שלא יהיו כפילויות.

פורסם
  • מחבר
תענה על השאלון בחוקי הפורום כדי שנדע את הדרישות, שימושים ותקציב.

אתה מוזמן לרשום את הדגם שמצאת כדי שלא יהיו כפילויות.

אם הייתי רוצה לתת תקציב ודרישות הייתי כותב את זה.....

אני לא רוצה את עזרת הפורום להחליט איזה מחשב מתאים לצרכים שלי.... את זה אני מסוגל לבד....

שאלתי שאלה מאוד פשוטה, בלי שום קשר לתקציב או דרישות. האם אתה מסוגל לעזור לי(או לתת לאחרים לעזור לי) במקום לנסות לשנות את השאלה שלי?

המחשב שאני מצאתי:

Toshiba Satellite Z30-A-1E9

פורסם

מהמבחר הדל שיש בארץ, כל המחשבים יכולים לבוא עם I7 (דור3/דור4):

HP ProBook 430 G1

Dell 3360

Asus TP300LA - עד 12GB

Dell Latitude E6330

Toshiba Portege R930

Toshiba Z30-A

פורסם
  • מחבר
מהמבחר הדל שיש בארץ, כל המחשבים יכולים לבוא עם I7 (דור3/דור4):

HP ProBook 430 G1

Dell 3360

Asus TP300LA - עד 12GB

Dell Latitude E6330

Toshiba Portege R930

Toshiba Z30-A

כל המחשבים שהבאת (מלבד האחרון שביקשת שאני אביא "כדי שלא יהיו כפילויות"....) לא עונים לדרישה....

ה-HP היה הכי לא ברור במפרט שלו (כשהם כותבים שיש שני DIMMים אבל לא מפרטים על קיבולת מקסימלית... אבל מביקורות שקראתי אין יותר מ-8GB)

וכל השאר בבירור לא יכולים לקבל 16 GB (הרוב 8GB חוץ מ- ASUS)

בקיצור, לא ממש קראת לעומק.... והאמירה שלך "יש" עדיין לא מחזיקה מים

פורסם

אז תחקור עוד קצת, כל המחשבים מלבד ה-ASUS מאפשרים 16GB כיוון שיש להם 2 סלוטים פנויים שמאפשרים הכנסת 2 סטיקים של 8GB לכל אחד.

ה-ASUS מגיע עם 4GB מולחמים + סלוט פנוי ל-8GB נוספים אפשריים = 12GB

ה-HP כן אפשר 16GB, לראיה אפילו מוכרים בחו"ל אותו ככה" מוכן" - "]קישור

נערך על-ידי Chevy

פורסם

כל אחד מהסלוטים במחשב יכולים לקבל סטיק של 8 ג'יגה, ולכן, כן כן - שני סלוטים כפול 8 ג'יגה באחד שווה - 16!

לי אישית יש את ה-HP ואני יודע בוודאות שאפשר להכניס לו 16 ג'יגה (כרגע יש בפנים רק 8).

ויש עוד דגמים רבים שיכולים, אגב. בגדול, כל מחשב מודרני עם שני סלוטים של זיכרון יכול לקבל 16 ג'יגה וצפונה (עם מעבדי I3 ומעלה).

פורסם
  • מחבר
אז תחקור עוד קצת, כל המחשבים מלבד ה-ASUS מאפשרים 16GB כיוון שיש להם 2 סלוטים פנויים שמאפשרים הכנסת 2 סטיקים של 8GB לכל אחד.

ה-ASUS מגיע עם 4GB מולחמים + סלוט פנוי ל-8GB נוספים אפשריים = 12GB

ה-HP כן אפשר 16GB, לראיה אפילו מוכרים בחו"ל אותו ככה" מוכן" - "]קישור

אני לא מתווכח עם מפרט רשמי, ואם לכל המחשבים באתרים הרשמיים של החברה כתוב עד 8GB, אני מניח שהם לא כתבו סתם(אני מניח שיש מגבלות שתלויות בדברים אחרים מלבד המעבד),

באף אחד מהמחשבים האלה לא כתוב בצורה רשמית שזה תומך ב-16GB, מעבר לכך - זה שמוכרים בחו"ל משהו ככה לא אומר כלום - הדגמים בארץ הרבה פעמים שונים במעט(ומעט שיכול להספיק פה).

הדבר היחיד שמהווה הוכחה לכך שמחשב שלא כתוב לו במפרט הרשמי שהוא תומך ב-16GB, ועדיין בפועל תומך - זה מישהו שמחזיק בדגם הספציפי הזה(כולל כל האותיות שאחרי השם הראשון) ויראה שזה עובד אצלו

- - - תגובה אוחדה: - - -

כל אחד מהסלוטים במחשב יכולים לקבל סטיק של 8 ג'יגה, ולכן, כן כן - שני סלוטים כפול 8 ג'יגה באחד שווה - 16!

לי אישית יש את ה-HP ואני יודע בוודאות שאפשר להכניס לו 16 ג'יגה (כרגע יש בפנים רק 8).

ויש עוד דגמים רבים שיכולים, אגב. בגדול, כל מחשב מודרני עם שני סלוטים של זיכרון יכול לקבל 16 ג'יגה וצפונה (עם מעבדי I3 ומעלה).

איך אתה יודע בוודאות שהוא תומך ב-16? ניסית?

פורסם

בכל האתרים רושמים 8GB ולא 16GB כי 95% מהמשתמשים לא צריכים יותר וכן כדי שהחברה תרשום זאת בצורה רשמית באתר הם צריכים להעביר עוד בדיקות עד סטיקים בעלי נפח גבוה יותר וזה עולה להם כסף והם לא ישקיעו זאת על 5%.

בוא נגיד ככה - עוד לא נתקלתי במחשב עם 2 סלוטים DDR3 שלא תומך ב-16GB.

פורסם

ויותר מזה, התמיכה היא ברמת הבקרים של החומרה, כולם משתמשים פחות או יותר באותם בקרים, שתומכים ב-16 ג'יגה - גם אם "רשמית" אין תמיכה.

לגבי הבדלים בין הארץ לחו"ל - גם אם קיימים, הם לא בצורה עקרונית אלא ברמת הקונפיגורציה, או למשל שבבי WIFI שונים עקב בעיות רגולטוריות עם תדרים מסוימים וכו'.

מפרט רשמי של ה-HP, תמיכה עד 16 ג'יגה:

http://h71016.www7.hp.com/dstore/html/pdfs/HP_ProBook_430_Data_Sheet_May_2013.pdf

שדרוג בפועל של דל 3360:

http://crystalblood.wordpress.com/2013/05/01/upgrading-vostro-3360-with-16gb-ram-2/

דל E6330:

http://i.dell.com/sites/doccontent/shared-content/data-sheets/en/Documents/dell_latitude_e6330_spec_sheet.pdf

שני סלוטים התמוכים כל אחד בסטיק של 8 ג'יגה.

טושיבה R930:

http://www.pc.toshiba-asia.com/brochures/notebook/portege/R930/R930-B2B_brochure_en.pdf

בבקשה, חיפוש של לא יודע מ-5 דקות לגבי כל דגם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים