עבור לתוכן

עזרה בהגדרת Hotbox ואדימקס

Featured Replies

פורסם

אהלן,

קיבלתי לאחרונה את ההוטבוקס, והאינטרנט עובד (שאני מחבר מחשב ישירות להוטבוקס הכל סבבה והמהירות כמו שצריך)

התקשרתי להוט והם הפכו את ההוטבוקס שלי למודם, חיברתי אליו את הראוטר שלי מסוג edimax br-6524 ליציאה מס 1,

אין אינטרנט דרך הראוטר, לא קווי ולא אלחוטי.

הבנתי שצריך להגדיר את הראוטר כdynamic ip אבל אני מתקשה ולא מצליח, מישהו יכול להסביר לי מה אני מפספס?

אני נכנס להגדרות של הנתב -> WAN -> ובוחר בdynamic ip , מאשר את ההגדרות.

אני נכנס ל-S ובודק internet connection כתוב לי dynamic ip disconnected

מה אני צריך לעשות הלאה?

תודה מראש

פורסם

השאלה היא האם דברת עם ה-ISP שלך וביקשת שיעבירו אותך לחיבור ללא חייגן. לפי מה שאתה מתאר אצל ה-ISP שלך אתה עדיין מוגדר עם חייגן. תכנס לנתב שלך, לאותו מסך בו הגדרת DYNAMIC IP ותגדיר חייגן L2TP.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היי

גם לי יש את אותה בעיה אך אצלי אין חייגן ומאז שהמודם הוחלף לHOTBOX אין לי אפשרות לגלוש אלחוטי

בעבר הוחלפו לי כמה מודמי של הוט ופשוט חיברתי את הנתב עם אותם הגדרות והכל עבד אך כאמור מאז שהחליפו להוט בוקס אין לי גלישה אלחוטית

כל עזרה תתקבל בברכה

פורסם

כנראה שה-HOTBOX שלך הוא במצב מודם. אם הוא במצב נתב, יכול להיות שהאופציה האלחוטית שלו כבויה. תבדוק בתפריטים בכתובת 192.168.100.1.

פורסם

הוא אכן במצב מודם,אין לי גישה אליו

אבל זה מה שאמור להיות לא? הרי דרך הנתב אני גולש אלחוטי והנתב מחובר קווית למודם ומהמודם יוצא החוצה כך הי התמיד ועבד אבל עם המודם הזה לא עובד

לא יודע אם זה קשור אבל הIP שאני מקבל דרך המודם מתחיל ב47.... בעוד שהנתב בכלל מוגדר בכתובת אחרת לגמרי,אני יודע שאני אמור לשים את ההגדרות של הנתב כDYNAMIC IP אך אינני בטוח שזה אכן מה שקורה כי שוב שאני בודק סטטוס של הנתב הוא רושם לי

dynamic ip disconnected

פורסם

לחצת באדימקס על שמירה של ההגדרות?

כי אני מחובר באותה התצורה והכל תקין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים