עבור לתוכן

צריך ייעוץ קניה לכרטיס AMD

Featured Replies

פורסם

נקרתה לדרכי הזדמנות לרכוש לי HD 7970 3 GB Gddr5 של סאפייר באלף. הכרטיס באריזה חדש. שאלתי היא יותר בכיוון של כאשר AMD יורידו מחירים כצפוי בקרוב, האם ישנה איזושהי הערכה של כמה יעלה הכרטיס אז? אין לי כרגע מחשב אבל בדצמבר אני מכוון לקנות מחשב, אז אני שואל נכון לדצמבר,

פורסם

HD 7950 באלף זו לא הזדמנות, זה מחיר שוק סטנדרטי לכרטיס חדש עם אחריות מלאה. מחיר כמובן שלא הופך אותו לנחשק במיוחד בהתחשב בזה שעוד לפני שנה היית יכול להשיג אותו ב900 חדש, ושמשומשים עם אחריות לשנתיים עולים 550.

אם אתה רוצה לקנות בדצמבר, חכה לדצמבר. זה אומר שיהיו מבצעים, חיסולים ומוצרים חדשים.

פורסם
HD 7950 באלף זו לא הזדמנות, זה מחיר שוק סטנדרטי לכרטיס חדש עם אחריות מלאה. מחיר כמובן שלא הופך אותו לנחשק במיוחד בהתחשב בזה שעוד לפני שנה היית יכול להשיג אותו ב900 חדש, ושמשומשים עם אחריות לשנתיים עולים 550.

אם אתה רוצה לקנות בדצמבר, חכה לדצמבר. זה אומר שיהיו מבצעים, חיסולים ומוצרים חדשים.

הוא התכוון ל7970.

ולא זה לא מחיר טוב לכרטיס גם אם הוא חדש.. בעיקר שאם אתה מתכוון לקנות בדצמבר המחירים כל הזמן מתעדכנים ומשתנים.

חוץ מזה כך אותי לדוגמא אני קניתי עכשיו r9 290 windforce שהיה 3 חודשים בשימוש מיד שניה ב900 שקל ועם שנתיים אחריות... אז תעשה את החישוב.

פורסם
  • מחבר

אני מודה על העזרה ומצטער על התגובה המאוחרת.

:)

פורסם

כנס עכשיו לפלונטר הם מוכרים כרטיסים של 280x = 7970 עם אחריות לשנתיים סביבות 700-800 גם את גרסת הTOXIC שווה בדיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים