עבור לתוכן

מפרט למחשב ביתי עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
מישהו נזכר להגיב אני רואה, אז זהו שלא שמעת קראת "גאון" וכנראה שאתה לא קורא או מודע למה שאתה כותבוזאת שטות אחת גדולה.

נראה שאתה גם לא קורא לגמרי את מה שפותח הדיון ביקש

עדיין הספק מהמפרט של shgec או שלי עדיף בנוסף יש 3 שנות אחריות לעומת 2 .

אתה הבדיחה בינתיים ושום חוק פשוט שוב לא קראת בעיון את הבקשה של פותח הדיון

וממילא אצל TMS הוא פשוט משתלם אז למה לא ומה זה מזיק שתיהיה לו יותר תמיכה בעד 32GB RAM ויותר חיבורי SATA שהתעלמת מזה .

המפרט שהצגתי לא מבוזבז כמו המילים שאתה זורק בנוסף לא יודע חשבון ולא מסתכל על הכל אז ההפרש האמיתי בין המפרט שלי לשלך הוא 89ש"ח לפני הנחת מזומן ו87ש"ח אחרי הנחת מזומן ושכחת שלPlonter יש משלוח עם שליח שעולה 45ש"ח(חישבתי את זה בהפרש) ועד 3 תשלומים ללא ריבית בעוד שאצל TMS זה משלוח עם שליח חינם ועד 12 תשלומים ללא ריבית ושירות איסוף והחזרה במקרה של תקלה לאורך כל תקופת האחריות וזה ימנע מפותח הדיון להיגרר עם המחשב במקרה של תקלה(נוחות!) ורק בשביל שלא תבלבל לי את השכל שהשירות הזה לא חשוב שים לב מה הוא שאל אותי בזמן ביצוע תרגיל ההיעלמות שלך "הודיני"

ולPlonter אין את השירות הזה וזה כנראה מבטל אותם מבחינת פותח הדיון אבל נראה שגם את זה לא טרחת לקרוא ועברת ישר לסוף כל זה בשביל להתפרץ עלי ולנסות להתפאר ב:facepalm:

חבל לי לראות תגובות כאלה. לקחת את כל המציאות, והפכת אותה בשביל להמליץ על TMS. הידד.

אני לא אכנס לכך שהבנת את הטעות הטיפשית שהצגת בעניין ה-80PLUS. אמשיך.

--------------------------------------------------------------------------------

א. נכון. הספק שהצגתי מגיע עם שנתיים אחריות. הכונן קשיח שהצגת מגיע עם שנתיים אחריות. אין אפילו טעם שאתחיל להציג בפניך אחוזי RMA שיציגו דיי בבירור לאיזה רכיב יש סבירות תיקול גבוהה יותר.

חוץ מהעניין כמובן שהספק הזה לא עומד לספק מעבר ל-100W למערכת.

ב. אתה מחפש שטויות כדי להצדיק את TMS. נפח של 4GB היה מוגזם בשביל השימושים שלו, בחרתי להקצין את התגובה עד הסוף ובחרתי ב-8GB. יש לו אפשרות לשדרג ל-16GB, דיי והותר גם ל-10 שנים הבאות בשביל השימושים שלו.

ג. הריבית של פלונטר היא שקלים בודדים ביחס למחיר ולתמורה שהוא מקבל.

ד. עם נחבר לדבר על לוחות אם, בשמחה.

הקבלים בין שני הלוחות זהים. מדובר על קבלים מתוצרת CapXon/Teapo. ה-H81M-HD3 מגיע עם שלושים קבלים כעבודה מוגמרת. ה-B85M-G מגיע עם סכום זעום של 19 קבלים.

נתון שיתבטא באמינות וביציבות הלוח.

ה-H81M-HD3 מגיע עם כרטיס קול מתקדם יותר (ALC892) ועם תמיכה ב-7.1CH וב-SPDIF.

גם פה אני לא אכנס לתחום ה-RMA. החברה Gigabyte כבר זכתנה לאמינותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים