עבור לתוכן

מפרט למחשב ביתי עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

• 1. מה התקציב המקסימאלי?
    2000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב?
    לנצל במידת הצורך.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?
    100-200 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)
    השימוש הוא בעיקר אינטרנט, הרבה אתרים פתוחים ובמידת הצורך גם תוכנות. חשוב לי מאוד מאוד שהמחשב יהיה מהיר[מינימום 8 ג'יגה זיכרון], יציב, לא נתקע כלל, מודרני בתור מחשב נייח גם לעוד כמה שנים, זמין למשחקים קלים בלבד ולכל תוכנה. מתוכנן מערכת הפעלה של וינדוס 7 ביט 64 אז חשוב שהכל יתמוך כמובן. זמין כמובן לתכני HD, סרטים, סרטונים וכל מה שבאמצע.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?
    כמה שיותר שקט יותר טוב אז אני אעריך את זה ב7-8.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?
    לא. אתקין בעצמי מערכת הפעלה וינדוס 7 ביט 64[שהמחשב יהיה מודרני ויתמוך במערכות הפעלה גם מתקדמות במידה וארצה לשדרג].

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.
    קריות.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?
    שבוע-שבועיים הקרובים.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).
    שיהיה מהיר, יציב, שימושי ומודרני גם לעוד כמה שנים טובות.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד
    חשוב שהמחשב יהיה זמין ומודרני גם לעוד שנים ולכן לא יודע עד כמה רלוונטי שדרוג כזה או אחר.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:.
    אין צורך בכרטיס SSD. במידה וחשוב שכן יהיה אשמח לדעת למה ומחיר שלא עולה על הרשום.

חשוב לי גם שהכרטיס גרפי יתמוך בכל הדפדפנים ולא יווצר מצב שהמחשב נתקע עקב פתיחת סרטונים/פלאש וכו'.

רב תודות,

פורסם

לשימושים שלך כפי שתיארת אותם, אין שום צורך בכ.גרפי.

SSD אמנם לא חייב אך אם כפי שתיארת חשוב לך מהירות פתיחת תוכנות והרגשה כללית שהמחשב "יטוס" אז SSD זו הדרך.

עכשיו הנא מפרט לדוגמה. בחנויות שונות הוא יהיה פלוס מינוס 100-200 שקל. אני לא יודע מה יש לך ליד הבית או איפה אתה רוצה לקנות, אך תדפיס מפרט ותבקש מפרט דומה.

מה שחשוב לך זה שבהצעת מחיר יהיה מעבד I3 (אתה לא צריך יותר מזה). מארז PS09 הוא מארז שקט הכי זול שיש עכשיו בשוק. אז חשוב שהוא יהיה.

ממש ממליץ לקחת SSD. לפי השאלון זה מה שאתה צריך.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪548

קירור למעבד:

Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2

כמות: 1 - מחיר: ₪58

לוח אם:

Asus B85M-G for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪295

מארז:

SilverStone Precision PS09 Black

כמות: 1 - מחיר: ₪228

ספק כוח:

Seasonic 330W S12II-330 330W bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪204

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪291

כונן אופטי:

LG DVDRW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪96

סה"כ: ₪2069

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2028 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/6cetnylg

פורסם

מפרט הרבה יותר טוב ממה שהציעו.

------------------------------------------------

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601483644 - Intel - i3-4160 Dual core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400...

כמות: - 1 - 549/538

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi...

כמות: - 1 - 297/291

זכרונות - DDR3 - לנייח

AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series...

כמות: - 1 - 355/348

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series...

כמות: - 1 - 267/262

מארזי מחשב - מארז עם ספק

SST-PS09B-A400 - SIlverstone - SilverStone Precision PS09 Black with 400W Antec BP-400PX...

כמות: - 1 - 382/374

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

E97378-001 - Intel - Intel Original Heat Sink Fan for Socket 1155/1156/1150 - Copper Core/Alu fin - Upto 95w TDP - 92mm F...

כמות: - 1 - 20/20

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black ...

כמות: - 1 - 83/81

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פ...

כמות: - 1 - 1/1

1954.00 / 1915

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=11787

פורסם

Computex איך בדיוק המפרט שלך "הרבה יותר טוב" אם המפרטים בעצם נורא דומים אבל במפרט שלך לוח האם תומך עד 16GB RAM עם פחות חיבורי SATA ש2 הם SATA 3 ו2 הם SATA 2 בעוד שבמפרט השני יש תמיכה עד 32GB RAM יחד עם 6 חיבורי SATA ש4 הם SATA 3 ו2 הם SATA 2, הקירור Stock של אינטל במפרט שלך יהיה רועש יותר עם הזמן, ספק הכוח במפרט שלך אמנם עם הספק גבוהה יותר אבל פחות איכותי ללא תקן 80+ מצד שני הS12II-330 מסדרה יותר שקטה עם תקן 80+ Bronze ובלי קשר למפרט לTMS יש שירות איסוף והחזרה במקרה של תקלה לאורך כל תקופת האחריות ככה שגם את זה פותח הדיון צריך לקחת בחשבון אם חשוב לו נוחות/קרבה מה שגם מבטל את הצורך להיגרר עם המחשב עד לחנות כשבאמת יש בעיה וזה שירות שאין לכל חנות.

הינה המפרט של shgec עם SeaSonic ET 400W שגם הוא בתקן 80+ Bronze שפחות יגביל אם פותח הדיון ירצה להוסיף כרטיס מסך

http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:14239:1/6:12976:1/2:14195:1/4:13281:1/7:5127:1/3:13124:1/20:11269:1/11:12120:1/18:10042:1/

^סה"כ: ₪2088 ולאחר הנחת מזומן 2047₪

*דרך אגב shgec שכחת להוסיף הרכבה למפרט.

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר
Computex איך בדיוק המפרט שלך "הרבה יותר טוב" אם המפרטים בעצם נורא דומים אבל במפרט שלך לוח האם תומך עד 16GB RAM עם פחות חיבורי SATA ש2 הם SATA 3 ו2 הם SATA 2 בעוד שבמפרט השני יש תמיכה עד 32GB RAM יחד עם 6 חיבורי SATA ש4 הם SATA 3 ו2 הם SATA 2, הקירור Stock של אינטל במפרט שלך יהיה רועש יותר עם הזמן, ספק הכוח במפרט שלך אמנם עם הספק גבוהה יותר אבל פחות איכותי ללא תקן 80+ מצד שני הS12II-330 מסדרה יותר שקטה עם תקן 80+ Bronze ובלי קשר למפרט לTMS יש שירות איסוף והחזרה במקרה של תקלה לאורך כל תקופת האחריות ככה שגם את זה פותח הדיון צריך לקחת בחשבון אם חשוב לו נוחות/קרבה מה שגם מבטל את הצורך להיגרר עם המחשב עד לחנות כשבאמת יש בעיה וזה שירות שאין לכל חנות.

הינה המפרט של shgec עם SeaSonic ET 400W שגם הוא בתקן 80+ Bronze שפחות יגביל אם פותח הדיון ירצה להוסיף כרטיס מסך

http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:14239:1/6:12976:1/2:14195:1/4:13281:1/7:5127:1/3:13124:1/20:11269:1/11:12120:1/18:10042:1/

אני רואה שהסניפים שלהם רק במרכז. יש אפשרות להרכיב אותו במחיר זהה בחברה שיש לה המון סניפים גם באיזור הקריות?

תודה תודה,

פורסם

נראה לי פספסת את החלק הזה

לTMS יש שירות איסוף והחזרה במקרה של תקלה לאורך כל תקופת האחריות ככה שגם את זה פותח הדיון צריך לקחת בחשבון אם חשוב לו נוחות/קרבה מה שגם מבטל את הצורך להיגרר עם המחשב עד לחנות כשבאמת יש בעיה וזה שירות שאין לכל חנות.
בנוסף המשלוח עם שליח חינם וזה לא שזה כזה יעזור שחנות קרובה יותר במקרה שיש לך תקלה תמיד יהיו לקוחות לפנייך אז זה לא שפתאום יתעלמו מכולם ויתעסקו רק עם המחשב שלך יש זמן מסוים במקרה כזה ומה יותר קרוב משליח עד הבית?

לגבי מערכת ההפעלה מיותר לשים היום חלונות 7 מאחר ו8.1 משתמשת בפחות משאבים ולא בעיה להוסיף התחל, פשוט תוריד Classic Shell ונגמר הסיפור עד שייצא חלונות 10 ששם נקבל את ההתחל הבא

למרות שגם אפשר להוריד את הWindows 10 Technical Preview ולנסות בעצמך.

יום עם 10: מערכת חדשה שנראית כמו עדכון

נערך על-ידי rony2

פורסם

dual channel זה חובה... אתה חייב 2 סטיקים, בין אם זה 2x1gb 2x2gb או 2x4gb

פורסם

חובה זה לא אז אל תבלבל את פותח הדיון סתם ההבדל לא יהיה מורגש ויחסום לו שדרוג עתידי עד 32GB RAM ואם זה לא חשוב לו אז שייקח 4x2 גם ככה זה יצא 10ש"ח יותר בערך.

פורסם

אם הוא לא רק משחב זה יהיה מורגש מאוד, ולמא בכלל לחסוך 10 שח על dual channel?

חובה זה לא אז אל תבלבל את פותח הדיון סתם ההבדל לא יהיה מורגש ויחסום לו שדרוג עתידי עד 32GB RAM ואם זה לא חשוב לו אז שייקח 4x2 גם ככה זה יצא 10ש"ח יותר בערך.
פורסם

בנוסף לחוסר יכולת ההתבטאות שלך ושגיאות הכתיב במילים נורא פשוטות יש לך גם בעיה בהבנת הנקרא אז אני אצטט את עצמי

וממילא אם הוא יזדקק ליותר מ8GB RAM בעתיד הוא יכול להוסיף עוד 8GB ואז הוא יקבל ערוץ כפול ועדיין לא יחסום את האפשרות לשדרג עד 32GB RAM .

אגב נראה שכל המטרה שלך בפורום היא להידחף לדיונים שונים ולומר כמו תקליט שבור

dual channel זה חובה... אתה חייב 2 סטיקים, בין אם זה 2x1gb 2x2gb או 2x4gb
חבל כי יש זוגות בהנחה... אני חושב ש-dual channel is a must אבל אם הוא שמח זה כל מה שחשוב.
פורסם

זה לא אני, הפורום עושה תיקון ומחרבש לך את המילים כשאתה מקליד מהר... אתה צריך לקרוא קצת איך מעבד עובד, ומזה dual channel single and quad (כאשר קיימתתמיכה כזאת)

פורסם

אתה צריך ללמוד קרוא וכתוב בנוסף להבנת הנקרא כי מוח אין לך והפורום לא "מחרבש" לך את המילים תקרא את מה שכתבת לפני שאתה מפרסם תגובה או תערוך בכל מקרה נראה שאתה סתם בא לריב על שטויות ולא לתרום כלום ובשביל אנשים כמוך יש את FXP כי אם אמרת את שלך אני את שלי אפשר להשאיר את השאר לשיקוליו של פותח הדיון .

פורסם

rompj. חיפוש בגוגל על בנצ,ים עם דואל צ,אנל או סטיק יחד אומר שזה לא משנה פרט לגרפיקה שם יכול להיות הבדל של אפילו 20% . במשחקים או שימוש ביתי אין שום הבדל. מה שהכי זול זה מה שכדאי.

פורסם

כבר הרבה זמן שלא שמעתי כ"כ המון שטויות.

א. קירורי ה-Stock לא נהיים רועשים עם הזמן. אל תציג שטויות חסרות הבנה.

בחרתי בקירור הסטוק אשר מגיע עם ליבת הנחושב, אותו קירור אשר נועד להתמודד עם מעבדי ה-I7 וה-I5 בקלות ראש. לטעון שהקירור לא מספיק לתפוקת חום של 54W זה פשוט אבסורדי.

ב. איכות לא נמדדת בתקן נצילות. מלבד שקלים בודדים נצילות לא תקנה לך דבר.

ג. איך אתה מצפה שהספק יקבל את הסכם 80PLUS מצד Ecova ? הרי ש-Ecove נעולים לתקנים אירופאיים אשר מאפשרים להם לבדוק ספקים במתח 100V~115V.

בכ"מ Antec מבטיחה על הספק נצילות של 82%, כלומר שהספק עומד בתקן Bronze.

ד. זאת פשוט בדיחה. בשביל משחקים קלים וסרטים לא צריך יותר מ-8GB, לא הלכת חוק עם ה-32GB ?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

בכ"מ המפרט שהצגת מאוד מבוזבז. הוא עולה 110 ש"ח יותר משלי, ולא מציג שום יתרון ייחודי. חוץ מעקב כך שהכוננים קשיחים ב-TMS מגיעים עם שנתיים אחריות בניגוד לשלוש אצל רוב המתחרות.

פורסם

מישהו נזכר להגיב אני רואה, אז זהו שלא שמעת קראת "גאון" וכנראה שאתה לא קורא או מודע למה שאתה כותב

וזאת שטות אחת גדולה.

נראה שאתה גם לא קורא לגמרי את מה שפותח הדיון ביקש

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? כמה שיותר שקט יותר טוב אז אני אעריך את זה ב7-8.

עדיין הספק מהמפרט של shgec או שלי עדיף בנוסף יש 3 שנות אחריות לעומת 2 .

אתה הבדיחה בינתיים ושום חוק פשוט שוב לא קראת בעיון את הבקשה של פותח הדיון

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד חשוב שהמחשב יהיה זמין ומודרני גם לעוד שנים ולכן לא יודע עד כמה רלוונטי שדרוג כזה או אחר.

וממילא אצל TMS הוא פשוט משתלם אז למה לא ומה זה מזיק שתיהיה לו יותר תמיכה בעד 32GB RAM ויותר חיבורי SATA שהתעלמת מזה .

המפרט שהצגתי לא מבוזבז כמו המילים שאתה זורק בנוסף לא יודע חשבון ולא מסתכל על הכל אז ההפרש האמיתי בין המפרט שלי לשלך הוא 89ש"ח לפני הנחת מזומן ו87ש"ח אחרי הנחת מזומן ושכחת שלPlonter יש משלוח עם שליח שעולה 45ש"ח(חישבתי את זה בהפרש) ועד 3 תשלומים ללא ריבית בעוד שאצל TMS זה משלוח עם שליח חינם ועד 12 תשלומים ללא ריבית ושירות איסוף והחזרה במקרה של תקלה לאורך כל תקופת האחריות וזה ימנע מפותח הדיון להיגרר עם המחשב במקרה של תקלה(נוחות!) ורק בשביל שלא תבלבל לי את השכל שהשירות הזה לא חשוב שים לב מה הוא שאל אותי בזמן ביצוע תרגיל ההיעלמות שלך "הודיני"

אני רואה שהסניפים שלהם רק במרכז. יש אפשרות להרכיב אותו במחיר זהה בחברה שיש לה המון סניפים גם באיזור הקריות?
ולPlonter אין את השירות הזה וזה כנראה מבטל אותם מבחינת פותח הדיון אבל נראה שגם את זה לא טרחת לקרוא ועברת ישר לסוף כל זה בשביל להתפרץ עלי ולנסות להתפאר ב
:facepalm:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים