עבור לתוכן

בקשת המלצה לראוטר (או מודם+ראוטר)

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני עם תשתית וספק של בזק במהירות 100 מגה, אך בפועל אני מקבל מתחת ל-50 בחיבור קווי ו-30 באל חוטי).

דיברתי עם בזק על הנושא הזה המון פעמים, אך אין עם מי לדבר שם... זה לא מעניין אותם כי לפי מה שהם רואים לראוטר נכנס 70 מגה.

אני כבר לא יודע מה לעשות, כי לדעתי הבעיה היא בראוטר...

לכן אני חושב על לקנות אחד חדש יותר טוב ממה שהם נתנו לי.

אם יש לכם איזו שהיא המלצה על ראוטר (פשוט אהפוך את הראוטר שלהם למודם) או ראוטר+מודם שיפתרו לי את הבעיה, אשמח לדעת.

בעיקרון יש לי תקציב של 500 שקל מקסימום ואני לא צריך 5GHZ כי אין לי משהו שפועל בתקן...

הראוטר ישב במרכז הבית במרחק מקסימום של 15 מטר ממכשירים שישתמשו בו.

תודה רבה מראש על העצות!

פורסם

רוב הסיכויים שהבעיה היא לא בראוטר שלך אלא ביכולת של בזק לספק לך חיבור איכותי. הרוב המוחץ של הלקוחות המחוברים בחבילת 100M בבזק מקבלים מהירות שנעה בין 55M ל-65M ורק בודדים מקבלים יותר. אתה יכול לבדוק את החיבור ללא מרכיב הנתב על ידי הפיכת המשולב של בזק למודם והגדרת חייגן במחשב. לחילופין אתה יכול להעלות את דף נתוני החיבור שלך מהמושלב שיש לך ולפי התמונה שתעלה נוכל לראות מה נתוני החיבור שלך.

פורסם
  • מחבר

עשיתי את הבדיקה הזו וגם טכנאי של בזק הגיע לבדוק את זה.

במחשבים אצלנו בבית, אני מקבל (בחיבור קווי) מקסימום של 46 מגה) גם בבדיקות תשתית בלבד של בזק.

כשהטכנאי הגיע, הוא חיבר למחשב שלו, בדק אצלו וקיבל מהירות גבוהה הרבה יותר (נראה באזור 70).

יש לנו הרבה סוגי מחשבים בבית, חדשים יותר וחדשים פחות, יש לי PS4 שגם עליו אני מקבל בחיבור קווי מקסימום של 40...

לא יודע מה הקטע עם המחשב של הטכנאי והוא גם לא נתן לי לראות את הבדיקה שהוא ערך, רק אמר לי את התוצאות.

אבל, לא יכול להיות שכל המכשירים אצלנו מקבלים מהירות כמו פחותה לעומת החבילה שאנחנו משלמים עליה.

פורסם

תתמקד במחשב אחד - החזק ביותר שיש לך מבחינת מעבד ותוודא שכל העדכונים של מערכת ההפעלה מותקנים במחשב. כמו כן תוודא שבמחשב הזה ה-DRIVER של כרטיס הרשת מעודכן לחלוטין. תבצע את בדיקת הביצועים רק כשהמחשב הזה מחובר לנתב. תעלה צילום מסך של הביצועים הללו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים