עבור לתוכן

המלצה לטלוויזיה 50 אינץ עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

רוצה לקנות טלוויזיה חדשה לסלון בגדול של בערך 50 אינצים, יכולה להיות מעט גדולה או קטנה. טווח המחירים הוא בן 4000-5000 ש"ח.

אשמח לקבלת תשובה מהירה,תומר.

פורסם

התחפרתי רבות בשאלה כמו שלך והזמנתי השבוע [h=1]KDL-50W705 סוני[/h]

הנ"ל ללא תלת מימד - אם תרצה לשלם יותר עבור תלת מימד קח את ה- 805.

ל"גמר" שלי עלתה גם ה- סמסונג H6400, רק שביבוא הרשמי של סם-ליין יש רק 48" אינצ' (בתקציב) ו-55" שיקרה יותר בהרבה.

כאמור רק הזמנתי, וההודעה מתייחסת להחלטה שקיבלתי ולא לנסיון שיש לי עם הדגם....

פורסם

אשמח לשמוע עדכונים אחרי שתקבל

פורסם

P50S60 של פנסוניק.

פורסם
  • מחבר
P50S60 של פנסוניק.

אשמח לדעת למה אתה ממליץ על הדגם

פורסם

אני היתי ממליץ לך לבדוק את המסך של סמסונג מסדרה 6000 בגלל שאני יודע שהחברה הזאת היא בחזית הטכנלוגיה.

יש לה USB HD תומך בעברית מה שאני חושב שאין למסכי סוני, יש לה SMERT TV ברמה הטובה ביותר מבין כל המסכים

של החברות המקבילות, מה שאומר שתכול לגלוש באטרנט דרך המסך עצמו (באופן חופשי, לא רק יוטיוב ואפלקציות מובנות). ככה לפחות

אני יודע. וגם מבחינת איכות תמונה אני מעדיף את סמסונג כי התמונה שלה יותר כזאת בהירה, עם צבעים צבעונים מאוד( לא אנמים, כהים וחסרי חיים).

חוץ מזה אני לא מכיר את המסכים החדשים של סוני מספיק כדי להמליץ לך אלהם, אז אני ממליץ לך לבדוק את המסכים בעצמך בתנאים מתאמים ואז לגבש

החלטה מושכלת, שתוביל אותך לבחירה, אם אתה צריך המלצות לחניות מתמחות אני יפנה אותך לכמה רק תגיד לי מהו, האזור מגורים שלך ואני כבר ימצא חנות מתאימה.

בהצלחה בברכה נתנאל.:yelclap:

פורסם

W828 סוני. יש לי אותה . איכות תמונה שמציגה צבעים הרבה יותר אמיתיים ועדיפה מאשר אצל סמסונג. אין בעיות בכתוביות בעברית . ב5000 שח הייתי הולך על סוני W805

ברור ש

USB תומך בHD

פורסם

קיבלתי ואני מרוצה.

קשה לי להשוות כי אין לי למה (עוד כמה ימים יבחן את הטלויזיה הגיס שלי שמצוייד בסמסונג 50" מדגם מקביל אך בן שנה).

התמונה באיכות גבוהה ב- HD, קצת מרוחה ב- SD.

אני מטייל ב- YOUTUBE באמצעות מכשיר הטלפון (אנדרואיד) לאחר PAIR עם YOUTUBE.

מפעיל גם שלט מהטלפון - והיתרון הוא בעיקר בכתיבת כתובות שקלה יותר - אולם זו תקשורת שעוברת ברשת ואם ה- WIFI חלש (התגברנו על זה) אז לא מעשי.

חיבור למחשב (כבל HDMI) קל.

WIFI היה קצת בעייתי באיכות עד ששמנו לידו נתב נוסף שמשמש כ- AP (נקודת תיגבור) וזה עובד לא רע.

חיבור כבל תקשורת ישירות נותן איכות אינטרנט מצויינת.

המחיר היה מצויין וההובלה התבצעה ללא תקלות תוך יומיים.

בהצלחה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היי xfwind,

אפשר לשאול כמה עלתה לך הטלוויזיה ומאיפה קנית?

תודה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

5000 ש"ח.

טרקלין חשמל - קניון אורות באור עקיבא.

פורסם

יש אותה בזאפ ב200 שח פחות ממה שקנית. וב5000 שח יש את W805

עריכה: ראיתי זה רק עם אחריות שנה. כמה אחריות קנית?

פורסם

אם הוא קנה בטרקלין החשמל זה בטוח של ישפאר עם 3-4 שנים אחריות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים