עבור לתוכן

שיתוף תיקייה עם לקוח ספיציפי

Featured Replies

פורסם

אני אני יכול לשתף תיקייה ברשת רק עם לקוח אחד עם USER אחד ברשת ( כלומר מחשב שברשת מרוחק, לא LOCALY) בWINDOWS 7

כשאני עושה רשת

אני יכול לראות את המחשב האחר ברשת לצורך העניין מחשב 1:

אך כשאני עושה שיתוף מתקדם לתיקייה ואז הרשאות primmisions ולנסות להוסיף את השם מחשב הוא לא נמצא?

אפשר להוסיף רק USER לוקלי

עזרה

תודה רבה:cheesy:

פורסם

אתה צריך ליצור לו יוזר מקומי.

אפשרות נוספת היא לשתף עם כולם ולדאוג לסיסמה כשניגשים לקבצים.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת , שאני יוצר במחשב 1: USER עם שם לדגומא : PC-1

במחשב השני אני יוצר USER עם אותו שם PC-1

נותן לשניהם אותו סיסמא . וזהו???

זה לא מובן ,

הבנתי שככה אפשר לשתף

54475ec63e355.png

אך בתמונה האחרונה אני לא רואה את שם המחשב השני , אני רק רואה USERS של המחשב הזה , וקבוצות של המחשב הזה

איפה כל הUSERS של המחשב השני ?

תודה

פורסם
  • מחבר

זה עדין לא עוזר :smiley1: , איך אני יכול לשתף קובץ עם USER ספציפי במחשב אחר ולתת לו PREMISSION מהמחשב הראשי , הרי הם לא באותו DOMAIN בCHECKNAME אני מנסה לרשום את הUSER שם והוא לא מוצא אותו,

מה שאצלחתי לעשות זה כך פתחתי את חלון הרשת שלי נכנסתי לתוך המחשב השני ולתיקיית הUSER הספציפית העתקתי את הקובץ לשם ובתוך שם לחצתי מאפיינים , אבטחה , עריכה ושם נתתי לקובץ PREMMISIONS ,

האם ככה צריך לעשות, האם יש משהו אחר ?

תודה

פורסם

אם הם לא באותו דומיין, לכל מחשב יש את המשתמשים הפרטיים שלו, אי אפשר לשתף משתמשים.

פורסם

בהודעה הראשונה רשמת שאתה כבר יכול לראות את המחשב ברשת, רק לא יכול לתת הרשאות שיתוף ליוזר.

אם אתה נותן הרשאה ל-everyone זה עובד?

פורסם
  • מחבר

כן ,כשאני עושה evrreyone זה משתף, אבל אני רוצה לעשות הגבלות, למשתמש ספיצפי על המחשב השני, בעוד משתמשים אחרים לא יהיה עליהם הגבלות

פורסם

אז אתה צריך להגדיר וורקגרופ זהה בשני המחשבים ושאותו יוזר יהיה קיים בשני המחשבים. בדיוק כמו הסרטון.

פורסם
  • מחבר

עשיתי , ולא עובד, יכול להיות קשר שבאחד המחשבים מותקן WINDOWS 7 ובשני WINDOWS XP ???

אולי הבעיה היא כאן בתמונה הבאה?

544a2e964d7a3.png

אני רוצה שיופיע בלשונית secuirty את משתמש ספציפי מהמחשב השני

פורסם

תבדוק ב sharing settings של חלונות 7 שמאופשר שם הצפנה נמוכה יותר אם המחשב השני XP.

פורסם
  • מחבר

אני כן רואה את המחשב השני ואני כן יכול להעביר לו קבצים, לשתף ברשת, מדפסות , הבעיה היא בלתת לו הרשאות NTFS , דרך לשנוית SECUIRTY

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים