עבור לתוכן

Call of Duty: Advanced Warfare – \'דור הבא\' אמיתי או עוד פורט PC בזבזני?

Featured Replies

פורסם
כולל כל הפילטרים זה לא לעבד את המשחק הזה ברמה ששקולה להריץ אותו 4 פעמים במקביל.

מי יודע כמה עוד משתמשים מפעילים את זה באין מודע ומתלוננים...

מניח שהדרך היחידה למנוע מקרים כאלה היא פשוט לא לאפשר אותם לכולם בקלות.

אז את מה להוריד בהגדרות ?

• תגובות 128
  • צפיות 24.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תוריד לX2 או תבטל.

פורסם
תוריד לX2 או תבטל.

לא תרד האיכות?

פורסם
המשחק רץ על 30-45 עם 970 G1 עם OC נוסף 16GB זיכרון מעבד I7 3820 OC 4.6

התקנתי את העדכון שיצא גם כן לא עזר

על הגדרות מקסימליות וגם על קצת פחות.

מה זה החרא הזה איך פותרים את זה

עוברים לשחק BF4. בזיון שחברה כמו E.A מאפשרת Refund על משחקים והקיטור לא.

פורסם

Supersampling-Ssaa:

זו למעשה השיטה הבסיסית והישנה ביותר למימוש Anti-Aliasing ונתמכה לראשונה ע"י 3dfx ז"ל כמו גם בגיפורסים וברדאונים הראשונים עד NV GF3 וATI 8X00 מאוחר יותר.

השיטה מאוד בסיסית ולמעשה פשוט לוקחת מספר דגימות (ע"פ מה שקבעתה) מכל פיקסל ופיקסל בסצנה.

הדירוגים המוכרים הם 2X2 (כלומר 4 דגימות לפיקסל) 3X3 ו4X4 (שהם 9 ו16 דגימות בהתאמה)

כאשר 2X2/4X4 מבחינת הכרטיס זה לשחק ברזולוציה גבוהה פי 4/16 מהרזוליצת הבסיס 1680X1050 ->3360X2100/6720X4200 וזה החסרון שלה, פשוט הורגת ביצועים אבל האיכותית ביותר.

פורסם

לבטל - חד משמעית. לא X2 ולא שום דבר אחר. אולי בעוד כמה שנים יהיה אפשר לשחק עם זה.

פורסם

LOL זה מסביר את ה-FPS הנמוך. בעצם שיחקת על רזולוציה מפלצתית...

אבל למה לבטל לגמרי? זה לא אמור להיות יעיל יותר מאשר AA רגיל?

פורסם

אם היה ניתן לאפשר Multisampling אז כן, אך Supersampling אונס את הכרטיס. בנוסף צריך לבטל את כל ה Preload/Precaching בכדי להביא את המשחק לביצועים מתקבלים על הדעת.

פורסם

אוקיי תודה על ההסברים והייעוץ

כרגע בעבודה אני אבדוק בבית ויעדכן תודה

פורסם

לא להפעיל ביכלל את הפילטר הזה לא על 2 ובטוח לא על 16.

פורסם

כנראה שכל כרטיס מגיב אחרת

שמתי X2 ויש פגיעה אבל מאוד קטנה.

עדיין FPS גבוה

פורסם

היי

סימתי את הסינגל ואני חייב להגיד שזה משחק טוב מאוד ויפה מאוד שממש כיף לי לשחק,מחכה בקוצר רוח לחדש , איך המשחק ברשת ?

פורסם
שחקני המחשב האישי הם הקבצנים שמחכים לשאריות בשביל אקטיוויז'ן. היא יודעת שעם חוזי פרסום שמנים וקמפיינים בעשרות מליוני דולרים עם דוריטוס ו-Mtn Dew ילדי הקונסולות וכל דור הטראש האמריקאי הוא קהל היעד שלה.

משחקיות, תחרותיות והנאה נשארו הרחק מאחור, הכסף והרכיבה על מה שפעם נחשב למשחק מהנה הוא הדבר היחיד שנשאר.

nuff said

aDw7gQ7_700b.jpg

פורסם

AMD - יצא דרייבר חדש: This release enables peak driver performance optimization for AMD Radeon™ graphics users in Call of Duty®: Advanced Warfare and Assassin's Creed® Unity.

אותם ביצועים.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני אישית עדיין לא רכשתי את המשחק, אבל אחרי סופ"ש של מולטי שהוצע בחינם בסטים, אני חייב לציין שהופתעתי לטובה מהמשחק :-)

המשחק ניראה טוב...כן כן , ממש לא רע בכלל (1440P VSR) והמשחקיות בהחלט טובה ומספקת.

אני דלגתי על הרבה כותרים של הסידרה, ניראה לי שהאחרון שהיה לי זה BO הראשון ועוד על הPS3 :-\

בכל אופן, לדעתי יש מצב שאני ירכוש את המשחק הזה ואני ממש אבל ממש לא מעריץ של COD, אבל אסור לנו לשכוח את MW הראשון שבזכותו... משחקי הFPS ניראים כמו שהם ניראים היום :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים