עבור לתוכן

Call of Duty: Advanced Warfare – \'דור הבא\' אמיתי או עוד פורט PC בזבזני?

Featured Replies

פורסם
איך אתם מעריכים את הגרפיקה של המשחק, נניח בהשוואה ל-BF4?

BF4 ברמה הרבה יותר גבוהה . המשחק כאן נראה ישן רק עם תוספות לגרפיקה . כמו תמיד.

• תגובות 128
  • צפיות 24.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הגרפיקה באמת לא הצד החזק של המשחק הזה. יש הרבה טקסטורות שאמנם ההשתקפות שלהן יפה אבל הרזולוציה שלהן די נמוכה. אפילו ששמתי את כל ההגדרות על הכי גבוה ממש לא התרשמתי (הורדתי כי זה אכל לי את כל הזיכרון של הכרטיס).

פורסם

אחרי שנים מחוץ ללופ ה CoD, החלטתי לתת לחדש נסיון. בהנחה ואני מעוניין רק במולטי, אפשר להוריד רק אותו (35~ ג'יגה) או שגם צריך להוריד את הסינגל, שזה עוד 40 ג'יגה?

פורסם

מה? כל תיקיית AW אצלי שוקלת 47 גיגה.

מי שמחליט לשחק לחוד יקבל אותם לחוד, הם חולקים את אותם 34~ גיגה.

פורסם

לא יודע... הקיטור מתעתעים בי.

פורסם

טוב, המשחק הזה שבור ברמות שיכולות לגרום ל DICE להתגאות. מ vRAM של 3.5 ג'יגה (רק אלוהים יודע עבור מה, הטקסטורות נראות כאילו יועדו לרזולוציות של 640x480), לקריסות Low Memory (גם אלוהים יודע על מה), stuttering בשוטף (מסתדר לאחר ביטול של חלק מהגדרות ה Post-Processing וה Preload) ו... זהו, לבינתיים.

אחזור לחרא הזה אחרי הטלאי הראשון שישוחרר לו.

פורסם

והפעם הם התעלו על עצמם; הפורט הכי גרוע שראיתי מזה שנים... נתחיל מזה שהמחשב שלי לא כזה חזק ואפילו קצת מתיישן, אבל חוץ משני כותרי "קריאות השירות" האחרונות, שום משחק לא עשה לי בעיות, אפילו לא קרייסיס 3 או כלבי שמירה (המחורבן למדי) ואת שניהם הרצתי בכיף על FHD עם טקסטורות גבוהות, אז כנראה שהבעיה לא אצלי.

המשחק הזה, אחרי שחשבתי ש"רוחות רפאים" היה נוראי, שבר כל שיא חדש של אי תאימות. הורדתי דרייברים חדשים והתקנתי את המשחק בלי שום בעיות , אפילו המסך פתיחה נראה מרשים, הכל טוב ויפה - עד שהמשחק התחיל לרוץ.

מפה לשם קינפגתי למשחק את החיים כדי להריץ אותו בסבבה אבל כלום לא באמת עזר וסבלתי ממשחק שמקרטע על רזולוציות נמוכות ונראה יותר גרוע מהקול אוף דיוטי הראשון, ניחא אם המשחק היה עובד הייתי שורד משחקיות\גרפיקה כמו של קונסולות הדור הקודם (רק בשביל לראות מה הם עשו שם - בתור חובב לשעבר של הסדרה)מסתבר, כנראה, שאם אתם רוצים להריץ את המשחק אתם צריכים את המערכות הכי מתקדמות בשוק וגם אז המשחק לא באמת מרשים מי יודע מה - וחובה שיהיה לכם 8GB ראם לפחות כדי שזה בכלל יתפקד. אגב - לא רק על מערכת אחת היו בעיות, גם מחשב נייד רציני למדי עם חומרה עדכנית לא נתן תוצאות סבירות...

למי שמתלבט אם לקנות אותו למחשב - עזבו, לא שווה את הכאב ראש - שחקו אתו על הקונסולות =\ ואם אין לכם קונסולה חדשה - עזבו - זה עוד COD עם אותה מכניקה רק שהפעם היא מגיעה עטופה בEXO-SUIT לצד צבא רובטים אוטומטיים שרק הולך וגדל ככל שהם מתרחקים מהPC

נערך על-ידי blatata

פורסם

אני כנראה אהיה היחיד שחושב שמסתמן שזה ה-COD הכי טוב מאז MW2.

נו נו, בקרוב אעלה קצת סרטונים והדגמות.

פורסם

גם אני חושב שהוא לא רע

כנראה שצריך חומרה ממש חזקה בשביל להריץ אותו בצורה טובה

פורסם

הוא (

כותב על טכני אתם מגיבים "לו" על משחקיות . המשחק הזה באמת לא צריך להיות כבד.

נערך על-ידי rroonnii

פורסם
אני כנראה אהיה היחיד שחושב שמסתמן שזה ה-COD הכי טוב מאז MW2.

נו נו, בקרוב אעלה קצת סרטונים והדגמות.

אני גם ממש נהנה, למרות שיש לי עכשיו גם בעיה עם העכבר כמו לך.. פתאום הוא זז קצת למעלה למטה בלי קשר לכלום

פורסם
הוא כותב על טכני אתם מגיבים "לו" על משחקיות . המשחק הזה באמת לא צריך להיות כבד.

אכן. את המשחקיות שלו אני לא שולל, לכן ציינתי שאחכה לפאץ' שישוחרר (ולטובת המפתחים אני מקווה שכמה יותר מהר).

פורסם
אכן. את המשחקיות שלו אני לא שולל, לכן ציינתי שאחכה לפאץ' שישוחרר (ולטובת המפתחים אני מקווה שכמה יותר מהר).

המשחקיות - מכניקה, לא התשנה הרבה מאז הMW הראשון, הנשקים והתנועה גם כאן עם כל הלאגים הרגישו לי בדיוק אבל בדיוק אותו דבר כמו בכותרים הקודמים בשינוי לבוש, לא משהו מיוחד.

שוב, אני מהדור הישן של המשחק והיו למשחקיות בעיני רק שני שינוים רציניים במהלך השנים, בUO שהיה ונשאר בעיני הכותר מולטי הכי מגניב בסדרה (עם כמה שהוא "חיקוי" של BF1942) ובCOD4:MW עם שידרוגים קלים בהמשך שלו. יש גם את WAW והזומבים שלו, שמבחינתי הרגיש שונה מכל הסדרה מבחינת מכניקת משחק והצליח להחזיר אותי לימים הטובים של קוייק ואנריל, אבל זה כבר לדיון אחר

נערך על-ידי blatata

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים