עבור לתוכן

Call of Duty: Advanced Warfare – \'דור הבא\' אמיתי או עוד פורט PC בזבזני?

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם בודקים ככה אבל הפעלתי את בודק המשאבים של חלונות וראיתי שהוא מפעיל את כל הליבות כולל הוירטואליות.

• תגובות 128
  • צפיות 24.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
הכל על הכי גבוה לא יורד מ110FPS, תענוג...

אין נעילה ל-91?

פורסם

יש נעילה רק ב MP, בשחקן יחיד אפשר להגיע ליותר מזה.

למי ששאל בקשר ל 4GB, לא אפשרי, בניגוד ל GHOSTS שרוב הזמן השתמש ב 2-2.5GB המשחק הזה במינימום משתמש ב 3.5GB (כלומר לא ישאר שום דבר לשאר המערכת).

פורסם

זה הכל קשקוש אם אין DEDICATED SERVERS ואין שרתים ישראלים, ממש "כיף" ו-"תחרותי" לשחק מול שרת מלא בבריטים ואתה תמיד נמצא שניה וחצי אחרי כולם.

במשחק הזה הפינג הוא המלך ולנו כישראלים אין מה לחפש בו.

פורסם
הפכו את המשחק ל crysis עם כל החרא העתידני הזה, גועל נפש.

רק שכאן הגרפיקה נוראית. גרפיקה ישנה עם תוספות משודרגות זה הכל.

פורסם

מי ששנא ימשיך לשנוא.

בינתיים יש לי סביבות 5 שעות במולטי, ואני בעיקר מתרשם לטובה. החתולים בניכם יאהבו את זה, יכולת אישית ודיוק משחקים כאן תפקיד מרכזי.

פורסם

המשחק עובד לי על 60 FPS קבוע אבל עדיין מרגיש לי לא חלק.

ניסיתי לשחק עם ההגדרות אבל זה לא עזר.

מישהו יודע מה זה?

פורסם

תקיעות ? או רק הרגשה של כבדות? (מי שקורא רק את נוסח ההודעה הזאת -זה נשמע פורום של עצירות :) )

בסרטונים הגרפיקה נראת קצת יותר טובה. אצלי איזור הריצפה נראה על הפנים. לא יודע, כל ההגדרות עובדות.

דווקא אהבתי בעבר הרחוק ..לפחות את הסינגל של המשחק.

פורסם

לא יודע להסביר

אין דרופים פשוט זה מרגיש כאילו אני משחק על 30 fps

פורסם
מי ששנא ימשיך לשנוא.

בינתיים יש לי סביבות 5 שעות במולטי, ואני בעיקר מתרשם לטובה. החתולים בניכם יאהבו את זה, יכולת אישית ודיוק משחקים כאן תפקיד מרכזי.

לא משגע אותך שיריבים הורגים אותך עוד לפני שאתה רואה אותם? (יתרון הפינג)

פורסם

בשנים האחרונות גם אם יש שרתים ישראלים בקושי משחקים בהם ... פינג של 50-80 לאירופה הוא לא כזה גרוע ועדיין שחיק ...

פורסם
לא משגע אותך שיריבים הורגים אותך עוד לפני שאתה רואה אותם? (יתרון הפינג)

זה או שהפינג שלך 0, או שהוא נע בין 25~ ל-100 מילישניות. מבחינתי זה לא מספיק כדי לשגע אותי. לרוב הפינגים טובים, החבר'ה ישראלים והמשחק זורם.

פורסם

איך אתם מעריכים את הגרפיקה של המשחק, נניח בהשוואה ל-BF4?

פורסם

קשה להשוות

יש תחושה טובה של עומק וגם צבעוניות מודגשת

פורסם
זה או שהפינג שלך 0, או שהוא נע בין 25~ ל-100 מילישניות. מבחינתי זה לא מספיק כדי לשגע אותי. לרוב הפינגים טובים, החבר'ה ישראלים והמשחק זורם.

לא מבין איך זה אפשרי כ"כ, ב-GHOSTS למשל היה דיליי די גדול ביני לבין השחקנים האחרים (הרבה בגלל ששיטת המאצ'-מייקינג האיומה של אקטיביז'ן משדכת אותי לשחקנים מברזיל ושאר חורים). למה שהשיטה פתאום תשדך אותך לחבר'ה ישראלים? לא קורה לך שאנשים יוצאים מפינה כשהם כבר במהלך ירי והורגים אותך תוך שניה?

ב-MW2 (עם DEDICATED SERVERS) יוצא לי לשחק לרוב עם אנשים מגרמניה ושרתים אירופאים על פינג של 100~ והמשחק מהנה יחסית כך שאין לי בעיה עם פינג בגבולות הסביר.

וזה לא משהו שרק אני מתלונן עליו, יש מספיק סרטונים ביוטיוב שמתארים את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים