עבור לתוכן

Call of Duty: Advanced Warfare – \'דור הבא\' אמיתי או עוד פורט PC בזבזני?

Featured Replies

פורסם

Trayarch ו-IW אכן פיתחו במקביל על בסיס מה שעשו בעבר. BLOPS 2 על הראשון ו-MW3 על MW2

• תגובות 128
  • צפיות 24.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תפתח תמונות של QUAKE 3 ותגיד לי שזה אותו מנוע xD אפילו SOF2 שבאמת היה מבוסס על QUAKE 3 הגיע עם מנוע שעבר הרבה שיפורים. אתה יכול גם לפתוח את CS:S ואת CS:GO, שניהם משתמשים ב SOURCE וההבדל ענק.

אנשים מגזימים יותר מידי עם התגבוהות השליליות בקשר למנוע של COD. אני אגיד אפילו יותר מזה, הייתי שמח אם הם היו משאירים את ה NETWORKING שהיה ב ID TECH 3, עדיף על מה שיש היום ברוב המשחקים ובטוח עדיף על מה שיש ב COD שיצאו אחרי COD4.

פורסם

יש לך אזהרה בראש העמוד שקישרת אליו, לפיה צריך VPN בשביל האקטיבציה.

פורסם

אקטיבציה זה בסדר, להריץ VPN כל פעם שבא לי לשחק זה לא

פורסם

חברה שיחקתי עד עכשיו במשחק ואני חייב להגיד לכם שזה כבר לא קול אוף דיוטי שהכרנו לצערי , זה כבר לא זה.

פורסם

זה לא ה-10% שהכרנו?

לא, תודה, רוצה חוות דעת ממי ששיחק במולטי, דבר שמהווה 90% מהחוויית המשחק של COD.

לא רע, לא רע בכלל

פורסם

קניתי מ-GMG.

ה-FPS גועלי, מנסה להריץ RTSS אבל לא מצליח..

פורסם

הפכו את המשחק ל crysis עם כל החרא העתידני הזה, גועל נפש.

פורסם
הפכו את המשחק ל crysis עם כל החרא העתידני הזה, גועל נפש.

זה גם מה שאני אמרתי שזה כבר לא זה לצערי.

פורסם

שטויות.

פורסם

יש אופציה להריץ את המשחק בכלל אם יש לי 4GB ראם?

למשחק הקודם יצא סוג של פאץ' שאיפשר את זה.

פורסם

הוא כבד אבל הגרפיקה יפה

פורסם

כן, לפחות מ-COD הקודם אפשר להגיד ש-COD כבר לא נראה כמו COD. הגרפיקה עומדת יפה בסטנדרטים של היום.

האם המשחק מותאם בצורה אופטימלית? נו, את המדד לאופטימליות איבדנו איפשהו בשנים האחרונות, וקצת קשה להגיד אם משהו רץ כמו שאמור לרוץ או בשונה מכך.

בהתחשב בזה שב-PS4 וב-XBONE הוא רץ במה שבמחשב יחשב הגדרות בינוניות, אין תלונות. בהמשך אספק ניתוח קצת יותר רציני בכל הקשור להתמודדות מעבדי אינטל עם המשחק, מה מומלץ ומה לא.

אגב גם אני מזכיר - אל תשלמו 60 דולר, אתם שחקני מחשב ויכולים לקנות ב-50 דולר ב-GMG.

פורסם

הכל על הכי גבוה לא יורד מ110FPS, תענוג...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים