עבור לתוכן

Call of Duty: Advanced Warfare – \'דור הבא\' אמיתי או עוד פורט PC בזבזני?

Featured Replies

פורסם

עכשיו גם דרישות מומלצות מטורפות ל AC UNITY.

Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions only

Processor

Intel Core i7-3770 @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better

RAM

8GB

Video Card

NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon R9 290X (3 GB VRAM)

DirectX

Version 11

Hard Drive Space

50 GB available space

נערך על-ידי shapin

• תגובות 128
  • צפיות 24.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
עכשיו גם דרישות מטורפות ל AC UNITY.

64-bit operating system

Required

Supported OS

Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions only)

Processor

Minimum

Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz

Recommended

Intel Core i7-3770 @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better

RAM

Minimum

6 GB

Recommended

8GB

Video Card

Minimum

NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM)

Recommended

NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon R9 290X (3 GB VRAM)

DirectX

Version 11

Sound Card

DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers

Hard Drive Space

50 GB available space

Peripherals Supported

Windows-compatible keyboard and mouse required, optional controller

Multiplayer

256 kbps or faster broadband connection

Supported Video Cards at Time of Release

NVIDIA GeForce GTX 680 or better, GeForce GTX 700 series; AMD Radeon HD7970 or better, Radeon R9 200 series

Note: Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported

זאת הדלפה מיוביסופט קוריאה וזה רק טיוטה אז אני די בטוח שאלו לא יהיו הדרישות הסופיות.

פורסם

ואו,אני ראיתי את זה בבוקר וזה היה עוד בגדר הדלפה,אבל עכשיו זה רשמי...

כל הכבוד להם בסך הכל.

כזה פורט עלוב ומסכן למחשב.

צריך להשקיע הרבה זמן בפורט בשביל שgtx 680 וi5 יהיו המינימום.

אני מניח שהם יצליחו לגנוב לDR3 במחשב את תואר הפורט הגרוע של השנה,זה די חבל כי capcom עשו עבודה מצוינת בלגרום למשחק לקרוס כל 5 דקות בכרטיסי nvidia בנוסף לחוסר האופטימיזציה שלהם.

פורסם

ועכשיו המונים יתחילו לשדרג ל-i7 כדי שהפורט של ac ירוץ אצלם על מקסימום...

באינטל מחככים ידיים בהנאה.

פורסם

דרישות הזויות כאלה בשביל 30 FPS בקושי?

OpoQQ.jpg?1302279568

פורסם

מעניין כמה הפורט של GTA V יהיה גרוע, הם אמרו שהם השקיעו בזה הרבה זמן ודחו את תאריך השחרור יותר מפעם אחת כך שאני מצפה שהוא יהיה איום ונורא.

פורסם
ואו,אני ראיתי את זה בבוקר וזה היה עוד בגדר הדלפה,אבל עכשיו זה רשמי...

כל הכבוד להם בסך הכל.

כזה פורט עלוב ומסכן למחשב.

צריך להשקיע הרבה זמן בפורט בשביל שgtx 680 וi5 יהיו המינימום.

אני מניח שהם יצליחו לגנוב לDR3 במחשב את תואר הפורט הגרוע של השנה,זה די חבל כי capcom עשו עבודה מצוינת בלגרום למשחק לקרוס כל 5 דקות בכרטיסי nvidia בנוסף לחוסר האופטימיזציה שלהם.

בדיוק ההפך, צריך להשקיע הרבה בפורט כדי שהוא ירוץ טוב במפרט נורמלי, ראה GTA IV שהיה צריך מפרט מפלצתי לזמנו כדי לרוץ באופן גרוע.

פורסם
בדיוק ההפך, צריך להשקיע הרבה בפורט כדי שהוא ירוץ טוב במפרט נורמלי, ראה GTA IV שהיה צריך מפרט מפלצתי לזמנו כדי לרוץ באופן גרוע.
מעניין כמה הפורט של GTA V יהיה גרוע, הם אמרו שהם השקיעו בזה הרבה זמן ודחו את תאריך השחרור יותר מפעם אחת כך שאני מצפה שהוא יהיה איום ונורא.

255cc6a14acd69be990a32e624295e50.jpg

פורסם

חחח האמת שלא התייחסתי לפוסט שלך.

התייחסתי למסורת השקרים בתעשיית המשחקים שכל חברה אומרת "הפעם השקענו ב-PC יותר מאי פעם!" \"שחקני המחשב הם הקהילה הכי חשובה לנו!" ואז משחררים צואה גסה עם מלא באגים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קשה לי להודות בזה אבל המשחק נראה לא רע בכלל (לפחות לפי מה שרואים ב TWITCH), במחשב התנועה הרבה יותר מהירה מבקונסולות, דיי מזכיר את BLOPS 2, גם גרפית נראה יותר כמו BLOPS 2 (נראה לא רע) מאשר GHOSTS (נוראי גם על MAX). המפות נראות טובות וחלקן אפילו מצויינות, עיצוב יפה וצבעוני ובחלק מהמקרים אפילו יצירתי (יש מפות שאם לא קופצים בהן כמו שצריך נופלים למוות סטייל QUAKE 3). נראה כאילו הם הלכו יותר בכיוון של BLOPS 2 שלדעתי זה טוב (יש כאלה שיגידו שהתנועה מהירה מידי).

נראה גם כאילו אין לאנשים בעיות ביצועים כמו שהיה במשחק הקודם למרות שקשה לדעת כי בדרך כלל למזרימים יש מחשבים דיי חזקים. אני רואה מישהו עם 3770K ו GTX 980 והוא מפעיל את המשחק על MED, אני חושב שזה יותר מהרגל ולא כי המשחק לא עובד כמו שצריך (שחקן QUAKE, מהדור שנהגו לשחק על מינימום בשביל שיעבוד על 1000FPS). מה שכן המשחק נעול ל 90FPS שזה מוזר וה FOV עולה רק עד 90...

פורסם

זה מנוע גראפי חדש, או אותו מנוע שהם משתמשים בו כבר עשר שנים?

פורסם

לפי מה שידוע לי זה מנוע גראפי חדש ... בכל אופן סירטון קצת מוגזם מאד אבל עדיין מרשים

פורסם

הם אומרים שאת הרוב הם בנו מאפס, לדעתי זה לא נראה ככה...

http://www.charlieintel.com/2014/06/06/shgames-says-majority-of-advanced-warfares-engine-has-been-built-from-scratch/

עד היום כל אחת מהמפתחות התבססה על המשחק האחרון שלה + דברים שהם רצו מהמפתחות האחרות (כלומר BLOPS 2 היה מבוסס על BLOPS ולא על MW3 ו MW3 על MW2 ולא על BLOPS). לפי איך שהמשחק בנוי ואיך שהוא עובד הם זרקו לפח את כל מה ש IW עשו עם GHOSTS והתבססו על המנוע של BLOPS 2 (שהיה טוב בהרבה). השאלה היא אם באמת זרקו את כל מה שהיה בדור הקודם לפח או ששנה הבאה TREYARCH שוב יתבססו על המנוע של המשחק האחרון שלהם ולא על המשחק הזה.

צריך לזכור ש SOURCE עדיין חיי ובועט ושימש כבסיס ל SOURCE 2 והמנוע של TITANFALL.

למקרה שמישהו רוצה לנסות אפשר לקנות את המשחק מ GMG ב 50$ אם יש לכם VIP (לא יודע בידיוק איך זה עובד, בכללי זה הנחה ללקוחות מתמידים). סביר להניח שלא יהיו הרבה שחקנים, הכי הרבה שאני זוכר ב BLOPS 2 זה 30K שזה בדיחה (והרבה ביחס ל GHOSTS ו MW3).

פורסם
עד היום כל אחת מהמפתחות התבססה על המשחק האחרון שלה + דברים שהם רצו מהמפתחות האחרות (כלומר BLOPS 2 היה מבוסס על BLOPS ולא על MW3 ו MW3 על MW2 ולא על BLOPS). לפי איך שהמשחק בנוי ואיך שהוא עובד הם זרקו לפח את כל מה ש IW עשו עם GHOSTS והתבססו על המנוע של BLOPS 2 (שהיה טוב בהרבה). השאלה היא אם באמת זרקו את כל מה שהיה בדור הקודם לפח או ששנה הבאה TREYARCH שוב יתבססו על המנוע של המשחק האחרון שלהם ולא על המשחק הזה.

אתה בטוח לגבי זה? כי עד כמה שאני יודע, עד היום כל משחקי COD השתמשו באותו מנוע מיושן של QUAKE, שרק עבר התאמות מסוימות. כלומר, בלי קשר לחברה המפתחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים