פורסם 2014 באוקטובר 2311 שנים עכשיו גם דרישות מומלצות מטורפות ל AC UNITY.Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions onlyProcessorIntel Core i7-3770 @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or betterRAM8GBVideo CardNVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon R9 290X (3 GB VRAM)DirectXVersion 11Hard Drive Space50 GB available space נערך 2014 באוקטובר 2311 שנים על-ידי shapin
פורסם 2014 באוקטובר 2311 שנים עכשיו גם דרישות מטורפות ל AC UNITY.64-bit operating systemRequiredSupported OSWindows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions only)ProcessorMinimumIntel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHzRecommendedIntel Core i7-3770 @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or betterRAMMinimum6 GBRecommended8GBVideo CardMinimumNVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM)RecommendedNVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon R9 290X (3 GB VRAM)DirectXVersion 11Sound CardDirectX 9.0c compatible sound card with latest driversHard Drive Space50 GB available spacePeripherals SupportedWindows-compatible keyboard and mouse required, optional controllerMultiplayer256 kbps or faster broadband connectionSupported Video Cards at Time of ReleaseNVIDIA GeForce GTX 680 or better, GeForce GTX 700 series; AMD Radeon HD7970 or better, Radeon R9 200 seriesNote: Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supportedזאת הדלפה מיוביסופט קוריאה וזה רק טיוטה אז אני די בטוח שאלו לא יהיו הדרישות הסופיות.
פורסם 2014 באוקטובר 2311 שנים יותר רשמי מזה אין.http://assassinscreed.ubi.com/fr-FR/news/news_detail.aspx?c=tcm:153-180800-16&ct=tcm:148-76770-32
פורסם 2014 באוקטובר 2311 שנים יותר רשמי מזה אין.http://assassinscreed.ubi.com/fr-FR/news/news_detail.aspx?c=tcm:153-180800-16&ct=tcm:148-76770-32ואו,אני ראיתי את זה בבוקר וזה היה עוד בגדר הדלפה,אבל עכשיו זה רשמי...כל הכבוד להם בסך הכל.כזה פורט עלוב ומסכן למחשב.צריך להשקיע הרבה זמן בפורט בשביל שgtx 680 וi5 יהיו המינימום.אני מניח שהם יצליחו לגנוב לDR3 במחשב את תואר הפורט הגרוע של השנה,זה די חבל כי capcom עשו עבודה מצוינת בלגרום למשחק לקרוס כל 5 דקות בכרטיסי nvidia בנוסף לחוסר האופטימיזציה שלהם.
פורסם 2014 באוקטובר 2311 שנים ועכשיו המונים יתחילו לשדרג ל-i7 כדי שהפורט של ac ירוץ אצלם על מקסימום... באינטל מחככים ידיים בהנאה.
פורסם 2014 באוקטובר 2311 שנים מעניין כמה הפורט של GTA V יהיה גרוע, הם אמרו שהם השקיעו בזה הרבה זמן ודחו את תאריך השחרור יותר מפעם אחת כך שאני מצפה שהוא יהיה איום ונורא.
פורסם 2014 באוקטובר 2311 שנים ואו,אני ראיתי את זה בבוקר וזה היה עוד בגדר הדלפה,אבל עכשיו זה רשמי...כל הכבוד להם בסך הכל.כזה פורט עלוב ומסכן למחשב.צריך להשקיע הרבה זמן בפורט בשביל שgtx 680 וi5 יהיו המינימום.אני מניח שהם יצליחו לגנוב לDR3 במחשב את תואר הפורט הגרוע של השנה,זה די חבל כי capcom עשו עבודה מצוינת בלגרום למשחק לקרוס כל 5 דקות בכרטיסי nvidia בנוסף לחוסר האופטימיזציה שלהם.בדיוק ההפך, צריך להשקיע הרבה בפורט כדי שהוא ירוץ טוב במפרט נורמלי, ראה GTA IV שהיה צריך מפרט מפלצתי לזמנו כדי לרוץ באופן גרוע.
פורסם 2014 באוקטובר 2411 שנים בדיוק ההפך, צריך להשקיע הרבה בפורט כדי שהוא ירוץ טוב במפרט נורמלי, ראה GTA IV שהיה צריך מפרט מפלצתי לזמנו כדי לרוץ באופן גרוע. מעניין כמה הפורט של GTA V יהיה גרוע, הם אמרו שהם השקיעו בזה הרבה זמן ודחו את תאריך השחרור יותר מפעם אחת כך שאני מצפה שהוא יהיה איום ונורא.
פורסם 2014 באוקטובר 2411 שנים חחח האמת שלא התייחסתי לפוסט שלך.התייחסתי למסורת השקרים בתעשיית המשחקים שכל חברה אומרת "הפעם השקענו ב-PC יותר מאי פעם!" \"שחקני המחשב הם הקהילה הכי חשובה לנו!" ואז משחררים צואה גסה עם מלא באגים.
פורסם 2014 בנובמבר 211 שנים קשה לי להודות בזה אבל המשחק נראה לא רע בכלל (לפחות לפי מה שרואים ב TWITCH), במחשב התנועה הרבה יותר מהירה מבקונסולות, דיי מזכיר את BLOPS 2, גם גרפית נראה יותר כמו BLOPS 2 (נראה לא רע) מאשר GHOSTS (נוראי גם על MAX). המפות נראות טובות וחלקן אפילו מצויינות, עיצוב יפה וצבעוני ובחלק מהמקרים אפילו יצירתי (יש מפות שאם לא קופצים בהן כמו שצריך נופלים למוות סטייל QUAKE 3). נראה כאילו הם הלכו יותר בכיוון של BLOPS 2 שלדעתי זה טוב (יש כאלה שיגידו שהתנועה מהירה מידי).נראה גם כאילו אין לאנשים בעיות ביצועים כמו שהיה במשחק הקודם למרות שקשה לדעת כי בדרך כלל למזרימים יש מחשבים דיי חזקים. אני רואה מישהו עם 3770K ו GTX 980 והוא מפעיל את המשחק על MED, אני חושב שזה יותר מהרגל ולא כי המשחק לא עובד כמו שצריך (שחקן QUAKE, מהדור שנהגו לשחק על מינימום בשביל שיעבוד על 1000FPS). מה שכן המשחק נעול ל 90FPS שזה מוזר וה FOV עולה רק עד 90...
פורסם 2014 בנובמבר 211 שנים לפי מה שידוע לי זה מנוע גראפי חדש ... בכל אופן סירטון קצת מוגזם מאד אבל עדיין מרשים
פורסם 2014 בנובמבר 211 שנים הם אומרים שאת הרוב הם בנו מאפס, לדעתי זה לא נראה ככה...http://www.charlieintel.com/2014/06/06/shgames-says-majority-of-advanced-warfares-engine-has-been-built-from-scratch/עד היום כל אחת מהמפתחות התבססה על המשחק האחרון שלה + דברים שהם רצו מהמפתחות האחרות (כלומר BLOPS 2 היה מבוסס על BLOPS ולא על MW3 ו MW3 על MW2 ולא על BLOPS). לפי איך שהמשחק בנוי ואיך שהוא עובד הם זרקו לפח את כל מה ש IW עשו עם GHOSTS והתבססו על המנוע של BLOPS 2 (שהיה טוב בהרבה). השאלה היא אם באמת זרקו את כל מה שהיה בדור הקודם לפח או ששנה הבאה TREYARCH שוב יתבססו על המנוע של המשחק האחרון שלהם ולא על המשחק הזה.צריך לזכור ש SOURCE עדיין חיי ובועט ושימש כבסיס ל SOURCE 2 והמנוע של TITANFALL.למקרה שמישהו רוצה לנסות אפשר לקנות את המשחק מ GMG ב 50$ אם יש לכם VIP (לא יודע בידיוק איך זה עובד, בכללי זה הנחה ללקוחות מתמידים). סביר להניח שלא יהיו הרבה שחקנים, הכי הרבה שאני זוכר ב BLOPS 2 זה 30K שזה בדיחה (והרבה ביחס ל GHOSTS ו MW3).
פורסם 2014 בנובמבר 211 שנים עד היום כל אחת מהמפתחות התבססה על המשחק האחרון שלה + דברים שהם רצו מהמפתחות האחרות (כלומר BLOPS 2 היה מבוסס על BLOPS ולא על MW3 ו MW3 על MW2 ולא על BLOPS). לפי איך שהמשחק בנוי ואיך שהוא עובד הם זרקו לפח את כל מה ש IW עשו עם GHOSTS והתבססו על המנוע של BLOPS 2 (שהיה טוב בהרבה). השאלה היא אם באמת זרקו את כל מה שהיה בדור הקודם לפח או ששנה הבאה TREYARCH שוב יתבססו על המנוע של המשחק האחרון שלהם ולא על המשחק הזה.אתה בטוח לגבי זה? כי עד כמה שאני יודע, עד היום כל משחקי COD השתמשו באותו מנוע מיושן של QUAKE, שרק עבר התאמות מסוימות. כלומר, בלי קשר לחברה המפתחת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.