עבור לתוכן

מחשב לגיימר ב"רמה" בינונית עד גבוהה; תקציב עד 4,700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

נועצו בי לצורך רכישת מחשב לבחור העומד להתגייס בעוד חודשים ספורים.

היות שאני לא גיימר ולא שיחקתי מאז היותי בן 15 בערך (..כן.. עברו איזה 25 שנה מאז Emo4.gif) - אלא אני "רק" טכנאי מחשבים - הגעתי הלום להיוועץ במומחים ובאנשים היותר מקצועיים.

אז נתחיל ברשותכם..

ראשית דבר: התקציב שניתן לי הוא מקסימום 4700 ש"ח.

בהיותי טכנאי כאמור - יש ברשותי מארז + זכרונות דיסקים קשיחים וכו' אך לדעתי אלו הם זכרונות שלא יתאימו לצרכים של הגיימר המתחיל אפילו (אלא אם יש לישהו רעיון מה אוכל לעשות עם זכרונות של 4GB + 2GB עם DVD, ועם דיסק קשיח של חצי טרה...)

בכל מקרה קיבלתי הצעה אחת מאייבורי והייתי שמח לדעת האם היא קונקרטית? אציין שהתקציב הקודם, עמד על 4000 שח ולכן ההצעה או המפרט המצ"ב יחסית "דל", ולכן הייתי שמח לדעת כיצד ומה ניתן לשדרג כדי להגיע למחשב בעל ביצועים טובים ואופימליים.

*אגב המשחק איתו רוצה הבחור לשחק בעיקר הוא Assassin's Creed Unity וכן את Call of Duty החדש ו/או זה שלפניו (לא זוכר את שמותיהם. זה מה שהוא כתב לי בהודעה )*

תודה מראש למשיבים,

אריאל :)

פורסם

המפרט מאייבורי הוא נוראי בעיקר בגזרת כרטיס המסך

הGTX750 הוא כרטיס חלש שלא הייתי שם בשום מחשב "גיימינג"

בתקציב הנ"ל אפשר לקנות מחשב גיימינג מעולה הכולל כונן SSD למערכת ההפעלה למשחקים שבהם משחקים בתדירות גבוהה וכרטיס מסך GTX970

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

כמות: - 1 - 858/841

לוחות אם - Intel LGA1150

B85M-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M...

כמות: - 1 - 342/335

זכרונות - DDR3 - לנייח

0614-012TE130x2 - Zeppelin - 8GB (2x4GB) DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V...

כמות: - 1 - 348/341

כרטיסי מסך - nVidia PCIe

426018336-3354-PC - Gainward - GeForce GTX970 GPU - 4GB 256 bits GDDR5 memory - Mini HDMI, DVI-I , 3 x Mini DisplayPort video outpu...

כמות: - 1 - 1675/1642

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

CT256MX100SSD1 - Crucial - 256GB MX100 Series - SATA3 6Gbps 2.5 inch Internal SSD - 7mm - 550/330 MBps Read/Write...

כמות: - 1 - 570/559

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series...

כמות: - 1 - 265/260

מארזי מחשב - מארז עם ספק

GX500-500 - Antec - GX500 With 500W Antec VP-500 - Window...

כמות: - 1 - 429/420

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

כמות: - 1 - 143/140

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black ...

כמות: - 1 - 82/80

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פ...

כמות: - 1 - 1/1

4713.00 / 4619

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=11550

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה המפורטת.

אבקש לדעת תוך כמה זמן תתבצע אספקה אם מזמינים היום לצורך העניין.

תודה

פורסם

:):) זו כבר שאלה לחנות.

בכל מקרה אילו רכיבים יש לך? אם יש לך זכרונות בסטיקים של 2 אפילו זה מספיק טוב. בלוח יש 4 מקומות. 8 גיגה לגיימינג זה בסדר גמור. דיסק קשיח גם אפשר לשים מה שיש לך. כל עוד יש SSD לחלונות ומשחקים, תמונות סרטים וכו אפשר גם בדיסק לא מהיר/ישן.

פורסם

אמנם לא ענית על השאלון לפי חוקי הפורום אבל בכל מקרה אם למשל חשוב מרחק מהחנות אז יש לך אפשרות גם לקנות מTMS מאחר ויש להם משלוח חינם ושירות של איסוף והחזרה במקרה של תקלה לאורך כל תקופת האחריות.

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

יש לי סטיקים של 4GB של 2GB ושל 1GB

כולם DDR3

וכן מארז של מחשב שנרכש רק לפני כשנה מצבו לא רע

אבל השאלה היא

א. האם לא נדרשים זכרונות מיוחדים למחשב גיימינג?

ב. האם בכלל שווה לי לגרוע כמה מהחומרות לצורך חסכון ??

פורסם

אז אתה יכול להשתמש ב2 זכרונות של 4GB(או יותר) למרות שאין צורך ולא צריך זכרונות מיוחדים בדרך כלל היום זה DDR3 1600 .

ואיזה מארז יש לך?

פורסם

אם תשים לו שני סטיקים של DDR3 1333-1600 4GB תוכל לחסוך את עלות הזכרון. אני מציע לא לתת מארז משומש במחשב חדש - זה הורס את כל החוויה , כמו לקנות אוטו חדש עם ריפודים קרועים

נ.ב

אם הזכרונות ממש ישנים שים לב למתח שלהם - לא מומלץ לשים זכרונות על מערכת האסוול בעלי מתח פעולה של יותר מ1.5V

נערך על-ידי giloman

פורסם
המפרט מאייבורי הוא נוראי בעיקר בגזרת כרטיס המסך

ותמיד עם זיכרונות של GEIL :lol:

פורסם

geil דווקא חברה אחלה , הבעי הגדולה היא שלוקחים כרטיס חלשלוש כמו GTX750 ודוחפים אותו במחשב גיימינג ואז לא מבינים למה אין FPS

פורסם

^ אני זוכר את זה עוד מלפני 10 שנים, כאילו שאין חברות אחרות.

פורסם

הם היו שמים גם Kingston פעם ממה שזכור לי.

פורסם
  • מחבר

OK.

מס' דברים ברשותכם לאחרהתייעצות עם חברי לספסל ההלימודים:

* לגבי ה - SSD - נתתם הצ' מחיר של 256GB; אפשר להסתפק ב 128GB כמה זה עשוי להוזיל?

* מקלדת ועכבר הם פרמטר לא פחות חשוב - כמה יעלה אם נוסיף מקלדת ועכבר של RAZER (או דומהו)

תודה :)

פורסם

128GB יחסוך בערך 200ש"ח שאיתם תקנה סט מקלדת ועכבר פשוטים יותר אבל עדיין משהו מספק בכל מקרה שוב חבל לא ענית על השאלון לפי החוקים כי אולי יש בקשות מסוימות כמו שקט ועוד דברים שאולי פתאום יתגלו בהמשך הדיון.

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים