עבור לתוכן

יצאו דרישות מערכת ל call of duty: Advanced Warfare

Featured Replies

פורסם

כרגע יש רק מינימום ואלוהים ישמור הם עשו את זה שוב...

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit

Processor: Intel CoreTM i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better

Memory: 6 GB RAM

Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1GB or better

DirectX: Version 11

Network: Broadband Internet connection

Hard Drive: 55 GB available space

Sound Card: DirectX-compatible

עוד פעם דרישה ל 6GB זיכרון למרות ש 99% שהמשחק לא ישתמש בזה, ה GTS 450 חלש יותר מ HD 5770 אבל בכל זאת המינימום ל AMD הוא 5870 ולסיום המשחק דורש פאקינג 55GB...

דרך אגב עד עכשיו לא הייתה שום הודעה על אפשרויות נוספות ל PC אז כניראה שזה פורט אחד לאחד, לא נראה לי שהם אפילו יוסיפו אפשרות לשנות FOV.

פורסם

וואו, 55GB. מה הם חושבים לעצמם? שהם טיטאן פול?

פורסם

לפחות לא 6 ג'יגה vram :P

Guy950 את titanfall אפשר לצמצם לפחות בחצי. רוב המקום שהוא תופס זה קבצי אודיו כי מישהו ״חכם״ החליט שבא לו שכל הגרסאות יכללו את הקבצים של כל השפות

פורסם

חח אני יודע, אבל עדיין מוגזם!

אני אבל די מאוכזב מהדרישות הגרפיות הנמוכות, נקווה שיהיה טוב!

פורסם

אל תשכח שזה רק דרישות מינימום...

פורסם
  • מחבר

אל תשכח ש GHOSTS לא עבד טוב גם על X79+TITAN...

למישהו יש הסבר למינימום עם כרטיסי מסך של AMD? בפעם האחרונה שבדקתי HD 5870 נתן בממוצע בערך פי 2 יותר פריימים מ GTS 450...זה אומר שהמומלץ זה 290X ו GTX 750?

פורסם

זה דבר נפוץ עם מפיצות משחקים מסויימות. בעבר זה היה קטע כזה, שביקשו 8600GT לצד HD3870

פורסם
אל תשכח ש GHOSTS לא עבד טוב גם על X79+TITAN...

למישהו יש הסבר למינימום עם כרטיסי מסך של AMD? בפעם האחרונה שבדקתי HD 5870 נתן בממוצע בערך פי 2 יותר פריימים מ GTS 450...זה אומר שהמומלץ זה 290X ו GTX 750?

יכול להיות שהוא מותאם לעבודה עם נוידיה בצורה יותר אופטימלית?

מה זה אומר לגבי כרטיסי מסך ניידים?

אני עם GT 750M עם 2GB. איך אני יכול לדעת איפה זה עומד מבחינת סקלת הביצועים של הכרטיסים הנייחים?

ובהחלט הזוי 55GB.... במיוחד לאלה שמריצים משחקים על כונן SSD...

פורסם

אני מוכן לכל דרישה

רק שיצא

פורסם

תרגע, אבו עלי :)

יש משחקים שגם משושה ליבות מומהר והליבה הגרפית הכי חזקה בעולם לא יוכלו להתמודד איתם בצורה טובה. נראה מה יהיה עוד כמה שבועות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים