עבור לתוכן

מערכת מבוססת 1150vs 2011-3

Featured Replies

פורסם

הלוחות האלה כולם עולים מעל הממוצע ויחסית מצויידים טוב.

תקרא ביקורות.

אני לא ממהיר את שלי. מספיק מהיר גם ככה.

• תגובות 31
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקי, ואייזה קירור אתה ממליץ לי לקנות בשבילו?

פורסם

לי יש קירור נוזלי קורסייר H105

אבל הבנתי שמדובר על מעבד שלא מתחמם אז אפשר לקחת כאופציה גם קירור אויר שהוא זול יותר.

פורסם

ואייזה קירור אתה ממליץ לי לקנות בשבילו?

בהנחה שאתה מתכוון לנות\לעשות אוברקלוק:

נוטקאה d14\15 המעולים (ה15 מתקדם מעט יותר ראה סקירות באתר אם אינני טועה - של ליאור)

כנראה קירורי האויר הטובים ביותר (וטובים יותר מהרבה קירורי מים שעולים כפול מהם)

פורסם

באיזשהו מקום קירורי האויר ישארו למערכות הפשוטות בלבד.

פורסם

באיזה מקום בדיוק?

מערכות האוויר יותר שקטות, יותר עמידות , יותר זולות,יותר קלות להתקנה ומשיגות כמעט את אותה התוצאה.

לי יש גם קירור מים סגור, השקעתי עלי איזה 750 ש"ח, אבל ברור שמשחק כאן הרבה גם העיצוב של המחשב והשקעה של המון בשביל שיפור קטנטן בביצועים

פורסם

תסתכל על כל המחשבים של המכובדים כאן

לכולם קרור נוזלי.

אבל המלצות לקרור אויר יש להם בשפע.

פורסם

מי שזה התחביב שלו - שיתפדל. חובתי המקצועית לציין שההבדל בין קירור אוויר ב-300 שקלים לבין קירור מים ב-700 שקלים הוא פצפון.

אין דבר שאוכל להגיד או לעשות שישנה את זה.

פורסם

דיבר מי שהקרור הנוזלי מפאר את מפרט המחשב שלו.

אבל אני יכול לומר מהנסיון הקטן שלי שלדעתי הקרור הנוזלי יחליף בקרוב את המפלצות של קרור האויר וזה בדרך

אם יש מארז מתאים אז כדאי ללכת על נוזלי אבל לבדוק מראש שזה מתאים למארז

אצלי במשחקים גג המארז הופך לטוסטר שזה כנראה שילוב של כרטיס המסך והמעבד גם יחד

החום שנדחף מחוץ למארז על ידי מערכת הקרור הנוזלי משמח אותי מאחר וזה חום שלא נשאר במארז כמו בקרורי האויר שמבצעים את הפעולה בתוך המארז. כאן הרדיאטור מותקן מתחת לגג המארז.

נערך על-ידי levin445

פורסם

דיבר מי שהחליט להשקיע ולפתח תחביב - כן. אף אחד פה לא היפוקריט, ואני מודע היטב להבדלים בהוצאות ובביצועים.

קירורי מים לא עתידים בקרוב להחליף את קירורי האוויר. עלות של הפקת גוף קירור דוגמת הפריזר 7 או ההייפר 212 היא חלקיק קטנטן מעלות של הפקת מערכת קירור מים, קטנה ופשוטה ככל שתהיה.

חום הוא חום הוא חום - אם המחשב שלך צורך 700W במאמץ, זה מה שהוא יפיק, בין אם מקורר באוויר או במים. אם יש בעיות של סירקולציה במארז, הרי שמאווררים נכונים יפתרו אותה.

נערך על-ידי djelectric

פורסם

החום שנדחף מחוץ למארז על ידי מערכת הקרור הנוזלי משמח אותי מאחר וזה חום שלא נשאר במארז כמו בקרורי האויר שמבצעים את הפעולה בתוך המארז. כאן הרדיאטור מותקן מתחת לגג המארז.

אמרת שאצלך יש קירור נוזלי ג''כ ואחד הטובים (במערכת סגורה) אז לא הבנתי...

ובלי קשר אם אתה מוכיח מהמחשבים של ה'מכובדים' אולי גם תשאל אותם למה הם קנו את זה...

פורסם

אנחנו שייכים לקבוצה מצומצמת של אנשים שהחליטו לפתח תחביב ולהשקיע סכומים ללא כל פרופורציה או יחס עלות תועלת.

לליאור, אני חולק על דעתך בנושא הקירור הנוזלי

עד לפני כמה שנים בכלל לא מצאת קירור נוזלי מוכן אלא היית צריך להרכיב לבד.

היום יש מבחר עצום !! של מערכות מוכנות ומחברות רציניות עם אחריות של 5 שנים על המוצר.

כלומר יש ביקוש והוא רק עולה.

פורסם

אמרת שאצלך יש קירור נוזלי ג''כ ואחד הטובים (במערכת סגורה) אז לא הבנתי...

פורסם

החום שנפלט מהרדיאטור והמאווררים שלו אמור לצאת מהמארז, לא?

תקרת המארז עשוייה מכיסוי רשת על צלעות מתכת. הרדיאטור מותקן על הצלעות מתחת לתקרת הרשת של המארז

פורסם

אה, אוקיי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים