עבור לתוכן

שאלה לגבי לוח אם

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע לוח אם : [h=1]Intel® Desktop Board DH61WW[/h]

אני מתלבט אם לקנות את לוח האם הזה: ASUS H81M-K

האם יש הבדל ביניהם?

בלוח אם הנוכחי אין לי PCI 3.0 וזה חשוב לי בגלל הכרטיס מסך שיש לי, האם יש את זה בasus h81m-k ?

האם כל הרכיבים שיש לי כרגע במחשב יעבוד גם על לוח אם asus H81M-K ??

פורסם

בקצרה - לא.

אני לא הולך להביא לך קישורים והסברים מעמיקים, כי אולי אתה לא רוצה את זה.

הסיבה היא שה-H81 תומך בתושבת אחרת של מעבדים, ולכן החלפה אליו משמעה החלפת מעבד גם כן.

בניגוד למה שאתה חושב, ל-PCI-Express 3.0 חשיבות אפסית כיום מול הדור השני, ואין שום בעיה שתשתמש בכרטיסי מסך חדשים ותקבל את מלוא הביצועים.

פורסם
  • מחבר

אני אתן לך מפרט מחשב ואני אשמח אם כדי לי להחליף מעבד, אני רוצה שהמשחקים החדשים כמו GTA החדש יעבדו חלק על ultra

CPU Type QuadCore Intel Core i5-2320, 3200 MHz (32 x 100)

Motherboard Name Intel Woodworth DH61WW

System Memory 8170 MB (DDR3-1600 DDR3 SDRAM

3D Accelerator AMD Radeon R9 280X

ספק XFX 550w

פורסם

יש לך מחשב סולידי למדי. תמתין לראות כיצד הוא היתמודד עם GTA החדש לפני שתקבל החלטה.

פורסם

יש לך מחשב עם מעבד Core i5, כרטיס מסך R9 280X ו 8GB זיכרון, אז באופן כללי אני לא חושב שהחלפת הלוח והמעבד יתנו לך שיפור מורגש.

אני רוצה לציין שאני לא מכיר את המשחק ואת הדרישות שלו וכן לא ציינת באיזו רזולוציה אתה משחקי, אבל יכול להיות שהרכיב שמגביל אותך הוא דווקא כרטיס המסך.

בכדי לנסות ולאתר את הרכיב שמגביל אותך אני מציע שתפתח את מנהל המשימות ותעבור לתגית הביצועים, ובנוסף תפתח תוכנה שמנטרת את העומס על כרטיס המסך (כמו MSI Afterburner). במהלך המשחק, כאשר אתה מרגיש איטיות, עבור למנהל המשימות ולתוכנת הניטור של כרטיס המסך ובדוק את הדברים הבאים:

1. האם יש עומס של 100% על כל הליבות במעבד? אם כן - המעבד מגביל אותך ואתה תצטרך מעבד חזק יותר (בעל תדר גבוה יותר או/ו יותר ליבות) בשביל לקבל ביצועים טובים יותר.

2. תבדוק כמה זיכרון commit מוגדר ובכמה מתוכו נעשה שימוש. אם נעשה שימוש ביותר זיכרון מאשר בנפח הזיכרון הפיזי - הזיכרון מגביל אותך, ואתה צריך עוד זיכרון.

3. אם העומס על כרטיס המסך הוא 100% - כרטיס המסך מגביל אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים