עבור לתוכן

אני לא רואה אפשרות להעלות את המחשב דרך ה-CD

Featured Replies

פורסם

הי, נכון ב-BIOS יש אפשרות לשנות איך יעלה המחשב ? אז אני לא רואה אופציה להעלות דרך ה-CD, רק HD ו-LAN.

איך אפשר לסדר את זה ?

תודה !

פורסם

איזה לוח אם ? איך הכונן CD מחובר למחשב ?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איזה לוח אם (זה מחשב של לנובו i3 ), ה-CD הוא פנימי (לא חיצוני ע"י USB או משהו)

פורסם

יכול להיות שבעלייה יש לך כפתור להיכנס ל BIOS וכפתור אחר לשנות את ה BOOT DEVICE ?

פורסם
  • מחבר

נכון יש את שני הדברים שאמרת, אבל בשניהם יש לי לבחור רק בין ה-Hard disk לבין LAN

פורסם

אוקי, תגיד את הדגם המדוייק של הנייד. כמו כן, תבדוק אולי אם אתה מחבר USB אם יש אופציה דרכו. (כמו כן אולי האופציה של CD מופיעה רק אם יש לך דיסק בפנים?)

פורסם
  • מחבר

הדגם הוא Lenovo G570 .

תודה.

פורסם

בד"כ לנובו F12 בעליה נותן לך לבחור מאיפה לעלות (חלק מהדגמים שראיתי זה F1 או F2 אבל לרוב F12) ציין בבקשה את הדגם המדויק של המחשב

פורסם
  • מחבר

כפי שציינתי, הדגם הוא Lenovo G570 , והוא אכן נותן לי לבחור בעליה, אבל לא נותן את ה-CD כאופציה.

אגב ה-CD נדלק ומגיב ופותח את הדלת אם לוחצים על הכפתור, אבל כאמור הוא לא מופיע באפשרויות הבחירה ב-BIOS לא ב-F12 ולא ב-F2.

פורסם

תוודא שהוא מזוהה בביוס - יכול להיות מאוד שהוא לא מחובר כמו שצריך (מקבל מתח אבל לא מקבל כבל DATA )

פורסם

שאתה בווינדוס ומכניס דיסק אתה מצליח לקרוא את המידע שיש עליו?

פורסם
  • מחבר

jackhammer - לא יכול להעלות את ה-WINDOWS משהו נדפק בקבצי SYSTEM זו בדיוק הסיבה שאני מנסה להעלות את המחשב דרך ה-CD, כדי להציל נתונים ולהתקין מחדש :-)

gabriel6 - הוא לא מזוהה ב-BIOS לצערי... :-(

פורסם

יש מצב שמה שנדפק הוא בקר הsata, מה שגורם למחשב לא לקרוא כמו שצריך לא את הקשיח (ומכאן אי היכולת לעלות) ולא את הdvd? בתור בדיקה, נסה לנתק את הקשיח ולהעלות את הביוס כשרק הdvd מחובר.

פורסם
  • מחבר

תודה, אנסה את זה כשאהיה בבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים