פורסם 2014 באוקטובר 1911 שנים הי, נכון ב-BIOS יש אפשרות לשנות איך יעלה המחשב ? אז אני לא רואה אופציה להעלות דרך ה-CD, רק HD ו-LAN.איך אפשר לסדר את זה ?תודה !
פורסם 2014 באוקטובר 1911 שנים מחבר אני לא יודע איזה לוח אם (זה מחשב של לנובו i3 ), ה-CD הוא פנימי (לא חיצוני ע"י USB או משהו)
פורסם 2014 באוקטובר 1911 שנים יכול להיות שבעלייה יש לך כפתור להיכנס ל BIOS וכפתור אחר לשנות את ה BOOT DEVICE ?
פורסם 2014 באוקטובר 1911 שנים מחבר נכון יש את שני הדברים שאמרת, אבל בשניהם יש לי לבחור רק בין ה-Hard disk לבין LAN
פורסם 2014 באוקטובר 1911 שנים אוקי, תגיד את הדגם המדוייק של הנייד. כמו כן, תבדוק אולי אם אתה מחבר USB אם יש אופציה דרכו. (כמו כן אולי האופציה של CD מופיעה רק אם יש לך דיסק בפנים?)
פורסם 2014 באוקטובר 1911 שנים שווה לחפש / לבדוק פה:http://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-3000-and-Essential/bd-p/N_Series_Lenovo_3000
פורסם 2014 באוקטובר 1911 שנים בד"כ לנובו F12 בעליה נותן לך לבחור מאיפה לעלות (חלק מהדגמים שראיתי זה F1 או F2 אבל לרוב F12) ציין בבקשה את הדגם המדויק של המחשב
פורסם 2014 באוקטובר 1911 שנים מחבר כפי שציינתי, הדגם הוא Lenovo G570 , והוא אכן נותן לי לבחור בעליה, אבל לא נותן את ה-CD כאופציה.אגב ה-CD נדלק ומגיב ופותח את הדלת אם לוחצים על הכפתור, אבל כאמור הוא לא מופיע באפשרויות הבחירה ב-BIOS לא ב-F12 ולא ב-F2.
פורסם 2014 באוקטובר 1911 שנים תוודא שהוא מזוהה בביוס - יכול להיות מאוד שהוא לא מחובר כמו שצריך (מקבל מתח אבל לא מקבל כבל DATA )
פורסם 2014 באוקטובר 1911 שנים מחבר jackhammer - לא יכול להעלות את ה-WINDOWS משהו נדפק בקבצי SYSTEM זו בדיוק הסיבה שאני מנסה להעלות את המחשב דרך ה-CD, כדי להציל נתונים ולהתקין מחדש :-)gabriel6 - הוא לא מזוהה ב-BIOS לצערי... :-(
פורסם 2014 באוקטובר 1911 שנים יש מצב שמה שנדפק הוא בקר הsata, מה שגורם למחשב לא לקרוא כמו שצריך לא את הקשיח (ומכאן אי היכולת לעלות) ולא את הdvd? בתור בדיקה, נסה לנתק את הקשיח ולהעלות את הביוס כשרק הdvd מחובר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.