פורסם 2014 באוקטובר 1811 שנים שלום! יש לי מחשב נייד של HP דגם pavilion Sleekbook 14התקנתי כמה משחקים מטורנטים וכנראה שהיו בהם המון ווירוסים. אתמול המחשב נפל לי מגובה דיי נמוך ( בערך 70 סנטימטר). שמהמחשב נפל הוא נתקע כל הזמן. לא הופיעה שם התראה על תקלה בהארד דיסק (זה הארדיסק רגיל לא ssd) . עשיתי רענון לווינדוס (ווינדוס 8) והמחשב לחזר לפעול בסדר אבל אחרי כמה שעות הוא חזר להיתקע וכל כמה זמן המחשב קרס עם מסך כחול. כשאני מנסה להפעיל אותו ישר לsafe mode (לחצתי f8) המחשב עשה כל הזמן ביפים ארוכים ונתקע. הוא עלה רגיל כשעזבתי את f8 ואז גם לא היה ביפ. הצלחתי להפעיל מצב תיקון דיסק. זה יעזור? אני אצליח להציל את הקבצים שיש בהארדיסק? ממש תודה לעוזרים!!! נערך 2014 באוקטובר 1811 שנים על-ידי aradgonen
פורסם 2014 באוקטובר 1811 שנים אם המטרה היא הצלת המידע, נתק את הדיסק מהמחשב וחבר אותו למחשב אחר ותבדוק מה מצב התוכן שלו.
פורסם 2014 באוקטובר 1811 שנים מחבר המטרה היא להפעיל את המחשב... לא ממש אכפת לי מהמידע אני רק רוצה שהמחשב יפעל
פורסם 2014 באוקטובר 1811 שנים אם אתה לא מצליח להריץ חלונות נורמלי, הייתי מחבר למחשב אחר ומריץ בדיקות של SMART ובדיקות של תקינות מידע עליו.
פורסם 2014 באוקטובר 1811 שנים מחבר אני מנסה עכשיו לפרמט את המחשב דרך הrecovery אבל הוא מגיע לאחוז אחד ואז כותב שאירע תקלה ואי אפשר לפרמט
פורסם 2014 באוקטובר 1811 שנים מחבר כן...- - - תגובה אוחדה: - - -יש לי אחריות על המחשב אז לשלוח אותו לתיקון?
פורסם 2014 באוקטובר 1811 שנים מה התקלה שהוא רושם ? אם האחריות מכסה נזק שכזה אתה יכול לנסות. יש ניידים שכשהם נופלים הם יודעים לכבות את הדיסק לבד.
פורסם 2014 באוקטובר 1811 שנים מחבר בכללי עד הבוקר המחשב נדלק ואז נתקעעכשיו נסיתי לאפס אותו אבל הוא כותב שאירעה תקלה ולא ניתן לאפס את המחשב.יש לי אחריות מורחבת אז פשוט לשלוח אותו לתיקון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.