עבור לתוכן

שאלה לגבי קניית קשיח חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

שבוע הבא אני מתכנן לקנות קשיח חדש נוסף למחשב שלי ( של טרה ) ויש לי שאלות לגבי דגמים שראיתי.

1. לגבי סדרת ה GREEN של WD. הבנתי שהם שקטים יותר שזה חשוב לי מאוד - רק הבנתי שיש להם אורח חיים קצר יותר.

הכונן מתוכנן להיות כונן גיבוי ( כולל הפעלה של UTORRENT לפעמים באופן ממושך ) ולא מתוכננים להיות מותקנים עליו דברים.

קרתי שפסול שתהיה עליו מערכת הפעלה, השאלה האם גם לשימוש כזה של גיבוי אורך החיים שלו קצר יותר?

2. ראיתי שיש גירסאות VIDEO PIPE LINE של סייגט - גם הן עם RPM נמוך יותר - משמע שקט יותר?

האם ההבדל בין 7200 RPM ל 5900RMP באמת מורגש מבחינת רעש ( כונן שלישי במחשב )?

אם לא שני אלו, האם יש הבדלים בין רמות הרעש של סיגייט ו WD? ( האמת שהסייגט שיש לי היום של 250 ג'יגה לפעמים מזייף, יש דיליי קצר בין לחיצה על פתיחת הכונן ב"מחשב שלי" עד שזה נטען באמת - טוב או רע? )

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

היום בעידן של רשת מהירה והורדה של 24/7 אין סיבה לקנות את הדגמים החלשים והחסכוניים שרשמתה זה רק מתאים למי שרוב הזמן מגבה חומר על המחשב ולא משתמש בו להורדות קבצים

ואם אתה מוריד הרבה עדיף לחפש קונן מהיר 2GBלפחות כי התכנות האלה יוצרות קובץ אחסון זמני גדול לפני שמאחסנים את הקובץ בכונן וזה תופס הרבה מקום לפחות 1/3 מגודל הכונן ואז יש פחות מקום לשמור קבצים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים