עבור לתוכן

מעבד לתושבת LGA1155

Featured Replies

פורסם

שלום,אני רוצה להחליף את המעבד שלי I5 2500K מיכיוון שהוא תקול רציתי לדעת איזה מעבד יש שפחות או יותר מתאים לתכונות שלו (חשוב לי אפשרות טובה לOC כמו ב2500K) וכמובן שתואם לתושבת LGA 1155 למרות שעד כמה שאני יודע הדור האחרון הוא 1150,לאיזה מעבד כדאי לי להחליף והאם מישהו מכיר מקום שמוכר אותו חדש במרכז (במידה ולא אקנה כניראה יש שניה או משו בסגנון) ושלא יהיו איתו צוור בקבוק עם שאר החומרה.

מפרט מחשב:

מעבד:I5 2500K

לוח אם:gigabyte z77x-ud5h-wb

כרטיס מסך: sapphire hd7950

ספק:enermax naxn 550W

הרד דיסק: WD green 1TB

ssd: micron 120GB (לא זוכר דגם ספציפי)

זיכרון REM:kingstin 1666MH 6 GBמ 3 סטיקים בעלי "קירור"

מארז:thermaltake chaser mk-i

מאוור: thermaltake 240MM

כרטיס רשת של גיגהביט שבא עם הלוח אם

GC-WB300D

פורסם

תקול? איך בדקת שהוא תקול? איך הוא הגיע למצב הזה? סטטיסטית יש יותר סיכוי להפגע מברק מאשר להרוס מעבד.

אשמח לדעת.

פורסם
  • מחבר

בדיקות מאמץ בתוכנת OCCT והפעלה של תוכנות שמצריכות כוח עיבוד והתקנה במחשב אחר בעל אותו מעבד ותקין לחלוטין בנוגע לאיך הוא הגיע למצב הזה אני לא יודע כניראה מהפסקות חשמל או ניתוק פיתאומי (אמא שלי המון פעמים ניתקע לי את החשמל למחשב) ובלי קשר רציתי לשדרג למשו חדש יותר\טוב יותר מיכיוון שאינ מתחיל ללמוד בניית גיימינג ותוכנות עיצוב וגרפיקה ועוד (למרות שלא יהיה הבדל משמעותי)

פורסם

אם ידוע לך בודאות שמעבד אחר עובד במחשב שלך ושה-2500K הזה לא, והוא מחוץ לתקופת האחריות שלו, אכן אין ברירה.

המעבד המתקדם ביותר שלוח האם הזה יתאים לו הוא ה-Core i7 3770K. תוכל למצוא כאלה ביד-שניה בעיקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים