עבור לתוכן

טמפרטורות של 4790k

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה על הקריאה.

כשאני מריץ משחקים כבדים אני יכול להגיע ל 80-90 מעלות.

האם הטמפרטורות האלא תקינות למעבד הזה ? מהם טמפרטורות נורמליות בזמן מאמץ שאני צריך לשמור עליהן ?

האם זה בריא שהמעבד יעבוד בטמפרטורות כאלה לטווח הרחוק ?

נערך על-ידי NRT

• תגובות 39
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מספר שאלות...

1. איזה סוג קירור יש לך?

2. האם אתה ביצעת המהרה?

פורסם
  • מחבר

1. Noctua NH-D14

2. לא.

פורסם

אני עם קירור פחות טוב מגיע ב OCCT לפחות מ 80 מעלות במאמץ. המעבד יכול לעבוד גם ב 100 מעלות, אבל זה בהחלט לא מומלץ והייתי בודק למה הטמפ אצלך כלכך גבוהות.

פורסם
  • מחבר
אני עם קירור פחות טוב מגיע ב OCCT לפחות מ 80 מעלות במאמץ. המעבד יכול לעבוד גם ב 100 מעלות, אבל זה בהחלט לא מומלץ והייתי בודק למה הטמפ אצלך כלכך גבוהות.

איזה מעבד יש לך ?

פורסם

תבדוק אם הקירור יושב כמו שצריך על המעבד ובמידה וזה לא משנה כלום תנסה למרוח מחדש משחה טרמית או להחליף סוג.

פורסם
  • מחבר
תבדוק אם הקירור יושב כמו שצריך על המעבד ובמידה וזה לא משנה כלום תנסה למרוח מחדש משחה טרמית או להחליף סוג.

אנסה זאת למרות שאני בספק..

ולשאלתי: מהם טמפרטורות עבודה תקינות תחת מאמץ עם קירור כזה ? האם זה בריא לכרטיס לעבוד תחת 80-90 במאמץ לאורך זמן ?

פורסם

אני מניח סביבות ה70 מעלות בעומס מלא..

ולגבי אורך החיים זה אף פעם לא טוב להיות על מעלות גבוהות אני משער שזה מקצר טיפה את אורך החיים.

פורסם
  • מחבר
אני מניח סביבות ה70 מעלות בעומס מלא..

ולגבי אורך החיים זה אף פעם לא טוב להיות על מעלות גבוהות אני משער שזה מקצר טיפה את אורך החיים.

תודה.

פורסם

אגב ... איזה לוח אם יש לך?

פורסם
  • מחבר

gigabyte q87m-d2h

פורסם

אני מכיר מקרים שהמעבד רץ על מהירויות גבוהות ממה שהוא שצריך וזה מקפיץ לו את המעלות .

תנסה לבדוק באיזה מהירות המעבד שלך רץ בעומס מלא.

בנוסף לזה תבדוק על כמה הvcore שלך ? אתה יכול לבדוק את זה עם easy tune שמגיע על הלוח אם

נערך על-ידי ShaharSi

פורסם
  • מחבר
אני מכיר מקרים שהמעבד רץ על מהירויות גבוהות ממה שהוא שצריך וזה מקפיץ לו את המעלות .

תנסה לבדוק באיזה מהירות המעבד שלך רץ בעומס מלא.

על איזו תוכנה אתה ממליץ ?

פורסם

מה שאר המפרט? האם יש סירקולציה אוויר טובה במארז?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים