פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים שלום לכולם ותודה על הקריאה.כשאני מריץ משחקים כבדים אני יכול להגיע ל 80-90 מעלות.האם הטמפרטורות האלא תקינות למעבד הזה ? מהם טמפרטורות נורמליות בזמן מאמץ שאני צריך לשמור עליהן ?האם זה בריא שהמעבד יעבוד בטמפרטורות כאלה לטווח הרחוק ? נערך 2014 באוקטובר 1711 שנים על-ידי NRT
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים אני עם קירור פחות טוב מגיע ב OCCT לפחות מ 80 מעלות במאמץ. המעבד יכול לעבוד גם ב 100 מעלות, אבל זה בהחלט לא מומלץ והייתי בודק למה הטמפ אצלך כלכך גבוהות.
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים מחבר אני עם קירור פחות טוב מגיע ב OCCT לפחות מ 80 מעלות במאמץ. המעבד יכול לעבוד גם ב 100 מעלות, אבל זה בהחלט לא מומלץ והייתי בודק למה הטמפ אצלך כלכך גבוהות.איזה מעבד יש לך ?
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים תבדוק אם הקירור יושב כמו שצריך על המעבד ובמידה וזה לא משנה כלום תנסה למרוח מחדש משחה טרמית או להחליף סוג.
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים מחבר תבדוק אם הקירור יושב כמו שצריך על המעבד ובמידה וזה לא משנה כלום תנסה למרוח מחדש משחה טרמית או להחליף סוג.אנסה זאת למרות שאני בספק..ולשאלתי: מהם טמפרטורות עבודה תקינות תחת מאמץ עם קירור כזה ? האם זה בריא לכרטיס לעבוד תחת 80-90 במאמץ לאורך זמן ?
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים אני מניח סביבות ה70 מעלות בעומס מלא.. ולגבי אורך החיים זה אף פעם לא טוב להיות על מעלות גבוהות אני משער שזה מקצר טיפה את אורך החיים.
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים מחבר אני מניח סביבות ה70 מעלות בעומס מלא.. ולגבי אורך החיים זה אף פעם לא טוב להיות על מעלות גבוהות אני משער שזה מקצר טיפה את אורך החיים.תודה.
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים אני מכיר מקרים שהמעבד רץ על מהירויות גבוהות ממה שהוא שצריך וזה מקפיץ לו את המעלות .תנסה לבדוק באיזה מהירות המעבד שלך רץ בעומס מלא.בנוסף לזה תבדוק על כמה הvcore שלך ? אתה יכול לבדוק את זה עם easy tune שמגיע על הלוח אם נערך 2014 באוקטובר 1711 שנים על-ידי ShaharSi
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים מחבר אני מכיר מקרים שהמעבד רץ על מהירויות גבוהות ממה שהוא שצריך וזה מקפיץ לו את המעלות .תנסה לבדוק באיזה מהירות המעבד שלך רץ בעומס מלא.על איזו תוכנה אתה ממליץ ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.