עבור לתוכן

זה בסדר שמחשב נייד במצב סוללה מביא ביצועים גרועים יותר בחצי מאשר כשהוא בחשמל?

Featured Replies

פורסם

שחקתי במשחק דרך סטים,וכשאני משחק ללא חשמל הFPS שאני מקבל הוא מתחת ל20 FPS והתמונה ממש מקרטעת .

וגם המשחק נטען לאט יותר וכו'

כל זה היה על מצב חסכון.

כשאני על מצב ביצועים גבוהים אבל על סוללה , הFPS שקבלתי הוא אותו FPS שקבלתי במצב חסכון בסוללה.

רק שאני על חשמל אני מקבל סביבות ה40-50 FPS במשחק .

האם הגיוני שהביצועים במצב ביצועים גבוהים (על סוללה) היו פחות טובים במעל לחצי מביצועים גבוהים על חשמל ?

והאם הגיוני שהביצועים של ביצועים גבוהים ומצב חסכון היו זהים?

תודה.

פורסם

לכל מצבי הבצועים\חסכון יש הגדרות נפרדות עבור סוללה\חיבור לחשמל. בדוק שההגדרות במצב "ביצועים" זהות לשני המקרים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
לכל מצבי הבצועים\חסכון יש הגדרות נפרדות עבור סוללה\חיבור לחשמל. בדוק שההגדרות במצב "ביצועים" זהות לשני המקרים.

מצטער על התגובה המאוחרת , אבל תמיד שנותנים לי בדיון קישור למאמר באנגלית , אני פשוט נרתע ..

אז תוכל קצת להסביר איפה לחטט?

תודה אבל תוכל קצת לכתוב על מה מדובר , אני באמת מצטער פשוט אני לא חזק באנגלית .. ולשבת עם מילון את מה שאני לא מבין יקח שעות עוד כשלפעמים הפרושים נשמעים לא הגיוניים או לא מובנים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אז ישבת בסוף עם מילון?:)

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לא ,עזרו לי עם זה..

הבעיה שגם אם אני יושב עזוב מילון למי יש עצבים, עם אני מתרגם עם גוגל טרנסלט ,(אני מדבר על לתרגם מילים שאני לא מכיר לא דקדוק) כשאני מתרגם אותם הם פשוט לא מתחברים לי למשפט ..

לא יודע אם הבעיה אצלי או באמת ככה זה עם תרגום של מילים ...

פורסם

אז אולי הגיע הזמן ללמוד קצת אנגלית? :)

פורסם
  • מחבר

חביבי אני כבר אצל מורה פרטית כחצי שנה .. אני מרגיש תקוע באנגלית בהתחלה היתה לי מוטיבציה , אז הייתי יושב שעות בלמידה וחזרה על החומר ..

עכשיו כבר ירדה לי המוטיבציה ,אבל היא שוב מתחילה להתרומם ברוך השם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים