עבור לתוכן

אפל מכריזה על מחשב iMac עם מסך 27" ברזולוציה של 5K

Featured Replies

פורסם

ואוו, מדהים 5120 על 2880 פיקסלים פי 7 יותר מ FULL HD. מעניין האם זה יגרום לתקן הזה להיכנס מהר יותר לשוק הביתי של מוצרים אחרים....

לא יכול לחכות לביקורת של DisplayMate על הביצועים והצבעים של המסך הזה!

הם משתמשים ב M290X של AMD להריץ אותו, אפשר גם M295X.

פורסם

מה שקובע "מה נכנס מהר יותר לשוק הביתי" זה המחיר.

פורסם

לאו דווקא, בעקבות APPLE, בתי עסק הכניסו את המשדר NFC (או איך שלא קוראים לזה) לעסקיהם וכך סופסוף (לפחות שם) גם מכשירי האנדרואיד יוכלו לנצל את יכולות ה-NFC שיש להם במכשיר מזה שנתיים.

פורסם

לדל כבר יש מסך 5K, בקרוב נראה עוד יצרניות.

הרזולוציה עצמה היא כל כך גבוהה, שאין היום חומרה שתצליח להתמודד איתה בהגדרות גבוהות במשחקים חדשים. היא כמעת כפולה מ-4K.

פורסם

אבל בכל זאת יהיה אפשר לקנות 5K לעבודה על הדסקטופ וכו

ובמשחקים להוריד רזולוציה ל 4K במידת הצורך

כנראה עדיין יראה טוב

אני רוצה לראות כמה סקרינשוטים של משחקים רצים ב 5K ואיזה איכות תמונה וגודל זה יוצא

פורסם
  • מחבר
לדל כבר יש מסך 5K, בקרוב נראה עוד יצרניות.

הרזולוציה עצמה היא כל כך גבוהה, שאין היום חומרה שתצליח להתמודד איתה בהגדרות גבוהות במשחקים חדשים. היא כמעת כפולה מ-4K.

המסך של דל עוד לא יצא לשוק והפרסומים עד כה דיברו על מחיר של 2500$, שזה המחיר של כל ה IMAC החדש...

כרגע זה יותר מוכוון לעבודות של צילום / וידאו ב 4K

פורסם

אפל שיחקה אותה עם המחשב! DELL תוציא מסך 5K ויש שמועות שזה יעלה 2500 דולר ואפל עושה תמחשב 5K שזה מטורף גם אם המחשב לא יכול להריץ משחקים באיכות הזאת זה עדיין יראה יותר טוב הבעיה שאני לא יודע איזה דגם המעבד ואני לא יודע איך הביצועים של המאיץ גרפי מישו יכול להגיד לי?

אבל עדיין אפל שיחקה אותה ממש!

פורסם

הכל תלוי במשחק, תמיד אפשר לעשות משחק יותר כבד...

יכול להיות שברזולוציה הזו כבר לא צריך ANTI ALIASING למשל.

פורסם

אם יהיו לך שלושה GTX 980 ברזולוציה הזאת לא רק שלא תפעיל AA, אתה גם תוריד מאפיינים ל-Medium.

פורסם

לא חייבים משחק עם גרפיקה תלת מימדית כבדה. יש היום משחקים שלא רצים אפילו ב1080 על יותר מ30 FPS, כך שזה לא משנה.

הקטע הוא שמשחקים בכזו רזולוצייה יכולים להיות מדהימים. ואם אין מספיק כח עיבוד אז אפשר לעשות משחק קצת פחות ריאליסטי(לכאורה).

פורסם

אני מקווה שאני יודע שהיום כולם יכולים לעשות את זה באמצעות DSR או סקיילינג כן.... :)

פורסם

הגרסה של GPU היא למחשב נייד?

פורסם
  • מחבר

נראה ככה:

AMD Radeon R9 M290X graphics processor with 2GB of GDDR5 memory

Configurable to AMD Radeon R9 M295X with 4GB of GDDR5 memory.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים