פורסם 2014 באוקטובר 1611 שנים אני בכוונה פותח את הסקר הזה בפורום משחקים ולא בפורום כרטיסי מסך כי מעניין אותי לדעת כמה משתמשים בתצורה הזו מבין כלל אלה שמשחקים במשחקים, ולא מבין אלה שמתעניינים במיוחד בכרטיסי מסך. נערך 2014 באוקטובר 1611 שנים על-ידי Mandheling
פורסם 2014 באוקטובר 1611 שנים מחבר ברור לי שהרוב משתמשים בכרטיס מסך אחד. מה שמעניין אותי זה אם יש אחוז יותר מזניח של כאלה שכן משתמשים בריבוי כרטיסים...
פורסם 2014 באוקטובר 1611 שנים מהיא מטרת הסקר? האם סתם לדעת בכדי לדעת או בכדי לשקול את העניין?זה הכל תלוי במשתמש אבל לא חסר גם אנשים ש"סתם" קונים מערך ללא כל סיבה רק כדי להגיד עשיתי מערךלדעתי מי שמשחק על רזולוציה גבוהה מFHD \ או כמה מסכים במקביל אז הגיוני לשימושים שלו מערך כרטיסים
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים מחבר סקרנות נטו. הלוח שלי תומך ב-SLI/CrossFire, אבל הסיכוי שאקנה בעתיד כרטיס נוסף (במקום כרטיס חזק חדש יותר) נמוך למדי.
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים בדרך כלל רוב האנשים קונים כרטיס אחד, יותר יציב, ויותר תמיכה במשחקים, לא תמיד למשחקים יש תמיכה לפרופיל SLI וגם אם יש זה מגיע מאוחר יותר.בנוסף פחות חום ופחות צריכת חשמל.מערך עושים בדרך כלל בשביל רזולוציות גבוהות כמו 4K או מערך מסכים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.