עבור לתוכן

למה יש לי AMD Dual Core Optimizier במחשב אינטל שלי ?!?

Featured Replies

פורסם

סתם הסתכלתי ב Task Manager בחלונות ופתאום אני רואה את זה... אני מניח שאיזה משחק דפוק ב steam התקין את זה, השאלה שלי:

א. למה זה טוב בכללי.

ב. איך אני יכול לדעת מי התקין את זה ?

ג. האם על מעבד אינטל צריך את זה או שאפשר להסיר (והאם המשחק יפגע מזה?)

פורסם

מתוך דף של AMD

The AMD Dual-Core Optimizer can help improve some PC gaming video performance by compensating for those applications that bypass the Windows API for timing by directly using the RDTSC (Read Time Stamp Counter) instruction. Applications that rely on RDTSC do not benefit from the logic in the operating system to properly account for the affect of power management mechanisms on the rate at which a processor core's Time Stamp Counter (TSC) is incremented. The AMD Dual-Core Optimizer helps to correct the resulting video performance effects or other incorrect timing effects that these applications may experience on dual-core processor systems, by periodically adjusting the core time-stamp-counters, so that they are synchronized.

This driver is for Windows XP only.

זה מלמד שזאת אופטימיזציה עבור הכרטיס הגרפי עבור מעבים עם ריבוי ליבות.יש לך כרטיס גרפי של AMD?

פורסם
  • מחבר

אני על אינטל / NVIDIA. התיאור שרשמת גם ככה רללונטי רק למעבדי AMD שידועים בבעיה הזו ולא לכרטיסי מסך.

פורסם

התוכנה הזאת מותקנת אוטומטית במשחקים מסויימים, כמו batman arkham city בין אם יש לך מעבד AMD או לא.

פשוט תסיר אותה, פעם הבאה לפני שאני קונה/מתקין משחק תוכל לבדוק באתר steamdb אילו התקנות המשחק מבצע בנוסף להתקנת המשחק עצמו.

במעבדי אינטל אין צורך בתוכנה זו, ויש דיווחים שהיא אף גורמת לקריסות במשחקים ואיטיות.

פורסם
  • מחבר

עוד טמטמום מבין steam (שלא לדבר שב windows 8.1 ההתקנה של המשחק בכלל לא עובדת וצריך להתקין ידנית DX9 בשביל שיהיה אפשר לשחק). חבל שהם לא מתחזקים את הסוגייה הזו עם הייצרנים.

להסיר איך ? למחוק את התיקיה וכל זכר ב registry ? איך אני יודע שזה לא התקין איזה CLASSID ? אין לי אופציה של הסרה בתפריט של זה.

פורסם

ובהסרת תוכניות מלוח הבקרה זה גם לא מופיע?

פורסם
  • מחבר

אופס... זה מה שהתכוונתי להגיד, אבל זה הסתתר שם... טוב, נקווה שאם אני מסיר את זה, המשחק לא יתחיל לבכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים