עבור לתוכן

עשיתי pre order ל-far cry 4 בזכות הטריילר הזה :-)

Featured Replies

פורסם

נראה כאילו הם חוזרים מההכרזות האלה, the crew כנראה כן יתמוך ב 60FPS אבל לא יותר מזה...

הבעיה הגדולה איתם זה שכל משחק הם פונים לסוני, MS ונינטנדו ובודקים מי מהם מוכן לתת להם הכי הרבה כסף, ההתאמה של המשחק תהיה לפי החברה ששילמה הכי הרבה. הם גם לא מפחדים לרגע לשקר בקשר לזה.

הינה מספר "חדשות" שיצאו בשבועות האחרונים בקשר ל UNITY:

חדשה מס' 1- גם ב PS4 וגם ב XBO המשחק יהיה 900p 30fps בניגוד ל AC4 שהיה ב 1080P ב PS4 ולא נראה לי שהיה fps lock. התגובה של UBISOFT הייתה שזה לא כי MS שילמו להם כסף, הם פשוט רצו אחידות בין הגירסאות.

חדשה מס' 2- באנדל של XBO עם UNITY...

אתם באמת רוצים להגיד לי ש MS לא שילמו ל UBISOFT? לא נשמע לי סביר ש UBISOFT נתנו להם באנדל בחינם...כמו כן צריך לזכור ש MS מנעו מבליזארד להוציא את דיאבלו 3 ל XBO כי הוא לא היה 1080p 60fps כמו ב PS4 (והם עשו את זה אחרי שבליזארד סיימו את הפיתוח והיה צריך רק certification), בגלל זה המשחק יצא רק אחרי שהוציאו את הקינקט, שחררו את ההגבלות על המשאבים ובליזארד עבדו עוד כמה חודשים על התאמות ספציפיות. כניראה שגם הפעם MS היו מאוד ברורים, הינה הרבה כסף, תדאגו שלא תהיה גירסה יותר טובה משלנו.

פורסם

הבנתי. זה באמת מרגיז שהם לא מאפשרים לשחקני PC לנצל כמו שצריך את החומרה שלהם.

פורסם

http://blog.ubi.com/far-cry-4-season-pass-details/

כרגיל day one dlc ופאקינג מצב מולטיפלייר ב- DLC!!

והתגובות על הפוסט "אוהדות" למדי :P

בקיצר יובי חופרים לעצמם קבר..

פורסם
  • מחבר

באמת הגזימו...

אבל לעזאזל... בא לי גם את ה-DLC הזה!

אז מה? אני לא אקנה בגלל שהם זבלים?

פורסם

אל תתפלאו אם המשחק יהיה נעול ל30 או לפחות, הביצועים יהיו כל כך גרועים שיהיה קשה מאוד להריץ 60.

לא קונה כלום מזוביסופט, חברה מגעילה.

פורסם

אחרי זה מאשימים את הציבור בהורדות פיראטיות, לחברות כאלה מגיע שמשחקים שלהן יגיעו לטורנטים.

פורסם

מישהו קנה את המשחק ל-PS4?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים