פורסם 2014 באוקטובר 1511 שנים שלום לכולםראיתי שיש הרבה כרטיסים שמוכרים ביד 2 שעברו "כריה" mining. בגלל ה "כריה" מוכרים את הכרטיסים בחצי מחיריש להם אחריות כ - שנתייםראיתי בדיונים קודמים שבגדול כן מומלץ לקנות יד 2 אבל השאלה אם כדי לקנות כרטיס שעבר mining?
פורסם 2014 באוקטובר 1511 שנים כדאי רק במידה והוא מכוסה באחריות כמובן. ככה תקבל ביטוח לתקופת האחריות שלא מדובר במוצר פגום
פורסם 2014 באוקטובר 1511 שנים לרוב כן, כרטיסי מסך שעברו כריה עבדו 24/7.אמנם, כורים רבים הנמיכו להבות ונתנו לכרטיסים לעבוד רק בעומס חלקי. שווה לברר מהמוכר אם הוא עשה איזשהם שינויים באופן הפעולה כשכרה.
פורסם 2014 באוקטובר 1511 שנים גם כדאי לבדוק מול איזה חנות האחריות. יש חנויות שעושות בעיות כשמעבירים יד....
פורסם 2014 באוקטובר 1511 שנים ועדיין...בכל מקרה, אם הייתי קונה יד שניה, הייתי בודק בחנויות כמו פלונטר ודומות, שם אולי לפחות יהיה גב בעזרה עם מימוש אחריות אם צריך (יש להם לפעמים במלאי כרטיסים יד שניה כאלו)...
פורסם 2014 באוקטובר 1511 שנים אני מדבר על כרטיסים יד שניה כמו שביקשת... ברור שאלו כרטיסים שמיועדים ל mining/
פורסם 2014 באוקטובר 1511 שנים rookie, לי יש שלושה כאלה. הפורום מלא באנשים שקנו אותם. אם יש אחריות, קנה בלב שקט. אם הכרטיס עובד, הוא עובד בדיוק כמו כל כרטיס אחר. אם הוא לא עובד, יש אחריות.
פורסם 2014 באוקטובר 1511 שנים לפי מה שאני יודע רק KSP עשויים לעשות בעיה עם האחריות. כדי לכסות את עצמך כאשר אתה קונה כרטיס תבקש חוץ מהקבלה שהמוכר (שהקבלה על שמו) יחתום לך מסמך העברת בעלות , אז בטוח החוק יהיה איתך.
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים איזה דגם יותר מומלץ לרכישה?Sapphire VAPOR-X R9 280X 3GBאוGigabyte Windforce Radeon R9 280X OC 3GB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.