עבור לתוכן

איך להציג פרוקיט בעזרת ממשק גרפי C#

Featured Replies

פורסם

שלום אני לומד C# באופן עמצאי במשך חמישה חודשיים עםmicrosoft visual C# express ורציתי לדעת איך אני מציג את התוכנית בממשק גרפי שבו אני יכול לעצב את מה שכתבתי ולהציג אותו יפה.

בנוסף אני צריך המלצות על ספרים אתרים(כולל באנגלית) כל דבר שאני יוכל להעזר כדי להתקדם וללמוד עוד.

פורסם

תלמד Windows forms או על WPF כדי לממש את מטרותיך.

ספר מה אתה יודע כדי שנוכל לכוון אותך.

בכל מקרה יש עדיפות לקריאת ספרים אבל יש כאן מדריך נחמד ל WFA:

אמנם מתחיל מהבסיס אבל הוא עובד בWFA

פורסם
  • מחבר
תלמד Windows forms או על WPF כדי לממש את מטרותיך.

ספר מה אתה יודע כדי שנוכל לכוון אותך.

בכל מקרה יש עדיפות לקריאת ספרים אבל יש כאן מדריך נחמד ל WFA:

אמנם מתחיל מהבסיס אבל הוא עובד בWFA

כרגע אני יודע לולאות תנאים ופונקציות.בימים האחרונים התחלתי ללמוד מהספר C# corner באנגלית http://www.c-sharpcorner.com/Ebooks/Free/53/ . (אם אתה מכיר אני אשמח לקבל עליו חוות דעת) .

ומתוך התיעצות עם אנשים שמבנים בתחום הבנתי שהדרך הכי טובה להתקדם היא פשוט לצבור ניסיון לכתוב פרויקטים וללמוד לפי הצרכים והבעיות של כל פרויקט.

פורסם

הצעתי אליך לפני שאתה קופץ לwinform או wpf קודם תדע סי שארפ ברמת הקונסול אפליקיישן

לאיפה הגעת בספר של קורנר?

דלגייטים אירועים אתה יודע ?

- - - תגובה אוחדה: - - -

ועוד דבר, הייתי מציע לך קודם להתחיל עם winform ולא לקפוץ לwpf מאחר וwpf מכיל בתוכו לא רק סי שארפ טהור אלא גם שפת תגיות בשם xaml , ואז אתה בכלל תאבד את הידיים והרגליים..

תתחיל עם winform הוא ממשק ידידותי ונחמד למתחילים

אבל שוב לפני שאתה עושה צעדים לUI מסוג winform תריץ תוכניות קטנות יותר ברמת הקונסול...

ברגע שתשלוט בסי שארפ ותדע פיקס או לפחות תדע סי שארפ כמו שצריך החל מדלגייטים , אירועים, ממשקים, הורשות, מחלקות סטטיות , אבסטרקיות

קיצר כל נושא שקיים בסי שארפ אז תתקדם לממשק חלוני

עד אז תעשה לעצמך טובה... לאט לאט ובטוח תאמין לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים