עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

כן הוא באמת קרוב מאוד ל970 אבל צורך **המון** חשמל ומאוד רועש בזמן משחק.

פורסם

אני מוכר gtx 780 ב1400 שקל- ויש על מה לדבר.

פורסם
  • מחבר
הכרטיס שהצעתי לך חזק מאוד והוא לא רחוק מה 970 !
כן הוא באמת קרוב מאוד ל970 אבל צורך **המון** חשמל ומאוד רועש בזמן משחק.
אני מוכר gtx 780 ב1400 שקל- ויש על מה לדבר.

לא תודה אני מעדיף חדש ואתם מוכחים לי פעם אחרי פעם ש 290 לא שווה ורק 970 הוא אידיאלי לדרישות שלי

אבל לא זה יהיה שווה לקנות 560 TI ו SSD ו RAM כמו שהציעו לי מקודם Technician או עדיף כרטיס חזק עכשיו (שאני לא ישלם פעמיים על כרטיס) ובאותו זמן אני יוסיף RAM רק בלי SSD כרגע....

פורסם

תראה אם אתה רוצה כבר לשחק משחקים, אז תחכה עם הSSD.

SSD זה דבר שאתה יכול להסתדר בלעדיו וגם לעשות הכל, ובנוסף לשדרג אליו מתי שאתה רוצה.

מה שגם למשחקים נטו הוא משנה רק בזמני טעינה...

מה שחסר לך כרגע זה כרטיס מסך וקצת זכרון. אני ממליץ לך לשדרג בעדיפות ראשונה את הכרטיס מסך. ול970. זה נכון שה290 שהציעו פה יותר משתלם מבחינת מחיר-ביצועים אבל יד2, חשמל(שזה גם כסף בסוף..), חום, רעש וכו' הם לא חסרונות קטנים, ולכן מבחינת כרטיס מסך אם אתה באמת תנצל את אותו, הייתי ממליץ לך כרגע חד משמעית על ה970.

עוד חצי שנה/ שנה/ לא יודע מתי, כשתרצה לשדרג תוכל להוסיף SSD בלי בעיה

פורסם
  • מחבר

כן זה בדיוק מה שחשבתי לעשות אבל סתם מעניין עד כמה ה SSD מקצר זמני טעינה? כי אני ראיתי אין SSD אם נפח גדול

290 הבנתי מלא חשמל מלא רעש הייתי לוקח אם לא היה כאלה חסרונות

עכשיו הדבר היחיד שיש לי בעיה איתו זה המחיר כרטיס מסך

חוץ מפלונטר לא ראיתי שום חנות מוכרת ב 1700 ואין לי מושג אם הגרסה שמחרים בפלונטר היא בכלל טובה....

זה מה שמצאתי:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-3354-PC

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-3361

1820 ₪ - * חדש במלאי * - GeForce Gigabyte GTX970 4GB WF3

1920 ₪ - * חדש במלאי * - GeForce Gigabyte GTX970 4GB G1 WF3

זה מחנות Start

שווה לקנות את גרסת הרפרנס? אני יודע עולה יותר אבל שווה את זה?

בקיצור השאלה עכשיו זה איזה חברה (הקירור יהיה לי יותר טוב) ואיפה לקנות/איזה גרסה? ראיתי יש גרסאות OC מוכן או רגילים.....

ועוד דבר לא חשוב פחות זה ייכנס למארז שלי בכלל?אני מפחד הקירור במארז לא יהיה מספיק בשביל זה

פורסם

זה המארז שיש לך? http://www.sharkoon.com/?q=en/node/1902

כי אם כן באמת יש בעיתיות מסוימת.

לפי הנתונים יש לו מקום לכרטיס מסך של 27ס"מ. זה דיי גבולי.

הכרטיסים של גיינוורד למשל הם 24.7 ס"מ,שניהם. 1, 2

הכרטיסים של גיגהבייט באזור ה31 ס"מ : 1, 2.

הכרטיסים של MSI הם 26.9 או 27.5 ס"מ : 1, 2, 3, 4, 5.

בכל מקרה, זה מאוד צפוף. אני לא יודע איך זה יסתדר עם החיבורי חשמל וכו'..

במצב הזה בכל מקרה אני ממליץ לך ללכת לחנות עם המחשב (אם יש את הכרטיס במלאי) ולבדוק בחנות שהכרטיס באמת מתאים, ואם לא שיזכו במקום.

אם אין את הכרטיס במלאי, להתייעץ עם המוכר- ולוודא שהם באמת לא יעשו בעיות עם זיכוי במידה והכרטיס לא יתאים פיסית.

בקשר לאיזה דגם כרטיס/חברה הכי מומלץ אני לא ממש יודע- אם אני זוכר נכון כתבו פה דברים לא טובים על הגיינוורד עם הקירור רפרנס (גרסת/קירור הרפרנס זה ה"פחות" טוב- המקורי שעוצב ע"י נוידיה)

אין לי מושג איך גרסת הפאנטום שלהם...

פורסם
  • מחבר

אני יברר על הגודל אם יוכל להיכנס...ממש באסה אם לא...

בקשר ל OC רק ראיתי יש 970 OC שהם עשו שווה לקנות? יש הבדל ענק במחירים?

פורסם

בד"כ הגרסה של הOC מגיע עם קירור יותר טוב ושקט ולפי דעתי זה עיקר העניין. השיפור בביצועים מזערי..

ההבדל במחירים לא ענק אבל קיים

פורסם
  • מחבר
בד"כ הגרסה של הOC מגיע עם קירור יותר טוב ושקט ולפי דעתי זה עיקר העניין. השיפור בביצועים מזערי..

ההבדל במחירים לא ענק אבל קיים

אז השאלה שווה לי לקנות את ה OC שזה מגיע עם קרור טוב ושקט או פשוט אחד רגיל שאני יוכל לעשות לו OC לא ממש בטוח...

לגבי עם זה יכנס למארז אני יבדוק ורק חסר לי מאיפה לקנות לא קל למצוא תאמת...

פורסם

זה עניין של טעם וריח כל אחד יגיד לך משהו אחר, אישית אני מעדיף לקנות מראש עם קירור יותר מתקדם.

ושוב, זה לא בגלל הOC אלא בגלל הקירור.

מאיפה לקנות- לפלונטר יש את הכי הרבה מבחר של ה970 (שאני ראיתי, לא חיפשתי יותר מדי). אני בטוח שהם גם יוכלו לעזור לך בבדיקה אם הכרטיס אכן נכנס למארז

פורסם
  • מחבר
זה עניין של טעם וריח כל אחד יגיד לך משהו אחר, אישית אני מעדיף לקנות מראש עם קירור יותר מתקדם.

ושוב, זה לא בגלל הOC אלא בגלל הקירור.

מאיפה לקנות- לפלונטר יש את הכי הרבה מבחר של ה970 (שאני ראיתי, לא חיפשתי יותר מדי). אני בטוח שהם גם יוכלו לעזור לך בבדיקה אם הכרטיס אכן נכנס למארז

להגיד לך תאמת כשאני חושב על זה אם זה OC קירור טוב יותר ושקט זה די חשוב....למרות שאם תעשה OC תשפר ביצועים בעיקר לכרטיס שהוא כבר עם ביצועים טובים

אז כשחושבים על זה קירור טוב יותר של ה OC די משתלם

יש דרך לדעת מה האורך ממוצע בערך של ה 970?

והאורך של ה 9800 GT שיש לי כרגע ?

ויותר ריציתי לקנות ב KSP/TMS/IVORY בגלל שהם קרובים אלי ופלונטר אני צריך משלוח אבל לא כזה נורא גם אם משלוח

אני רק לא מכיר את החנות לא יודע על ממושי אחריות שם ועד כמה הם אמינים...לא יצא לי לקנות שם או לשמוע עליהם בכלל.

אני חושב אני ילך על ה OC של MSI מישהו יוכל להביא לי קישור לאיזה OC MSI בפלונטר או חנות אחרת?

אני מקווה MSI בחירה טובה כן? או יש חברות שעדיפות?

פורסם

מזה משנה בכלל מה האורך הממוצע?!

ה9800 בערך 23 ס"מ.. אתה יכול למדוד.

אני לא יודע מה אתה מתכוון OC של MSI אבל הכרטיס הזה כנראה בכלל לא יכנס במארז שלך.

יש של MSI מהסדרה של הגיימינג שאמור להיכנס למארז (על המילימטר)

אל תפסול את האפשרות של גיינוורד, הוא גם יחסית זול וגם הכי קצר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים