עבור לתוכן

מחשב לאנימציה ו-3D מודלינג

Featured Replies

פורסם

המלצה שלי היום בתחום ה-3D VFX, להשקיע היום ב-GPU חזק, מהסיבה שמנועי הרינדור עוברים לרנדר על GPU.

ממליץ לך על הסדרות החדשות של NV 9XX, הם עובדים מצוין על המנועים הנ"ל.

על מנת להבין את ההבדלים ברינדור על CPU בהשוואה ל-GPU, תוכל להתרשם בקישור המצורף.

http://furryball.aaa-studio.eu/index.html

פורסם
  • מחבר

הבעיה היחידה (שאולי נשמעת מפגרת) היא הניסיון המאוד מאוד רע עם NVIDIA, רוב הסיכויים שזה רק מזל רע אבל כל כרטיס שלהם שהיה לי גרם לקריסות מערכת, משחקים, הדרייבר כל הזמן עשה לי בעיות, ולא יכלתי להשתמש במחשב יותר משעתיים בלי שהוא יקרוס. והיו לי 4 כרטיסים שלהם וברגע שהחלפתי לradeon נעלמו כל הבעיות והמחשב רץ חלק משחקים עובדים תוכנות עובדות והדרייבר לא קורס.

שוב יכל להיות שזה מזל ממש רע אבל אני מתרחק כמו אש מהחברה הזאת, רק בעיות הכרטיסים שלהם עשו לי (וזה לא היה בעיה של ספק כח לא מספיק חזק או OC, אני לא עושה OC לכרטיסי מסך).

אז אני מעדיף להישאר עם הרדאון שהוא פחות מתאים לרינדורים ולגבות אותו עם מעבד חזק ורם מהיר ואולי בהמשך להוסיף לו עוד חבר כמוהו

פורסם
הבעיה היחידה (שאולי נשמעת מפגרת) היא הניסיון המאוד מאוד רע עם NVIDIA, רוב הסיכויים שזה רק מזל רע אבל כל כרטיס שלהם שהיה לי גרם לקריסות מערכת, משחקים, הדרייבר כל הזמן עשה לי בעיות, ולא יכלתי להשתמש במחשב יותר משעתיים בלי שהוא יקרוס. והיו לי 4 כרטיסים שלהם וברגע שהחלפתי לradeon נעלמו כל הבעיות והמחשב רץ חלק משחקים עובדים תוכנות עובדות והדרייבר לא קורס.

זה "בטל ב-60" בהשוואה לכרטיסי AMD.

ואכן נשמע הזוי,

תבדוק בעצמך השוק המקצועי של 3D ואנימציה בעדיפות לכרטיסי NV.

כנ"ל אני.

בכל מקרה יש מנועים שנותנים תמיכה גם ל-OCL שזה טוב לכרטיסי AMD.

אבל... זה עדיין בחיתולים בהשוואה לקודה של NV.

פורסם
  • מחבר

שוב אני יודע, אבל 4 כרטיסים שעשו מלא בעיות זה מספיק לי, אני לא צריך שהמחשב שלי יקרוס באמצע עבודה על תוכנת תלת מימד לפני שאני שומר ואני אצתרך להתחיל מחדש.

יכל להיות שהכרטיס לא אהב את סוג הרם או המעבד (למרות שלא נשמע לי הגיוני) ויצר צוור בקבוק ואז הכל קרס אבל זה לא כזה מעניין אותי,

אני צריך כרטיס שאני יכל לסמוך עליו ב100% ובנתיים זה היה ונשאר רדאון.

ובנוסף רק קניתי את הכרטיס אני לא הולך להוציא עוד 2000 שקל+ על עוד כרטיס של חברה שעושה לי צרות.

אבל זה אכן בעייתי... ברוב התוכנות משתמשים בcuda ובopen cl יש פחות פיצ'רים אבל זה ישתלם לי אם אני יכל לעבוד בשקט.

או שתמיד אפשר להריץ 2 כרטיסים במקביל

פורסם

אני לא מעוניין להיכנס למלחמות AMD vs NV.

מציע לך שאם אתה רציני בתחום ה-3D ורוצה להתמקצע בתחום הזה.

אז כדאי לך לשים בצד את העדפה לרדאון ולהתמקד בכרטיסי NV.

אין מה לעשות התחום ה-VFX ו 3D הם האלופים.

ואני כותב מניסיון של שנים בתחום עם כרטיסי NV.

אין ספק שבגיימינג זה כבר שיקול אחר, וביחס של מחיר וביצועים ל-AMD יש יתרון.

אבל... 3D ואנימציה זה כבר לא משחק.

בהצלחה...

פורסם
  • מחבר

אבל מה אתה חושב על להריץ אותם במקביל? זה הרי אפשרי, ואז אני מקבל את היציבות של הרדאון והדרייבר לcuda של NVIDIA

פורסם
אבל מה אתה חושב על להריץ אותם במקביל? זה הרי אפשרי, ואז אני מקבל את היציבות של הרדאון והדרייבר לcuda של NVIDIA

אין לי מושג בעניין הזה, לא יצא לי להתעסק עם מצב כזה.

פורסם
  • מחבר

נראה שזה עובד להרבה אנשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים