עבור לתוכן

bootloader בwindows 8

Featured Replies

פורסם

יש לי dok עם כמה מערכות live cd שאני צריך להפעיל על המחשב (כגון minixp), במחשב שלי יש windows 8 שלא מראה את המסך של הbios אלא איך שהוא נדלק הוא כותב בגדול משהו על msi והלוחות אם שלהם, וישר אחר כך הוא מראה את הסמל של windows 8 עם הסימן שאומר שהוא טוען את המערכת, ניסיתי ללחוץ f11, esc, delete, ישר איך שהוא נדלק ועד הרגע שבו הוא מראה את הסמל של הטעינה, ושום דבר לא עזר, עד אתמול זה כן הראה את מסך הbios ואז הפעלתי בו את התכונה של windows 8 שמעלה את המערכת הפעלה מהר ומאז הוא לא מראה את הbios, איך אני יכול להפעיל את הdok?

עריכה: אני רק רוצה לציין שהמחשב הוא חדש ומעולם לא היה בו windows אחר אלא זה התקנה חדשה של windows 8

כבר עשיתי את השיטות של winkey+c -> הגדרות -> שנה הגדרות מחשב -> כללי -> הגדרות איתחול מתקדמות וכו' או בcmd את הפקודה shutdown.exe /r /o הגעתי עד ל windows startup setting (הוא לא מציג לי את UEFI Firmware Settings), ושם המקלדת לא עבדה אז זה גם לא עזר.

נערך על-ידי eido300

פורסם

לבטל התכונה של אתחול מהיר ?

מה זה כבר נותן לך ? 2 שניות רווח ?

בעקרון זה חוסך בפוסט סריקה של כוננים שמחוברים למחשב אז

איך תאתחל מהדוק ?

נערך על-ידי Ivan

פורסם
  • מחבר

האמת לא ידעתי מה זה חוסך, אתמול איפסנו את ההגדרות בביוס ואז המחשב התחיל לעלות לאט, אז הפעלתי את זה, לא אכפת לי לבטל את זה, הבעיה היא שאני לא מצליח להגיע לביוס כדי לבטל את זה.

נערך על-ידי eido300

פורסם
  • מחבר

שלום לך תתחדש על המחשב,

תודה רבה :)

הדגם הוא MSI H61M-P31/W8 (MS-7788), עכשיו הורדתי את המדריך של הלוח אם (אין לי מושג איפה המקורי), מה אני אמור לחפש שם?

עכשיו אני רואה שהמדריך הוא של MSI H61M-P31(G3) אני מקווה שהמדריך הזה יתאים גם לשלי

נערך על-ידי eido300

פורסם

תבצע ריסט ל CMOS .

אם אין לך הוראות מדויקיות נתק מהחשמל

ןתוציא הבטריה של לוח האם ל 10 דקות.

פורסם
  • מחבר

אין לי מדריך ללוח הספציפי הזה אבל אני מניח שגם בלוח הזה צריך לקצר את שני הפינים.

תודה רבה

פורסם

לקצר רק לאחר הוצעת הבטריה !!

פורסם
  • מחבר
לקצר רק לאחר הוצעת הבטריה !!

סליחה על הבורות אבל אם אני גםמנתק את החשמל וג מוציא את הבטריה איך זה מקצר? הרי לא עובר שם זרםבכלל?

זה עוד צורה של הדרכים שכתבתי למעלה שניסיתי כבר ולא הצליחו, בכל מקרה תודה.

נערך על-ידי eido300

פורסם

זה מקצר ומבטל מתח שיורי של הבטריה.

פורסם
  • מחבר

אהה, אוקיי תודה רבה

ערכה:

הוצאתי את הבטריה ונגעתי בשני הפינים ביחד עם מברג, זה אמור לקצר אני מניח, וזה לא עזר, עדיין המערכת הפעלה ישר עולה.

נערך על-ידי eido300

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים