פורסם 2014 באוקטובר 1311 שנים שאומרים תיכנות ב C++ Real Time Embedded (אני יודע מה זה תיכנות real time) למה מתכוונים?איך נראה סינטקס של תיכנות בC++ של real time? עם מה עובדים?עם threads?מה מיוחד בתיכנות מהסוג הזה ואם יש איזה קוד לדוגמא של תיכנות real time למישהו אני אשמח
פורסם 2014 באוקטובר 1311 שנים אין קשר. הכוונה היא תכנות בדיסיפלינות של realtime בדיוק כמו שהיית עושה עם C רק שימוש ביכולות הנוספות שמאפשרת השפה C++ באופן כללי. בין היתר לפעמים יש מגבלות חמורות גם של סינטקס השפה עצמה כי הקומפיילר של הפלטורמה לא מספיק חזק.
פורסם 2014 באוקטובר 1311 שנים מחבר אין קשר. הכוונה היא תכנות בדיסיפלינות של realtime בדיוק כמו שהיית עושה עם C רק שימוש ביכולות הנוספות שמאפשרת השפה C++ באופן כללי. בין היתר לפעמים יש מגבלות חמורות גם של סינטקס השפה עצמה כי הקומפיילר של הפלטורמה לא מספיק חזק.שאתה אומר דיסיפלינות של realtime למה אתה מתכוון בדיוק?
פורסם 2014 באוקטובר 1311 שנים אם השאלה שלך היא באופן כללי מה זה תכנות realtime אז כדאי לשאול את זה ככה מההתחלה. זה שאלה מאוד כללית ובד"כ מאוד תלויה הפלטפורמה שעליה אתה עובד, אבל בגדול זה אומר תכנות שהוא מוכוון ביצועים הדירים (זמני תגובה לאירועים) ברמה כזו או אחרת (יש hard realtime ויש soft realtime) ופעם גם זה רימז על דברים כמו סביבה דלת משאבים (כח מחשוב, זכרון וכו').
פורסם 2014 באוקטובר 1611 שנים Embedded לא אמר בעבר שמדובר ברכיב אלקטרוני יעודי בלי מערכת הפעלה או עם מערכת הפעלה מינימלית?
פורסם 2014 באוקטובר 1611 שנים יש פה 2 סוגיות, realtime ו embedded. לגבי המשובץ אז אולי זה היה נכון פעם, אבל היום יש כאלו שמריצים שם גם לינוקס ואפילו חלונות (windows ce).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.