עבור לתוכן

צילום והעלאת תמונות

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להעלות תמונות ממשחק כלשהו.

מה הדרך הכי טובה לצלם, פרינט סקרין או תוכנה חיצונית?

איזה פורמט הכי עדיף?

האתר שמעלים אליו את התמונות מוריד מהאיכות? לאן הכי מומלץ להעלות כדי לא לאבד איכות?

תודה לעוזרים.

פורסם

- משחקים רבים תומכים בצילום מסך ע"י הקשה על כפתור במשחק עצמו (לפעמים זה prtscn).

- יש גם תוכנות שקשורות לכרטיס המסך שתומכות בזה, למשל MSI AB, fraps, אבל אני לא חושב שכדאי להריץ תוכנה ברקע רק בשביל זה.

- אם אתה משחק דרך steam, גם להם יש hotkey לצילום מסך.

- אם אתה צריך צילום יחיד, הכי פשוט יהיה prtscn. אבל אז תצטרך לשמור אותו ידנית באמצעות paint למשל.

אני מעלה בדרך כלל ל-imgur. הם מהירים ואמינים וגם מספקים קישור ישיר להדבקה בפורומים.

פורסם
  • מחבר
- משחקים רבים תומכים בצילום מסך ע"י הקשה על כפתור במשחק עצמו (לפעמים זה prtscn).

- יש גם תוכנות שקשורות לכרטיס המסך שתומכות בזה, למשל MSI AB, fraps, אבל אני לא חושב שכדאי להריץ תוכנה ברקע רק בשביל זה.

- אם אתה משחק דרך steam, גם להם יש hotkey לצילום מסך.

- אם אתה צריך צילום יחיד, הכי פשוט יהיה prtscn. אבל אז תצטרך לשמור אותו ידנית באמצעות paint למשל.

אני מעלה בדרך כלל ל-imgur. הם מהירים ואמינים וגם מספקים קישור ישיר להדבקה בפורומים.

פרינט סקרין לא תמיד עובד הוא לפעמים עושה מסך שחור לא?

מכל האופציות שהבאת הכי טוב prtscn?

באיזה פורמט לשמור בצייר? יש איזה פורמט שהוא losless?

איך פליקר בקטע הזה?

פורסם

פורמט לוסלס - PNG.

הכי טוב זה לבדוק אם המשחק מספק קיצור דרך לצילום מסך (כפי ש-Animor ציין, זה ככה בכל משחקי Steam, לדעתי ע"י F12).

פורסם

אכן, PNG תהיה בחירה טובה.

JPG הוא פורמט לוסי ומוריד מהאיכות.

באיזה משחק מדובר אגב? אין לך steam? כי זה יהיה הכי פשוט.

פורסם
  • מחבר
אכן, PNG תהיה בחירה טובה.

JPG הוא פורמט לוסי ומוריד מהאיכות.

באיזה משחק מדובר אגב? אין לך steam? כי זה יהיה הכי פשוט.

DCS - ללא סטים.

War Thunder - סטים.

ועוד כל מיני..

פורסם

fraps יהיה הפתרון הכי נוח, גם הצגת fps וגם אפשרות לצילומי מסך. הבעיה שאם אני לא טועה בגרסה החינמית לא תומכת ב- png אלא רק jpg. אבל לפחות זה לא מוגבל בזמן...

אתה יכול גם לנסות להתקין את raptr. נראה לי שהוא תומך בצילומי מסך. הוא עובד כמו ה steam overlay בתוך המשחק ומאפשר מעקב זמן משחק, צ'אט בתוך המשחק, צילום סרטונים ועוד... התוכנה גם בחינם

פורסם
  • מחבר
fraps יהיה הפתרון הכי נוח, גם הצגת fps וגם אפשרות לצילומי מסך. הבעיה שאם אני לא טועה בגרסה החינמית לא תומכת ב- png אלא רק jpg. אבל לפחות זה לא מוגבל בזמן...

אתה יכול גם לנסות להתקין את raptr. נראה לי שהוא תומך בצילומי מסך. הוא עובד כמו ה steam overlay בתוך המשחק ומאפשר מעקב זמן משחק, צ'אט בתוך המשחק, צילום סרטונים ועוד... התוכנה גם בחינם

אני מעוניין בכמה שפחות תוכנות כי גם ככה המשחקים כבדים.

פליקר דוחס את התמונות או פוגע באיכות?

פורסם

לא יודע, אני מניח שכן. אבל אני גם ממליץ על imgur

פורסם

אני בספק שאיזה שירות אכסון תמונות חינמי (וגם לא) מאפשר שמירה של תמונות בצורה לא דחוסה. רוצה משהו לא דחוס, תשים ב dropbox או כונן וירטואלי אחר ושתף לינקים משם.

האם ראית שהפגיעה של הדחיסה היא ברמה כזו שזה באמת משנה למישהו ? אם האיכות האבסולוטית חשובה לך כלכך, תחפש באינטרנט על שרותי אחסון תמונות יקרים ותבדוק באיזה מהם הדחיסה הכי פחות גרועה.

פורסם
  • מחבר
אני בספק שאיזה שירות אכסון תמונות חינמי (וגם לא) מאפשר שמירה של תמונות בצורה לא דחוסה. רוצה משהו לא דחוס, תשים ב dropbox או כונן וירטואלי אחר ושתף לינקים משם.

האם ראית שהפגיעה של הדחיסה היא ברמה כזו שזה באמת משנה למישהו ? אם האיכות האבסולוטית חשובה לך כלכך, תחפש באינטרנט על שרותי אחסון תמונות יקרים ותבדוק באיזה מהם הדחיסה הכי פחות גרועה.

יש לי דרופבוקס יש משהו לא בטוח בלשתף שם תמונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים