עבור לתוכן

קירור ל E6400.

Featured Replies

פורסם

שלום. אחרי ניקוי והחלפת משחה טרמית לא הצלחתי להחזיר קירור למקום ושימוש בכח הניב תוצאה צפויה של שלוש פינים במקום ואחד שבור.

עכשיו טמפרטורה של מעבד היא 50. אני רוצה לקנות קירור חדש.

[h=1]Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 מתאים?[/h]באתר כתוב שיכולת קירור שלו 95W ובאתר אינטל כתוב ש TDP של E6400 זה 65W.

זה כל הנתונים שצריך?

פורסם

לא בעיתי..

רק תוודא שזה תושבת 775

והפעם בלי הרבה כוח תמיד יש טריק...

פורסם

לי קרה בדיוק אותו הדבר, ולכן אני מעדיף שלא להשתמש בפתרון של אינטל (שיטת הלחצנים). זאת הסיבה שבחרתי בקירור Alpine 11 PLUS (קישור) של ARCTIC - הוא אולי לא נראה יפה, אבל הוא מתאים למעבדים עם TDP של עד 100W, שיטת ההתקנה היא אחרת (צריך להתקין 2 רגליות ועליהן מחברים את גוף הקירור) והוא גם יחסית זול. משום מה הוא נמכר רק ב KSP (ב-55 ש"ח, קישור).

פורסם

יש לי כאן קירור ל-775 ואחד נוסף שקיבלתי עם 1156 בזמנו, את שניהם התקנתי והסרתי לפחות 20 פעמים. אין לי מושג איך אתם שוברים את זה כל כך בקלות...

בכל מקרה, מצטרף להמלצה על האלפיין 11 פלוס

פורסם

שיטת הלחצנים בקירור מבוססת על הכנסת קצה פלסטיק לחור ולאחר מכן הרחבת הקצה הזה ע"י לחיצה על הלחצן, דבר שנועל אותו במקומו. הבעיה היא בהסרת הקירור - כאשר מרימים את הלחצן כלפי מעלה קצה הפלסטיק לא בהכרח חוזר לצורתו המקורית, דבר שמקשה על הוצאתו מהחור והופך את הכנסתו חזרה לחור (בשלב התקנת גוף הקירור מחדש) לבעייתית. במצב כזה גוף הקירור לא יושב טוב במקומו ואז מתחיל "משחק" של לחיצה על הלחצנים, פירוק גוף הקירור ממקומו והתקנתו מחדש, ניסיון ליישר את הקצה בעזרת פלייר, הכנסת הקצה לחור בכח וכד', ובשלב מסויים קצוות הפלסטיק האלו פשוט נשברים. זאת אולי שיטה שאינה דורשת כלים להתקנת גוף הקירור אבל היא מאד בעייתית לדעתי, ואני אישית מעדיף לחבר את גוף הקירור עם ברגים למקום. קירור ה Alpine 11 PLUS הוא כנראה הקירור הסביר הכי זול שלא עושה שימוש בשיטת הלחצנים ולכן אני מעדיף אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים