עבור לתוכן

יש אמולטור PS3 ל PC שעובד טוב

Featured Replies

פורסם

ויכול להריץ משחקים כמו last of us ?

פורסם

לא

פורסם
  • מחבר

טוב... אז נחכה שיהיה אמולטור ל PS4 שזה הרי CPU ו GPU של AMD שמריץ X64 ואז נשחק ב LAST OF US REMASTERED :)

פורסם

Don't Hold Your Breath

פורסם
  • מחבר

אני לא, בטח יקח כמה שנים :)

פורסם

אני בספק רב שמישהו אשכרה מנסה לעשות סימולטור כזה, ואם כן לא סביר שהוא יהיה עמיד מספיק בשביל שתוכל לשחק בו משחק שלם

פורסם
  • מחבר

למה לא ? בניגוד לדורות קודמים של קונסולה, הקונסולות החדשות הם בעצם מחשב לכל דבר, אפילו מריצות מערכות הפעלה כמעט נורמליות.

פורסם

"

מערכות הפעלה כמעט נורמליות." והנה הבעיה שלך...

פורסם
  • מחבר

בסדר, אבל זה רק עניין של לפענח את זה (PS4 מריץ משהו שבבסיסו הוא FREEBSD או תואמיו וזה אופן סורס).

אם מישהו אחד לבד הצליח לקחת flash שרץ תחת אנדויד בדפדפן קרום ולהריץ אותו תחת מערכת הפעלה אחרת (ios) בדפדפן אחר (safari), אז עם קצת יותר עבודה ויותר אנשים אפשר לעשות יותר.

פורסם

הקונסולות אומנם מכילות חלקים שיכולים להשתלב בשוק המחשבים אבל בפועל מעצבים את המכשיר עצמו ואת המערכות הפעלה בארכיטקטורות שונות שזה פשוט הופך ללא יעיל שיתחילו להמיר את זה שיעבוד במחשב.

גם כן, בוא נניח שהצליחו לעשות את זה, סביר להניח שתצטרך מחשב חזק בשביל זה, באותו הכסף יכולת פשוט לחסוך ולקנות לעצמך קונסולה.

פורסם
  • מחבר

בסדר, המעבד שלהם הוא AMD חזק שקיים היום בשוק. בגלל שזה אותו instruction set אני מניח שצריך אולי מעבד שהוא קצת טיפה יותר חזק ממנו.

פורסם

אמולטור מטבעו לא יעיל. מדובר בהחלפה של חלקי חומרה בחלקי תוכנה , תהליך שמבזבז המון מחזורי עיבוד. אם יהיה אמולטור ל PS3, זה יקרה רק כאשר חומרת המחשב תהיה מספיק מהירה כדי לחפות על חוסר יעילות זה, כפי שכבר קרה בקונסוליות מדורות קודמים שקיימים להם אמולטורים.

בוירטואליזציה לעומת זאת, המכונה הוירטואלית מדברת עם החומרה ישירות. אבל יש להתאים דרייברים מול החומרה כדי שהמכונה הוירטואלית תעבוד בצורה יעילה.

עקרונית ניתן להריץ PS4 על PC באופן כזה. אבל כנראה זה ממש לא פשוט להתאים דרייברים למערכת סגורה כזו, סוני בטוח לא תעזור בעניין. חוץ מזה, ישנן הבדלים ארכיטקטונים בין המערכות, לדוגמה הזיכרון המהיר המאוחד למעבד וGPU.

נערך על-ידי Roger That

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים